Şimdi Ara

google arama sonuçlarımı ilgisiz sitelere yönlendiriyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • google da birşey aradığımda çıkan sonuçlardaki linkleri tıkladığımda başka yabancı içerikli siteler karşıma çıkıyo mesela bu adreslerden bazıları şöyle jedisearch.com,wikistars.com,wordsea.com,dondada.net....
    ama her zaman değil zaman zaman karşılaşıyorum bu sorunla...
    nod32,adware,spyware doctor yazılımlarıyla sistemi tarattım virüs bulunmadı regeditten kayıt defterinde bu adresleri aratıyorum bulunmuyo... bu sorunu nasıl çözebilirim...kaç gündür uğraşıyorum bir türlü çözemedim virüs bulunamayan bir sisteme hemen formatta atmak istemiyorum ama bu sorundanda kurtulmak istiyorum:(((

• Malesef suan için yok google bir şey yazmaya korkar olacaz yakında...

Geçen bir komşum ödev aramaya geldi annesi yanında XXX site açıldı birden beni girdi sandılar utandım
  • malesef şu an için yok derken sorunuma mı çözüm yok yani:((
    ama düzeltmem lazım bu sorunu mesela en basitinden haber yazıyorum tıklıyorum en başta çıkan linke şu yazdığım adrslerden biri çıkıyo karşıma daha çok var bu adrslerden ama hepsinin çıktığı kapı aynı heralde hepsi yabancı bir arama sitesine ait...
    format atmadan kurtulamazmıyım bu dertten...yardımmmm:((((
  • quote:

Orijinalden alıntı: başakburcu

malesef şu an için yok derken sorunuma mı çözüm yok yani:((
    ama düzeltmem lazım bu sorunu mesela en basitinden haber yazıyorum tıklıyorum en başta çıkan linke şu yazdığım adrslerden biri çıkıyo karşıma daha çok var bu adrslerden ama hepsinin çıktığı kapı aynı heralde hepsi yabancı bir arama sitesine ait...
    format atmadan kurtulamazmıyım bu dertten...yardımmmm:((((
    peki bu arama olayı dışında herhangi bir sorun varmı ? sen google da arama yaptıgına eminsen bu iş çok garip bence
  • hayır bu arama olayı dışında herhangi bir sorun yok...bence de olay çok garip ve çözümünü bulamıyorum bu olay dışında herhangi bir sorun olmadığındanda format atıp atmamakta kararsız kalıyorum format nedir diski temizleyip sistemi yeniden kurmak ama sistemde 3 virüs programı da virüs bulamadı...ne yapacağımı şaşırdım doğrusu çok sinir bozucu bir durum:((
  • quote:

hayır bu arama olayı dışında herhangi bir sorun yok...bence de olay çok garip ve çözümünü bulamıyorum bu olay dışında herhangi bir sorun olmadığındanda format atıp atmamakta kararsız kalıyorum format nedir diski temizleyip sistemi yeniden kurmak ama sistemde 3 virüs programı da virüs bulamadı...ne yapacağımı şaşırdım doğrusu çok sinir bozucu bir durum:((
    kaspersky ı dene otu b.oku virüs sanar o bulamassa başka hiç bişi obulamas bide
    HijackThis
    veya
    adware pardon dalawere yi dene spy da olabiler
  • quote:

hayır bu arama olayı dışında herhangi bir sorun yok...bence de olay çok garip ve çözümünü bulamıyorum bu olay dışında herhangi bir sorun olmadığındanda format atıp atmamakta kararsız kalıyorum format nedir diski temizleyip sistemi yeniden kurmak ama sistemde 3 virüs programı da virüs bulamadı...ne yapacağımı şaşırdım doğrusu çok sinir bozucu bir durum:((
    birde aşagıdaki programı indirin imzamda anlatıldıgı gibi uygulayın çıkan listeyi isterseniz kendiniz isterseniz aynı konuya atın inceleyelim

http://downloads.pcworld.com/pub/new/privacy___security/anti_spyware_tools/HijackThis.exe bu programı indirin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: seventyseven

birde aşagıdaki programı indirin imzamda anlatıldıgı gibi uygulayın çıkan listeyi isterseniz kendiniz isterseniz aynı konuya atın inceleyelim

http://downloads.pcworld.com/pub/new/privacy___security/anti_spyware_tools/HijackThis.exe bu programı indirin

Alıntıları Göster
    Tamam teşekür ederim indireyim listeyi burayada yazarım...

• quote:

Tamam teşekür ederim indireyim listeyi burayada yazarım...

Alıntıları Göster
    Google'da Dosya Arama Yöntemleri..

aşağıdaki karakter dizilerinden işinize geleni google arama boşluğuna yapıştırın.

"parent directory " /appz/ -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums
    "parent directory " DVDRip -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums
    "parent directory "Xvid -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums
    "parent directory " Gamez -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums
    "parent directory " MP3 -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums
    "parent directory " Sarkici adi ya da album ismi -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

değişen kısım sadece /appz/ DVDRip Xvid Gamez MP3 vs. kısmı orayı aradığınız şeye göre değiştirebilirsiniz.

