Şimdi Ara

google arama sonuçlarımı ilgisiz sitelere yönlendiriyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: serji

quote:

Orjinalden alıntı: başakburcu
    iyi de serji logları sana göndersem bir mucize oluşturacak değildin sorunlu çıkan yerleri fixledim ama sorun

çözülmedi... neyse zaten daha format atıp kurtuldum...

diger arkadaslara da mucize olusturmadim zaten dostm. bu sorunun giderilmesi icin de mucizeye gerek yok. ayrica o

loglari kontrol ettirdiginiz sitelerin cogu tutarsiz sonuclar veriyor.

tutarsız demek birbiri ile çelişen ve aynı log u birdahaki seferlerde degişik şekilde gösteren demek anlamına gelir!
    sitelerin birbiri arasındaki sonuç farklılıklarına ise tutarsızlık degil ancak farklılık denebilir [yorum farkı]!
    ayrıca bahsi geçen siteler bunu belirtirler,
    sonuç için bu kadar kesin konuşmak bence anlamsız aynı sorunu yaşayan arkadaşlar log bile olmadan verdigim programla

halletmişler demek oluyorki sorun aynı şekilde çözüm e gerek duymuyor farklılıklar söz konusu , ayrıca arkadaşın log

u hala yukarda sabit hangi satırlarda sorun var buraya iliştirin biz de anlayalım ögrenelim

• quote:

hayır bu arama olayı dışında herhangi bir sorun yok...bence de olay çok garip ve çözümünü bulamıyorum bu olay dışında herhangi bir sorun olmadığındanda format atıp atmamakta kararsız kalıyorum format nedir diski temizleyip sistemi yeniden kurmak ama sistemde 3 virüs programı da virüs bulamadı...ne yapacağımı şaşırdım doğrusu çok sinir bozucu bir durum:((

yahoo yu kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven
    tutarsız demek birbiri ile çelişen ve aynı log u birdahaki seferlerde degişik şekilde gösteren demek anlamına gelir!
    sitelerin birbiri arasındaki sonuç farklılıklarına ise tutarsızlık degil ancak farklılık denebilir [yorum farkı]!
    ayrıca bahsi geçen siteler bunu belirtirler,
    sonuç için bu kadar kesin konuşmak bence anlamsız aynı sorunu yaşayan arkadaşlar log bile olmadan verdigim programla
    halletmişler demek oluyorki sorun aynı şekilde çözüm e gerek duymuyor farklılıklar söz konusu , ayrıca arkadaşın log
    u hala yukarda sabit hangi satırlarda sorun var buraya iliştirin biz de anlayalım ögrenelim

kusura bakma dostm haklisin. veriyor degil de verebiliyor daha dogru olurdu. fakat sorun sahibi arkadas sanki daha once bu sorunu cozdugumde mucize yaratmisim gibi konusunca bunu yazmisim.

• yaaa daha bu sorun için format atalı bir hafta oldu ama yine aynı sorun çıktı offfff
  • Bilgisayarınıza zararlı bir yazılım bulaştığı kesin. Bu yazılımı virüs diye nitelendirmek yanlış olacaktır ki bilgisayarınıza bir zarar vermediği için virüs denemez.

Bilgisayarınıza zararlı yazılım bulaşmaması için, güncel bir antivirüs ile birlikte, bir güvenlik duvarı ve antispy yazılımıda kullanmayı unutmayın.

En önemli 2 madde ise
    1) Internet Explorer kullanmayın.
    2) IE kullansanız da, kullanmasanız da bilmediğiniz sitelere girmeyin. IE kullanıyorsanız zaten bilgisayarınızı kendi ellerinizle vuruyorsunuz demektir.

IE yerine FireFox veya Opera'yı deneyin. hangisini denerseniz deneyin, tam geçiş yapın, hotmail,gmail gibi siteler dışında ie 'yi kesinlikle kullanmayın.
    Ve yeni tarayıcınızdan 2 günde vazgeçmeyin 1hafta 10 gün günde 4-5 saat kullandığınızda alışacak, ie 'ye geri dönemeyeceksiniz.
  • quote:

yaaa daha bu sorun için format atalı bir hafta oldu ama yine aynı sorun çıktı offfff

http://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm bu konuya bir log gonder dostm.
  • quote:

google da birşey aradığımda çıkan sonuçlardaki linkleri tıkladığımda başka yabancı içerikli siteler karşıma çıkıyo mesela bu adreslerden bazıları şöyle jedisearch.com,wikistars.com,wordsea.com,dondada.net....
    ama her zaman değil zaman zaman karşılaşıyorum bu sorunla...
    nod32,adware,spyware doctor yazılımlarıyla sistemi tarattım virüs bulunmadı regeditten kayıt defterinde bu adresleri aratıyorum bulunmuyo... bu sorunu nasıl çözebilirim...kaç gündür uğraşıyorum bir türlü çözemedim virüs bulunamayan bir sisteme hemen formatta atmak istemiyorum ama bu sorundanda kurtulmak istiyorum:(((

ya arkadaşım aynı sorun bende de var ya ne yapacam bilmiyorumsinir oldum 3 defa tıklayınca ancak giriyor siteye bana da çare bukun

