|
Google, Android 13 için minimum gereksinimleri yükseltti
-
-
LG G7 SD 845 ( 4/64 ) ve android 12/13 çalıştırabilir. En azından 4/32 veya 4/64 cihaz üretip android GO 12/13 verin yada yayınlayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4gb ve altına android go zorunlu olmalı artık
-
10 sene önce aldığım Samsung Note 2 bile hala güncel sürümü çalıştırabilecek kapasitedeyken Samsung'un saçma salak politikaları sebebiyle cihazlar çok çok daha erken çöpe gidiyor. Bu çöpe giden cihazların % kaçı % kaç olarak dönüştürülebiliyor orası da ayrı bir soru işareti....
-
Go bas geç hepsine
Ben 8 GB bellek ile hâlen daha android 11 işletim sistemini kullanıyorum, ama benim gibi 8 GB belleğe sahip olan bir diğer telefon android 12 işletim sistemine sahip. Yani bu da şu demek oluyor belleğe değil telefonun geçmişine bakıyorlar maalesef 😏
Samsung en iyisi hocam diğer markalara hiç yaklaşmayın. Çinli markalar maksimum 2 yıl destek veriyor. Samsung'ta S7 bile hala güvenlik yaması alıyor.
-
IOS tarafı 6 GB ram standart hale gelirken Android tarafı nasıl halen 4 GB ve altı telefonlar var hayret
O 4 GB ve altı ram kapasitesine sahip cihazlar giriş seviyesi telefonlardır büyük ihtimalle. Orta-üst ve üst seviye android telefonlarda 8 gb, hatta bazı modellerde 12 gb ram bulunuyor.
p40lite emui 12 android 10 devamkee
-
Giriş seviyesi cihaz diye bir kavram duydunuz mu acaba?
Hani şu hiçbir Apple cihazı o parayla alamayacağınız seviyeler? Orta seviye cihazlar hep 6-8 gb ram civarında Android'de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam kavga etmeyin. Ne verirlerse onu alacaksınız zaten. Yunan'a gerek kalmayacak bu gidişle.
-
Türkçe meali şu...; "Biz bir türlü 15 senede bir tane işletim sistemini IOS kalitesine yaklaştıramadık, o yüzden Ram ve bellek kullanımının içine edeceğiz ve illa android bir telefon kullanacaksanız bakın biz uyardık sonra demeyin niye bu telefon kasıyor diye.."
Ok Google anladım ben seni.. Şimdiden topu üreticilere atayımda, daha sonra bu nasıl android hiç stabil değil şikayetlerini üreticiler yüklensin.. Android 11 ile kasmayan donmayan şakır şakır çalışan telefonlar Android 12 ile 5 sene geri gitti lan resmen.. Isınmadan tık demeyen telefonlar sorun yumağına döndü. Android 11'den sonrası çok kötü maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 16 Kasım 2022; 2:13:1 > -
LG g7 öleli yıllar oldu custom rom yüklersiniz ona anca
Ha bu gün S3 mini ye bile android 12 custom rom kurabilirsiniz illa sürümün 12 olmasını istiyorsanız
ÇöpDroid
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Op6 hala 11 kullanıyorum 12 geleydi baro
LG mobil icin haklısın. Yazılım da bu nedenle gelmez. Ancak LG ve rom yükleme her zaman daha zor oluyor.
Ancak LG G7 öldü diyorsan mobil donanımdan anlamıyorsun diyebilirim.
Pil kapasitesi ve resmi android sürüm de geri olması hariç muhteşem bir cihaz.
Hocam donanımdan anlıyorum merak etmeyin.
Ancak herşey donanım değil. G4 ile başlayan rezalet üretim hataları şuan Apple Samsung yanında üçüncü en büyük marka olacakken herşeyi kaybettirdi LG ye.
Şuan en sorunsuz en iyi cihazı yapsa kimse almaz yalancı çoban misali
Samsung a70 in ipini çok erken çekti
A51 kullanıyorum 11 berbattı. 12de pil sürem de uzadı performansım da arttı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Samsung en iyisi hocam diğer markalara hiç yaklaşmayın. Çinli markalar maksimum 2 yıl destek veriyor. Samsung'ta S7 bile hala güvenlik yaması alıyor. |
Türkçe meali şu...; "Biz bir türlü 15 senede bir tane işletim sistemini IOS kalitesine yaklaştıramadık, o yüzden Ram ve bellek kullanımının içine edeceğiz ve illa android bir telefon kullanacaksanız bakın biz uyardık sonra demeyin niye bu telefon kasıyor diye.." Ok Google anladım ben seni.. Şimdiden topu üreticilere atayımda, daha sonra bu nasıl android hiç stabil değil şikayetlerini üreticiler yüklensin.. Android 11 ile kasmayan donmayan şakır şakır çalışan telefonlar Android 12 ile 5 sene geri gitti lan resmen.. Isınmadan tık demeyen telefonlar sorun yumağına döndü. Android 11'den sonrası çok kötü maalesef. |
O 4 GB ve altı ram kapasitesine sahip cihazlar giriş seviyesi telefonlardır büyük ihtimalle. Orta-üst ve üst seviye android telefonlarda 8 gb, hatta bazı modellerde 12 gb ram bulunuyor.
|
Giriş seviyesi cihaz diye bir kavram duydunuz mu acaba? Hani şu hiçbir Apple cihazı o parayla alamayacağınız seviyeler? Orta seviye cihazlar hep 6-8 gb ram civarında Android'de. |
ÇöpDroid
|
Benzer içerikler
- amazon drive
- bina yıkım kararı sorgulama
- spotify ne kadar internet yer
- wechat qr code sorunu
- whatsapp numara kaydetmeden mesaj atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X