Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alışverişlerimi hep stok bilgisini öğrendikten sonra yaparım ve mağazadan yapmaya çalışırım. Biraz fazla öderim belki ama temiz olur düşüncesindeyim. Sıkıntı yaşayan arkaşlar geçmiş olsun, en azından bilgilendirme oldu. Teşekkürler.
  • arkadaşlar nexus 7 için HDMI cikis aparati var mi Varsa görüntü kalitesi nasil ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kullandığınız yararlı uygulamaları yazar mısınız

• sim kart takılabilen modelleri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

sim kart takılabilen modelleri var mı?

Evet var. LTE modeline sim kart takilabilmekte

• bu tip tabletleri 3G ile kullanmayınca hiçbir anlamı kalmıyor şöyle bir baktım sim kartlı 3G/4G modelleri artık 1200-1300tlden girer TR'ye yurtdışında 430$ ise TR'de %40 vergi koy 600$ tabi bide kar var allah sonumuzu hayretsin
    paralel ithalatla alanlar için şunu söyleyeyim uluslararsı garantiden bahsedenler olmuş benim iphoneda başıma gelmişti bu tip elektroinklerde zaten sıkıntılar sorunlar 1.yılda değil 2.yılda çıkıyor paralel ithalatın bu gibi sakıncaları var maalesef ama yurtdışından gidip play storedan alabiliyorsan ona diyecek lafım yok ama gidip alamadığın zaman , aracıyı kazandırmış oluyorsun paralel ithalat çöplüğüne döndü türkiyede yasal boşluk nedeniyle iyi ekmek yiyorlar 2-3 yıldır devlette hala bir önlem alamadı bu konuya çok fazla mağdur oluştu riskleri çok çünkü bunu da bilin yani
  • Hdmi, sim kart, vb. özellikler için lütfen ilk sayfaya bakın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

Arkadaşlar İstanbul Bilişimden 8 gün ön ödemeli olarak aldım ürünü. 1 Eylül 2013 Tarihinde...
    Keşke almasaydım diyorum. O kadar aradım konuştum . Normal şartlarda 1 sene içinde toplasan 20 dk konuşamayan insan , ben , adamlarla 1 saatten fazla konuştum! En sonunda müdürlerine bağladılar beni. Ürünün yurtdışından kargolanmasında gecikme olduğunu , elime ancak haftaya perşembe günü falan ulaşabileceğini söylediler. Yani 19 Eylül 2013 'te. Ki o da kesin değil. Belki yine bahane bulup haftaya erteleyecekler. Kılıf falan da aldım. O yüzden iptal de etmek istemiyorum siparişimi. Ama gerçekten pişman oldum. yaklaşık 18 gün beklemem gerekecek ki hadi bundan ön ödeme günlerini çıkaralım 18-8 = 10 gün gecikme var. Daha şu anda görülen o. Bana şimdi kesin geliyor , yok şimdi gelecek dediler ama sürekli erteleyip durdular! İşte şimdi haftaya perşembe , 19 Eylülde gelecek kesin diyen de Satış Müdürü. Artık o da yalan söylediyse yapacak birşey yok. Benim size tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle bu siteden alışveriş yapmamanız. Kendim denedim risk aldığımı da biliyordum. Maalesef böyle bir durumla karşılaştım. Size tavsiyem gidin kötü bir tablet alın ama güvenilir sitelerden alın. Hatta imkan varsa görerek alın. Gerçekten ders oldu bu. Bundan sonra güvenilirliği kesin olmadıktan sonra böyle işlere girmem. 2 haftadır bunlarla uğraşıyorum. İnanın girdiğiniz strese uğraşa değmiyor. Saatlerce konuştum aradım onları da hesaba katın. 700 TL tablet bana 800 TL oldu. Bilsem gider en kötü tableti alırdım da böyle sitelerde uğraşmazdım.

Not: Hiçbir kurumla alakam yoktur. Öğrenciyim. O kadar para verdim. İnanın madurum. Başkaları da böyle bir durumla karşılaşmasın diye böyle bir yazı yazıyorum. Şahsen adamların stoklarda diye gösterdiği şeye bile inanmayın. Şu anda sitede 1 gün yazıyor. Ama ben biliyorum mesela , müdürle konuştum.. Ürün Perşembe ellerine gelecek. 2 kere değil 10 kere düşünün derim.

Ben burada İstanbul Bilişim'i savunmak anlamında yazmıyorum. Yaptıkları şeyin zaten tek bir anlamı var, terbiyesizlik. Bunu en baştan belirteyim.

