Şimdi Ara

Google'a girememe sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle burası doğru yer mi bilemedim. Burasının doğru yer olduğunu düşünerek ve affınıza sığınarak olayımı anlatayım.

Arkadaşlar bir süredir bunu yaşıyorum. Şöyleki tarayıcıya 'www.google.com' ya da 'google.com' yazdığımda hata veriyor. Yani şöyle yazınca ;
     Google'a girememe sorunu

şu hatayı alıyorum;

Google'a girememe sorunu

EN GARİBİ 'www.google.com.tr' yani tr uzantısıyla yazdığımda sorunsuz giriyor. Bu normal mi ? neden böyle oluyor anlamadım eskiden olmuyordu böyle bişi. Mozillayı yeniden kurdum sorun çözülmedi. Bu arada sadece mozillada yapıyor.

Başka bir not ise son zamanlarda mozillada ikide bir flash player çöküyor. Bununla bir ilişkisi var mı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimajör -- 13 Nisan 2016; 8:14:08 >

• mozilla açıkken ctrl+h ye bas solda açılan kısımda google diye arattır. çıkan sonuçların üzerine sağ tık yap ve bu siteyi unut a tıkla . bende çözüm olmuştu belki sende de işe yarar.
    bende flash çökme sıkıntısı yok uzun zamandır hatta kurduğumdan beri hiç flash hatası almadım. v43.0.1 kulllanıyorum. mozillada skıntı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 13 Nisan 2016; 5:23:51 >
  • lodos denizcisi kullanıcısına yanıt
    Dediğini yaptım olmadı. Google a girememe hala devam ediyor. Bencede sorun mozillada ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum mozillayı sıfırladım olmadı yeniden kurdum olmadı. Çoğu flash player gerektiren şeyi gerçekleştiremiyorum internette. Arkaplanda ikide bir flash player çöküyor.

Adres çubuğunun sol kısmına tıklayınca google.com güvenli değil diyor. Bundan kaynaklı olabilir mi? Aynı şekilde modem arayüzüne de giremiyorum.
  • virüs yemiş olma ihtimalin yüksek . bilgisayarı güvenli modda aç combofix ile tarattır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.