Metod 2 :
    bir de aşağıdaki şekilde deneyin ...
    ?intitle:index.of? mp3
    bunu şarkıcı veya albüm adını ekleyerekde yapabilirsiniz
    mesela : ?intitle:index.of? mp3 teoman

Metod 3 :
    aşağıdaki diziyi google arama çubuğuna yazın ...
    inurl:microsoft filetype:iso
    burada microsoft yerine adobe vs. firmaları veya iso yerine exe , zip gibi uzantıları yazabilirsiniz..

aşağıdaki karakter dizilerinden işinize geleni google arama boşluğuna yapıştırın.

"parent directory " Sarkici adi ya da album ismi -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

değişen kısım sadece /appz/ DVDRip Xvid Gamez MP3 vs. kısmı orayı aradığınız şeye göre değiştirebilirsiniz.

Metod 2 :

Metod 3 :
    burada microsoft yerine adobe vs. firmaları veya iso yerine exe , zip gibi uzantıları yazabilirsiniz..

http://resim.donanimhaber.com/m.asp?m=10816163

• Actions Entry Kind Visitor's assessment Information
    Logfile of HijackThis v1.99.1
    This should be the newest version.
    Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
    This should be the newest version.
    C:\WINDOWS\System32\smss.exe
    Very safe
    This entry was classified from our visitors as good.
    C:\WINDOWS\system32\csrss.exe
    Safe
    Systemprozess - Client Server Runtime
    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
    Very safe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    Safe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    Very safe
    C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
    Very safe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    Safe
    Safe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    Very safe
    Safe
    Safe
    C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
    Very safe
    C:\WINDOWS\Explorer.EXE
    Very safe
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    Safe
    C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware 2007\aawservice.exe
    Very safe
    Part of Lavasoft Ad-Aware
    C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
    Very safe
    Safe
    C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
    Very safe
    C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
    Very safe
    C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    Very safe
    C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe
    Safe
    C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe
    Safe
    Associated with GoogleToolbarNotifier from Google Inc.
    C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\CLI.EXE
    Safe
    ATI Control Center
    C:\WINDOWS\System32\alg.exe
    Very safe This service is unnecessary if you do not use ICS.
    C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\cli.exe
    Very safe
    ATI Control Center
    C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\cli.exe
    Very safe
    ATI Control Center
    C:\Program Files\MSN Messenger\usnsvc.exe
    Very safe
    C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    Safe
    C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WLLoginProxy.exe
    Safe
    Microsoft Windows Live Login Helper
    C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe
    Safe
    C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    Safe
    C:\Documents and Settings\sevda\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\MBANELAN\HijackThis[1].exe

HijackThis
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Bağlantılar
    Very safe This page has been identified as safe.
    O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
    Very safe AcroIEhelper.ocx, AcroIEhelper.dll - Adobe Acrobat reader,http://www.adobe.com/products/acrobat/re adstep2.html
    O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
    Safe
    Unnecessary (deactivated) entry that can be fixed. This entry was classified from our visitors as good.
    O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
    Very safe This entry was classified from our visitors as good.
    O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
    Safe googletoolbar.dll, googletoolbar*.dll (* = number), googletoolbar_en_*.**-big.dll, Googletoolbar_en_*.*.**-deleon.dll. - Google toolbar,http://toolbar.google.com/
    O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
    Safe This entry was classified from our visitors as good.
    O4 - HKLM\..\Run: [ATICCC] "C:\Program Files\ATI Technologies\ATI.ACE\CLIStart.exe"
    O4 - HKLM\..\Run: [ALaunch] c:\sysprep\ALaunch.exe
    Acer Laptop related
    O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
    Safe Not dangerous, but unnecessary. This entry was classified from our visitors as good.
    O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
    Very safe This entry was classified from our visitors as good.
    O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe" /background
    Very safe Microsoft s MSN Messenger 6
    O4 - HKCU\..\Run: [swg] C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe
    Very safe Associated with GoogleToolbarNotifier from Google Inc.
    O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe
    Neutral Not dangerous, but unnecessary. Speeds up the time it takes to load the Adobe Reader application. Your choice
    O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office10\OSA.EXE
    Safe Not dangerous, but unnecessary. This entry was classified from our visitors as good.
    O8 - Extra context menu item: Microsoft Excel'e Gö&nder - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\Office10\EXCEL.EXE/3000
    The entry Microsoft Excel'e Gö&nder has been identified as safe.
    O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    Very safe The entry Messenger has been identified as safe.
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
    Neutral The entry Windows Messenger has been identified as safe.
    O18 - Protocol: livecall - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\MSNMES~1\MSGRAP~1.DLL
    This entry has been identified as safe.
    O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\PROGRA~1\MSNMES~1\MSGRAP~1.DLL
    This entry has been identified as safe.
    O23 - Service: Ad-Aware 2007 Service (aawservice) - Lavasoft AB - C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware 2007\aawservice.exe
    Very safe This service (aawservice.exe) was identified as a good one.
    O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
    Safe This service (Ati2evxx.exe) was identified as a good one. This entry was classified from our visitors as good.
    O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe
    Very safe This service (ati2sgag.exe) was identified as a good one. This entry was classified from our visitors as good.
    O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
    Safe This service (GoogleUpdaterService.exe) was identified as a good one.
    O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
    Very safe This service (nod32krn.exe) was identified as a good one. This entry was classified from our visitors as good.
    O23 - Service: Uzaktan Yordam Çağrısı (RPC) RpcSsusnjsvc (RpcSsusnjsvc) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\advpackx.exe
    Unknown service. (advpackx.exe)
    O23 - Service: Windows Management Service - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\dmhdu.exe
    Fuzzy Algorithmcheck (2.83 / 5.00), Nasty