Gelelim asıl meseleye.
    Şimdi diyorsunuz ki Nexus almayın gidin kötü bir tablet alın. Böyle birşey olur mu ya? Aldığınız firmanın yaptığı bir hata yüzünden niçin bileti Nexus'a kesiyorsunuz? Nexus'un burada ne suçu var?
    Ayrıca niye gidip salak-sulak bir tablet alayım? Şu anda bana göre dünyadaki en iyi tablet bu. Bunu alıp rahat rahat kullanmak varken niye daha kötü bir tablete daha fazla para vereyim yada daha kötü bir tablet alayım da saçımı başımı yolayım?

Lütfen sap ile samanı birbiriyle karıştırmayalım. Varsa bir alternatifiniz gidip oradan alabilirsiniz. Buna kimsenin bir itirazı olamaz. Ama yoksa gelene kadar beklemekten başka çareniz var mı? Ayrıca kimse size zorla bir ürün satmıyor. Madem firmaya güveniniz yok, tabletin gelmesini beklersiniz, sonra gider mağazaya görerek, dokunarak alır evinize gidersiniz.

yazdıkların çok gülünç. Adam mağdur olmuş, sen kalkmışsın 'tablet çok iyi, mağdur olmaya değer' demişsin. Funboy musun, istanbul iletişimin adamımısın anlamadık.

• 4-5 ay sabredin, sonra alın. Geçen yıl erken alanlar da mağdur olmuştu. Servis ve garanti konuları sorunludur. Ayrıca fiyatı da çok düşecek. 500TL kadar 32 wifisi düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURATSPLAT -- 12 Eylül 2013; 20:40:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURATSPLAT

quote:

quote:

Arkadaşlar İstanbul Bilişimden 8 gün ön ödemeli olarak aldım ürünü. 1 Eylül 2013 Tarihinde...
    Keşke almasaydım diyorum. O kadar aradım konuştum . Normal şartlarda 1 sene içinde toplasan 20 dk konuşamayan insan , ben , adamlarla 1 saatten fazla konuştum! En sonunda müdürlerine bağladılar beni. Ürünün yurtdışından kargolanmasında gecikme olduğunu , elime ancak haftaya perşembe günü falan ulaşabileceğini söylediler. Yani 19 Eylül 2013 'te. Ki o da kesin değil. Belki yine bahane bulup haftaya erteleyecekler. Kılıf falan da aldım. O yüzden iptal de etmek istemiyorum siparişimi. Ama gerçekten pişman oldum. yaklaşık 18 gün beklemem gerekecek ki hadi bundan ön ödeme günlerini çıkaralım 18-8 = 10 gün gecikme var. Daha şu anda görülen o. Bana şimdi kesin geliyor , yok şimdi gelecek dediler ama sürekli erteleyip durdular! İşte şimdi haftaya perşembe , 19 Eylülde gelecek kesin diyen de Satış Müdürü. Artık o da yalan söylediyse yapacak birşey yok. Benim size tavsiyem kesinlikle ama kesinlikle bu siteden alışveriş yapmamanız. Kendim denedim risk aldığımı da biliyordum. Maalesef böyle bir durumla karşılaştım. Size tavsiyem gidin kötü bir tablet alın ama güvenilir sitelerden alın. Hatta imkan varsa görerek alın. Gerçekten ders oldu bu. Bundan sonra güvenilirliği kesin olmadıktan sonra böyle işlere girmem. 2 haftadır bunlarla uğraşıyorum. İnanın girdiğiniz strese uğraşa değmiyor. Saatlerce konuştum aradım onları da hesaba katın. 700 TL tablet bana 800 TL oldu. Bilsem gider en kötü tableti alırdım da böyle sitelerde uğraşmazdım.

Not: Hiçbir kurumla alakam yoktur. Öğrenciyim. O kadar para verdim. İnanın madurum. Başkaları da böyle bir durumla karşılaşmasın diye böyle bir yazı yazıyorum. Şahsen adamların stoklarda diye gösterdiği şeye bile inanmayın. Şu anda sitede 1 gün yazıyor. Ama ben biliyorum mesela , müdürle konuştum.. Ürün Perşembe ellerine gelecek. 2 kere değil 10 kere düşünün derim.

Ben burada İstanbul Bilişim'i savunmak anlamında yazmıyorum. Yaptıkları şeyin zaten tek bir anlamı var, terbiyesizlik. Bunu en baştan belirteyim.

Gelelim asıl meseleye.
    Şimdi diyorsunuz ki Nexus almayın gidin kötü bir tablet alın. Böyle birşey olur mu ya? Aldığınız firmanın yaptığı bir hata yüzünden niçin bileti Nexus'a kesiyorsunuz? Nexus'un burada ne suçu var?
    Ayrıca niye gidip salak-sulak bir tablet alayım? Şu anda bana göre dünyadaki en iyi tablet bu. Bunu alıp rahat rahat kullanmak varken niye daha kötü bir tablete daha fazla para vereyim yada daha kötü bir tablet alayım da saçımı başımı yolayım?

