Bildirim
Google Asistan, Türkiye'ye geliyor: Tüm detaylar
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Darısı Cortana'ya hiç umut yok ama olsun..
-
Umarım yakın zaman da gelir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ben kendisine "odamın ışığını aç-kapat" diyince yapabilecek mi onu merak ediyorum. -
koca donanımhaber yıllardır 50 kere video oynatıcısı değiştirildi ama sorun devam ediyor.
vallahi gına geldi video açılma sorunlarından.her videolu habere tıkladığımda açılacak mı acaba diye aklıma geliyor.
en iyisi youtube den takip etmek sanırım,sizin düzeleceğiniz yok.
-
Ben sırf Google Assistan'ı kullanabilmek için telefonu İngilizce kullanıyorum, aydınlatma sistemimin bir kısmı akıllı.
"Parlaklığı %50'ye ayarla" "Yeelight'ı aç" "Turuncuya çevir" "Tüm ışıkları kapa" bunlar basit komutlar, kabiliyetlerinin diğer dillere göre Türkçede kısıtlı olacağını düşünmüyorum açıkçası. -
Hocam yeelightı Google asistana tanıtmak için hangi uygulamaları kullanıyoruzquote:
Orijinalden alıntı: burakesan
Ben sırf Google Assistan'ı kullanabilmek için telefonu İngilizce kullanıyorum, aydınlatma sistemimin bir kısmı akıllı.
"Parlaklığı %50'ye ayarla" "Yeelight'ı aç" "Turuncuya çevir" "Tüm ışıkları kapa" bunlar basit komutlar, kabiliyetlerinin diğer dillere göre Türkçede kısıtlı olacağını düşünmüyorum açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 14 Mayıs 2018; 22:29:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Google uygulaması - ayarlar - Google asistan ayarları - ev kontrolü - aygıt ekle - Yeelight actions.quote:
Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin
Hocam yeelightı Google asistana tanıtmak için hangi uygulamaları kullanıyoruz
Alıntıları Göster
Farklı aygıtların farklı hizmet kitleri var, Nanoleaf için Nanoleaf Smarter Series gibi. -
2020'ye ancak gelir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ev ürünleriyle çalışmayacak demişlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ımğğğğmmmm mm ımmmmmmğğğğmmmmmmmm mmm
-
hocam yaptım süper oldu. ışığı sesimle açıp kapatabiliyorum. ailemi arayabiliyorum. gerçekten çok güzelmiş. yalnızca telefonun ekranı kapalıyken algılamıyor veya çok zor algılıyor. o da benim telefondan kaynaklıdır diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: burakesan
Google uygulaması - ayarlar - Google asistan ayarları - ev kontrolü - aygıt ekle - Yeelight actions.
Farklı aygıtların farklı hizmet kitleri var, Nanoleaf için Nanoleaf Smarter Series gibi.
Alıntıları Göster -
erdi şu arkandaki kız sanki bilerek kadraja giriyor :D seninle konuşmak ister gibi bir tavrı var :D
-
Google etkinliğinde Apple macbook ile yer almak. Tam bir meydan okuma
-
Fanatiklik o kadarda iyi değil -
Espri olsun diye söylemiştim. Maksat muhabbet olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brshr -- 15 Mayıs 2018; 12:22:10 > -
Hocam sizden mi önemli -
bu asistan muhabbetinde 6-7 yıldır hava durumu sormak dışında ne yaptınız? gerçekten merak ediyorum @fx57
-
"Her seferinde Hey Google diyerek onu uyandırmanıza gerek yok" derken google 7/24 bizi dinleyecek demek oluyor.
İnternette attığımız her adım takip ediliyorken, sms ler kayıt altındayken, görüşme logları tutulurken tek eksik google ın bizi dinlemesi kalmıştı o da tamam oldu. Bu tür asistanlar sayesinde zaten tükenmekte olan özel hayatımız da noktalanmış oluyor.
Eksik kalsın ben berberi arayıp hacı naber müsaitsen geleyim derim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: farks
"Her seferinde Hey Google diyerek onu uyandırmanıza gerek yok" derken google 7/24 bizi dinleyecek demek oluyor.
İnternette attığımız her adım takip ediliyorken, sms ler kayıt altındayken, görüşme logları tutulurken tek eksik google ın bizi dinlemesi kalmıştı o da tamam oldu. Bu tür asistanlar sayesinde zaten tükenmekte olan özel hayatımız da noktalanmış oluyor.
Eksik kalsın ben berberi arayıp hacı naber müsaitsen geleyim derim.
Her yeni soruda "hey google" demek yerine, tek bi kere hey google deyip birden fazla soruyu aynı anda sorabileceksiniz demek istenilmis bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
bu asistan muhabbetinde 6-7 yıldır hava durumu sormak dışında ne yaptınız? gerçekten merak ediyorum @fx57
|
Umarım yakın zaman da gelir
|
koca donanımhaber yıllardır 50 kere video oynatıcısı değiştirildi ama sorun devam ediyor.
vallahi gına geldi video açılma sorunlarından.her videolu habere tıkladığımda açılacak mı acaba diye aklıma geliyor. en iyisi youtube den takip etmek sanırım,sizin düzeleceğiniz yok. |
Benzer içerikler
- facebook hesap dondurma
- twitter film izleme sayfaları
- instagram şifremi unuttum
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- instagram konum atma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X