autumn sizin söylediğiniz çözüm yollarınıda anlamaya çalışıyorum ama pek anlayamadım mesela verdiğiniz şeyleri google arama boşluğuna yapıştırın diyosunuz ya nerde yapcam bunu regedittenmi açıp dosyayı yapcam bu işlemleri anlayamadım pek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Google'da Dosya Arama Yöntemleri..

Metod 2 :

Metod 3 :

Metod 2 :

Metod 3 :

http://resim.donanimhaber.com/m.asp?m=10816163

Alıntıları Göster
    ayrıca bu programı tavsiye ederim güncelledikten sonra tarama yaptırın
    http://filehippo.com/download_superantispyware

şuan için birçok sorun görünüyor yukarda yazılı olan programı indirip taratın daha sonra tekrar bir liste çıkartın ve gönderin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 9 Temmuz 2007; 21:41:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seventyseven

ayrıca bu programı tavsiye ederim güncelledikten sonra tarama yaptırın
    http://filehippo.com/download_superantispyware

şuan için birçok sorun görünüyor yukarda yazılı olan programı indirip taratın daha sonra tekrar bir liste çıkartın ve gönderin

Alıntıları Göster
    Belki girdiğin site gerçek google değildir internet explorler kullanıyorsan firefox u dene belki işe yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ccm*

Belki girdiğin site gerçek google değildir internet explorler kullanıyorsan firefox u dene belki işe yarar.

Alıntıları Göster
    Birçok çözüm yolu denedim ama hiçbiri fayda etmeyince format attım...
    yinede çözüm önerisinde bulunanlara teşekkürler...
  • quote:

Birçok çözüm yolu denedim ama hiçbiri fayda etmeyince format attım...
    yinede çözüm önerisinde bulunanlara teşekkürler...

Alıntıları Göster
    formata gerek yoktu ya yazık olmus.
    google haricinde arama motorları da var...
    copernic.com
    ditto.com
    bunları da deneyebilirsiniz.ozellikle ditto resim aramada google dan bir adım onde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: penkala

formata gerek yoktu ya yazık olmus.
    google haricinde arama motorları da var...
    copernic.com
    ditto.com
    bunları da deneyebilirsiniz.ozellikle ditto resim aramada google dan bir adım onde...

Alıntıları Göster
    format atmaya gerek yoktu. ayni sorunu yasayan arkadaslarhttp://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm bu konuya bir log gondersinler

• quote:

Orijinalden alıntı: serji

format atmaya gerek yoktu. ayni sorunu yasayan arkadaslarhttp://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm bu konuya bir log gondersinler

Alıntıları Göster
    benim sorunum sadece google arama motorunda değil diğerlerindede çıkıyodu ortaya...serji senin dediğin yöntemlede denedim ama çözülmedi...yani format kaçınılmaz olmuştu bu kadar çözüm yolunu denedikten sonra netice vermeyince...

• quote:

benim sorunum sadece google arama motorunda değil diğerlerindede çıkıyodu ortaya...serji senin dediğin yöntemlede denedim ama çözülmedi...yani format kaçınılmaz olmuştu bu kadar çözüm yolunu denedikten sonra netice vermeyince...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: başakburcu

dostm bana log gonderdigini hatirlamiyorum. diger siteler sonuc vermeyebilir ama sennle ayni sorunu yasamis bir cok arkadasi cozume kavusturduk

• quote:

Orijinalden alıntı: serji

quote:

dostm bana log gonderdigini hatirlamiyorum. diger siteler sonuc vermeyebilir ama sennle ayni sorunu yasamis bir cok arkadasi cozume kavusturduk

Alıntıları Göster
    iyi de serji logları sana göndersem bir mucize oluşturacak değildin sorunlu çıkan yerleri fixledim ama sorun çözülmedi... neyse zaten daha format atıp kurtuldum...

• quote:

iyi de serji logları sana göndersem bir mucize oluşturacak değildin sorunlu çıkan yerleri fixledim ama sorun çözülmedi... neyse zaten daha format atıp kurtuldum...

Alıntıları Göster
    bi tv programında google'ın güvensiz arama programı olduğunu söylüyordu..
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

diger arkadaslara da mucize olusturmadim zaten dostm. bu sorunun giderilmesi icin de mucizeye gerek yok. ayrica o loglari kontrol ettirdiginiz sitelerin cogu tutarsiz sonuclar veriyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.