Lütfen sap ile samanı birbiriyle karıştırmayalım. Varsa bir alternatifiniz gidip oradan alabilirsiniz. Buna kimsenin bir itirazı olamaz. Ama yoksa gelene kadar beklemekten başka çareniz var mı? Ayrıca kimse size zorla bir ürün satmıyor. Madem firmaya güveniniz yok, tabletin gelmesini beklersiniz, sonra gider mağazaya görerek, dokunarak alır evinize gidersiniz.

yazdıkların çok gülünç. Adam mağdur olmuş, sen kalkmışsın 'tablet çok iyi, mağdur olmaya değer' demişsin. Funboy musun, istanbul iletişimin adamımısın anlamadık.

Okuduklarınızı anlamamak için niçin bu kadar çaba gösterdiğinize anlam veremiyorum. Bu yüzden size de cevap vermiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MURATSPLAT

quote:

quote:

Gelelim asıl meseleye.

Okuduklarınızı anlamamak için niçin bu kadar çaba gösterdiğinize anlam veremiyorum. Bu yüzden size de cevap vermiyorum.

Hocam beni yanlış anladınız. Benim orda söylemek istediğim nexus 7 çok iyi diye alacağınıza garanti olsun başka firmadan alın DEĞİLDİ , söylemek istediğim eğer nexus 7 almayı düşünüyorsanız bu firmaya güvenmemeniz idi. Orayı yanlış anladınız sanırım. Yoksa görmediğim bir tablet daha. Neden tableti kötüleyeyim ki. Dediğim gibi eğer bu firmadan almayı düşünüyor ise almasın gitsin başka marka alsın. Biraz fazla versin veya biraz kötü olsun önemli değil . Benim gibi madur olmasınlar. .. Yoksa tableti almak isteyenler yanlış anlamasın tableti daha kullanmadım bile. Orada öyle söylememin sebebi sadece bu firmayı gözeterek yazmamdı.

Zaten yazımda da söylediğim gibi oraya o yorumu yazmamın tek sebebi Nexus 7 2 alacakları firma konusunda uyarmak. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.

• Dostum öğrenci arkadaşın İstanbul bilişim'in sitesinden ürünü ön sipariş verip bir türlü temin edilememesi sonucu iptal ettiremeyişinden bahsetmiş, cihazın iyiliği kötülüğünden bahsetmemiş olayı yanlış anlamışsınız.

• Lütfen önce ilk cümlemi okuyun. Orda zaten bunun bir terbiyesizlik olduğunu belirttim. Burada anlaşılamayan bir durum olması çok enteresan.
    Gidin kötü bir tablet alın daha iyi diye yazan ben değilim. Ben de sordum, Nexus'un ne günahı var diye. Bunda anlaşılmayan yer neresi?

Firma hakkında yaptığınız bilgilendirmeyi tabiki anladım. Zaten bunun için tek kelime yazmadım. Gerçi yazacak birşey de yok. Durum apaçık ortada. Savunulacak yanı da yok. Ben sadece gidip başka tablet alın düşüncenizin yanlışlığını vurguladım. Ancak birkaç önyargılı kişinin gazını gelinip, mesajlar doğru düzgün okunmadan infaz yapılıyor.

• quote:

Lütfen önce ilk cümlemi okuyun. Orda zaten bunun bir terbiyesizlik olduğunu belirttim. Burada anlaşılamayan bir durum olması çok enteresan.
    Gidin kötü bir tablet alın daha iyi diye yazan ben değilim. Ben de sordum, Nexus'un ne günahı var diye. Bunda anlaşılmayan yer neresi?

Firma hakkında yaptığınız bilgilendirmeyi tabiki anladım. Zaten bunun için tek kelime yazmadım. Gerçi yazacak birşey de yok. Durum apaçık ortada. Savunulacak yanı da yok. Ben sadece gidip başka tablet alın düşüncenizin yanlışlığını vurguladım. Ancak birkaç önyargılı kişinin gazını gelinip, mesajlar doğru düzgün okunmadan infaz yapılıyor.

Hocam ikinci kez söylüyorum " Ben sadece gidip başka tablet alın düşüncenizin yanlışlığını vurguladım." diye bir şey ifade etmedim o yorumumda. Lütfen birkez daha okuyun. Bu arada size laf söylemek için yorum yazan arkadaşlara cevap vermeyin. Gerek yok.

• quote:

..........
    Size tavsiyem gidin kötü bir tablet alın ama güvenilir sitelerden alın.
    ...........
    Bilsem gider en kötü tableti alırdım da böyle sitelerde uğraşmazdım. [/center]

Tamam artık birşey demiyorum.
  • quote:

quote:

..........
    ...........

O mesaja değil hocam 2. yazıp oradaki yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmak için yazdığım mesaja. Yanlış mesaja bakmışsınız.