• Müşteride karşıma çıktı bir ara olay sadece google için değil tüm arama motorları için geçerli. Ne taklalar attım anlatamam tam çözemedim ama azalttım diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 28 Temmuz 2007; 1:08:29 >
  • googlun en büyük sorunu da bu mcaffeinin bir eklentisi var google aramalarında zararlı siteleri size bildiyor yada güvenilir olmayan siteler geldiği zaman uyarı işaretleri çıkıyor aramaların yanında ozaman bu sorundan kurtulursunuz
  • teşekkürler serji bende şimdilik bir sorun gözükmüyo eğer yine karşılaşırda çözemezsem sorunu bakarım dediğin yere
  • quote:

teşekkürler serji bende şimdilik bir sorun gözükmüyo eğer yine karşılaşırda çözemezsem sorunu bakarım dediğin yere

rca ederm dostm kolay gelsn. ins bakmana gerek kalamz
  • sorun hala devam ediyor ise dosyayıhttp://downloads.subratam.org/Fixwareout.exe
    indirin çalıştırın ve next i tıklayın [run fixit] tıklı oldugunu görün [finish] tıklayın
    devam etmekiçin bir tuşa basın.. sistemi yeniden başlatmak isteyecek ok leyin yeniden başlaması biraz gecikebilir bekleyin kontrol edin

büyük ihtimal çözülecektir yinede dinamik olarak eklenen tüm diğer girdileri önbellekten atmak için yeniden başlatın ag baglantıların altında baglantılarımı gösteri tıklayın sag tık özellikler Internet Protocol (TCP/IP) şekildeki gibi DNS sunucularını otomatik olarak algılayı seçin ok kapatın

daha sonra başlat/çalıştır/cmd enter çıkan ekrana ipconfig /flushdns yazın enter yapın kapatın

google arama sonuçlarımı ilgisiz sitelere yönlendiriyor...

edit/ fotolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 29 Temmuz 2007; 16:33:39 >

• seventyseven şimdilik bir problem gözükmüyo olursa denerim bu yöntemi...aynı sorunu yaşayan başka arkadaşlarda yazmışlar onların işine yarayacaktır ilgilendiğin için teşekkürler
  • @seventyseven çok sağol yine aynı müşteriye gittim sıkça tekrarlıyormuş bu muhabbet hijacktihs vs. yapmadığım şey kalmadı ama senin verdiğin dosya ile hiç bir problem kalmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluENight

@seventyseven çok sağol yine aynı müşteriye gittim sıkça tekrarlıyormuş bu muhabbet hijacktihs vs. yapmadığım şey kalmadı ama senin verdiğin dosya ile hiç bir problem kalmadı.

işe yaradıysa ne mutlu
  • Aynisi benim basimada geliyordu adres linkine ne yazsam ne arasam nereye tiklarsam tiklayim ayni sorun nerdeyse butun antivirusleri tarattim hicbrsey cikmadi en son format
  • quote:

Orjinalden alıntı: seventyseven

sorun hala devam ediyor ise dosyayıhttp://downloads.subratam.org/Fixwareout.exe
    indirin çalıştırın ve next i tıklayın [run fixit] tıklı oldugunu görün [finish] tıklayın
    devam etmekiçin bir tuşa basın.. sistemi yeniden başlatmak isteyecek ok leyin yeniden başlaması biraz gecikebilir bekleyin kontrol edin

büyük ihtimal çözülecektir yinede dinamik olarak eklenen tüm diğer girdileri önbellekten atmak için yeniden başlatın ag baglantıların altında baglantılarımı gösteri tıklayın sag tık özellikler Internet Protocol (TCP/IP) şekildeki gibi DNS sunucularını otomatik olarak algılayı seçin ok kapatın

daha sonra başlat/çalıştır/cmd enter çıkan ekrana ipconfig /flushdns yazın enter yapın kapatın

edit/ fotolar

Selam ben aranıza yeni katıldım aynı sorun bende de vardı ve sizin dediğinizi yaptım hiçbir sorun kalmadı teşekkürler. İş yeri pc olunca çok korkmuştum virüs aldı diye :( Peki bu yaptığımız virüs varda onu mu attı yoksa bu sorun başka bişeyden mi kaynaklanıyordu? Neyse herşey için sağolun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.