Şimdi Ara

Google Adsense Reklamları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Google Adsense üye olup kullanan varsa yardımcı olabilir mi?Bazen 5 tıklamaya 1$ veriyodu 1-2 gündür 5-6 tıklamaya 0,1 0,5 falan geliyor hep bi dengesizlik var neden sizce?

• up
  • Kullanan yok mu ya
  • Up
  • Oradaki kazançları sen belirlemezsin. Onlar hedeflenmiş reklam olduğu için sitenin konusuyla ilgili reklam verenler düşük ücretler vermiş. Bazı tıklar flood nedeni ile ücretlendirilmemiş olabilir. Çok normal bir durum. Eğer imzandaki siteden bahsediyorsan binlerce tekil hite ulaşmadan ne yazikki düzgün bir para kazanamazsın
  • Benim 296 tıklamaya 14.13 dolar vermiş. Kesin olarak ne kadar verdiği hesalanamaz.
  • ben AdSense değilde AdWords kullanıyorum, yani parayı alan değil veren kişiyim :)
    benden aldığı parada aynı şekilde değişken oluyor, anladığım kadarıyla gösterim/tıklama oranına göre bir hesap yapılıyor, eğer çok fazla gösterilmiş ve birkere tıklandıysa fazla alıyor ama az gösterilip birkere tıklandıysa az para alıyor benden, ama tıklamayın reklamları :) gördükten sonra gidin adres çubuğuna kendiniz yazın :)

Edit: Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triquetra -- 8 Temmuz 2008; 18:19:57 >
  • Kardeşim forumda web kategorisi dururken niye buraya açıyorsun?

Sorunun cevabına gelirsek her reklamın tık ücreti farklıdır. Senin site gördüğüm kadarıyla forum sitesi. Melodi aşk reklamları çıkmasıda normal. Bunlarda 1-2 centten fazla vermez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

ben AdSense değilde AdWords kullanıyorum, yani parayı alan değil veren kişiyim :)
    benden aldığı parada aynı şekilde değişken oluyor, anladığım kadarıyla gösterim/tıklama oranına göre bir hesap yapılıyor, eğer çok fazla gösterilmiş ve birkere tıklandıysa fazla alıyor ama az gösterilip birkere tıklandıysa az para alıyor benden, ama tıklamayın reklamları :) gördükten sonra gidin adres çubuğuna kendiniz yazın :)

Yaptığın ne kadar ayıp bir şey. Kendini düşünmek buna denir. Neden tıklamasın ki? Madem para vermekten çekiniyorsun neden o zaman adwords kullanıyorsun? Mantığa bak ya "Reklamlara tıklamayın adresi yazın."

Emredersiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem409

quote:

Orjinalden alıntı: Triquetra

ben AdSense değilde AdWords kullanıyorum, yani parayı alan değil veren kişiyim :)

Yaptığın ne kadar ayıp bir şey. Kendini düşünmek buna denir. Neden tıklamasın ki? Madem para vermekten çekiniyorsun neden o zaman adwords kullanıyorsun? Mantığa bak ya "Reklamlara tıklamayın adresi yazın."

Emredersiniz...

espiri anlayışına hayran kaldım doğrusu,

aynı zamanda şunu söylemek isterim,
    senin gibi reklamdan para kazanmaya çalışan insanlar bilirsinki buraya arada sırada gelir konu açar ve lütfen şu falan linke tıklayın para kazanayım der, işte asıl adilik budur, çünkü tamamen haksız yere para kazanma peşinde, çünkü ben verdiğim reklam ücreti ile legal yolla gerçekten aradığı kelime kriterlerinde uygun olan kişinin tıklamasını ve faydalanmasını tabiki isterim ve ona ödediğim paraya acımam,
    bir kişinin bunu yapması yani buraya konu açarak böyle bir istekte bulunması hiç anormal karşılanmıyorda benim bu söylediğim mi seni rahatsız ediyor? lütfen cevaplarmısın?
    sen 3 kuruşun hesabını yapıyorsun ama reklam veren kişi için olan maaliyetini biliyormusun?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.