Edit: Hocam ben internetten çıkıyorum şimdi.Yarın cevap yazarım

Edit 2 : İşte o dediğim 2. Mesajın metni;
    "Hocam beni yanlış anladınız. Benim orda söylemek istediğim nexus 7 çok iyi diye alacağınıza garanti olsun başka firmadan alın DEĞİLDİ , söylemek istediğim eğer nexus 7 almayı düşünüyorsanız bu firmaya güvenmemeniz idi. Orayı yanlış anladınız sanırım. Yoksa görmediğim bir tablet daha. Neden tableti kötüleyeyim ki. Dediğim gibi eğer bu firmadan almayı düşünüyor ise almasın gitsin başka marka alsın. Biraz fazla versin veya biraz kötü olsun önemli değil . Benim gibi madur olmasınlar. .. Yoksa tableti almak isteyenler yanlış anlamasın tableti daha kullanmadım bile. Orada öyle söylememin sebebi sadece bu firmayı gözeterek yazmamdı.

Zaten yazımda da söylediğim gibi oraya o yorumu yazmamın tek sebebi Nexus 7 2 alacakları firma konusunda uyarmak. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 12 Eylül 2013; 22:09:21 >

• quote:

quote:

quote:

..........
    ...........

O mesaja değil hocam 2. yazıp oradaki yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmak için yazdığım mesaja. Yanlış mesaja bakmışsınız.

Edit: Hocam ben internetten çıkıyorum şimdi.Yarın cevap yazarım

Edit 2 : İşte o dediğim 2. Mesajın metni;
    "Hocam beni yanlış anladınız. Benim orda söylemek istediğim nexus 7 çok iyi diye alacağınıza garanti olsun başka firmadan alın DEĞİLDİ , söylemek istediğim eğer nexus 7 almayı düşünüyorsanız bu firmaya güvenmemeniz idi. Orayı yanlış anladınız sanırım. Yoksa görmediğim bir tablet daha. Neden tableti kötüleyeyim ki. Dediğim gibi eğer bu firmadan almayı düşünüyor ise almasın gitsin başka marka alsın. Biraz fazla versin veya biraz kötü olsun önemli değil . Benim gibi madur olmasınlar. .. Yoksa tableti almak isteyenler yanlış anlamasın tableti daha kullanmadım bile. Orada öyle söylememin sebebi sadece bu firmayı gözeterek yazmamdı.

Zaten yazımda da söylediğim gibi oraya o yorumu yazmamın tek sebebi Nexus 7 2 alacakları firma konusunda uyarmak. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. "

quote:

............
    Firma hakkında yaptığınız bilgilendirmeyi tabiki anladım. Zaten bunun için tek kelime yazmadım. Gerçi yazacak birşey de yok. Durum apaçık ortada. Savunulacak yanı da yok. Ben sadece gidip başka tablet alın düşüncenizin yanlışlığını vurguladım.............

Ayrıca halen aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz. Bir mağazanın suçunu yine tablete yüklüyorsunuz.

"Dediğim gibi eğer bu firmadan almayı düşünüyor ise almasın gitsin başka marka alsın. Biraz fazla versin veya biraz kötü olsun önemli değil . "
    Neyse artık daha fazla uğraşmıyacağım. İsteyen gidip Concorde tablet alsın. Üstelik 1900 TL'lık tableti 200 küsur liraya sadece 50 kişiye veriyorlar. En kötü ihtimalle 1500 TL'nız cebinizde kalır.

• http://www.amazon.com/gp/product/B00DVFLJDS/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

şurdan almayı planlyorumda türkiye gönderiminde sorun çıkarmı sizce
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    ha ha ha ha :) şakacı şey seni :)

geçmişe dönüp mesajlar okudumda... neyse en azından bende birşey yazınca mağduriyetimi anlatınca böyle saldırya geçti birileri hatta yanına adamlar toplayarak birde :) arkadaşlar ya 1 ay sabredin yada ön ödemesiz olduğunda açın telefon stok durumunu sorun birde imkanınız varsa görüşmeyi kaydedin ve kaydettiğinizi söyleyin derim :) en azından stok olmayan vb erteleme durumları yaşamazsınız :) :( bende mağdur olmuştum gittim ipad mini aldım iosu denemek için çokta memnunum ama nexu 7 nini peşini bırakmam ya kendim alacam yada aldıracam evde birine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realnightwolf -- 13 Eylül 2013; 1:24:24 >
  • Arkadaşlar tabletimde kulaklik sorunu yasiyorum.Kulakligi taktiğim halde tanimiyor.Hatta dizi falan izlerken zaman zaman kulakliktan geliyor ses zaman zamanda disari veriyor neden kaynaklabilir hic bu sorunu yasayan oldu mu ?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.