Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albright

quote:

Orijinalden alıntı: loremipsum

Ben de Amazon'dan sipariş vermek üzereyim. Kargosu, vergisi dahil $309.67 yaklaşık 630 TL. "AmazonGlobal Priority Shipping" seçince DHL ile gönderim yapılıyor ve yurtiçi dağıtımını Aras Kargo yapıyor. Ben böyle almayı düşünüyorum. 19 Eylül Perşembe günü de teslimat garantisi var. Ayrıca Amazon'a paralelcilerden çok daha fazla güveniyorum.

hocam teslim aldiktan sonrada bilgi verebilirmisiniz.
    toplamda ne kadar odediginizi kargo ulasim zamanini filan :)

Veririm tabii. Ancak yazdığım miktar ve tarih şaşmaz amazonda neyse o :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.C.

quote:

Ben de Amazon'dan sipariş vermek üzereyim. Kargosu, vergisi dahil $309.67 yaklaşık 630 TL. "AmazonGlobal Priority Shipping" seçince DHL ile gönderim yapılıyor ve yurtiçi dağıtımını Aras Kargo yapıyor. Ben böyle almayı düşünüyorum. 19 Eylül Perşembe günü de teslimat garantisi var. Ayrıca Amazon'a paralelcilerden çok daha fazla güveniyorum.

tek slip olmasa olur da direk karttan 600tl çekmesi sıkıntı oluyor taksti problemi olmayan ve kargoda risklerini göze aldıktan sonra neden olmasın sipariş verilebilir tabi

Bonus kartla 30 eylüle kadar yurtdışı harcamaları 5 taksit oluyor. O şekilde alıyorum. Kargoda ne risk var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 14 Eylül 2013; 22:11:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A.C.

quote:

tek slip olmasa olur da direk karttan 600tl çekmesi sıkıntı oluyor taksti problemi olmayan ve kargoda risklerini göze aldıktan sonra neden olmasın sipariş verilebilir tabi

Bonus kartla 30 eylüle kadar yurtdışı harcamaları 5 taksit oluyor. O şekilde alıyorum. Kargoda ne risk var ?

valla bonusta o özellik varsa düşünmez alırdım direk 630tl tek slip beni sarsar. kargo riski derken ucuz olan gönderimden bahsediyorum

• Siparişi verdim bugün. 19 eylül Perşembe teslimat yazıyor. O gün teslim edemezse kargo ücreti iade edilecekmiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 15 Eylül 2013; 14:15:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

quote:

quote:

..........
    Size tavsiyem gidin kötü bir tablet alın ama güvenilir sitelerden alın.
    ...........
    Bilsem gider en kötü tableti alırdım da böyle sitelerde uğraşmazdım. [/center]

Tamam artık birşey demiyorum.

O mesaja değil hocam 2. yazıp oradaki yanlış anlaşılmayı ortadan kaldırmak için yazdığım mesaja. Yanlış mesaja bakmışsınız.

Edit: Hocam ben internetten çıkıyorum şimdi.Yarın cevap yazarım

Edit 2 : İşte o dediğim 2. Mesajın metni;
    "Hocam beni yanlış anladınız. Benim orda söylemek istediğim nexus 7 çok iyi diye alacağınıza garanti olsun başka firmadan alın DEĞİLDİ , söylemek istediğim eğer nexus 7 almayı düşünüyorsanız bu firmaya güvenmemeniz idi. Orayı yanlış anladınız sanırım. Yoksa görmediğim bir tablet daha. Neden tableti kötüleyeyim ki. Dediğim gibi eğer bu firmadan almayı düşünüyor ise almasın gitsin başka marka alsın. Biraz fazla versin veya biraz kötü olsun önemli değil . Benim gibi madur olmasınlar. .. Yoksa tableti almak isteyenler yanlış anlamasın tableti daha kullanmadım bile. Orada öyle söylememin sebebi sadece bu firmayı gözeterek yazmamdı.

Zaten yazımda da söylediğim gibi oraya o yorumu yazmamın tek sebebi Nexus 7 2 alacakları firma konusunda uyarmak. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. "

quote:

............
    Firma hakkında yaptığınız bilgilendirmeyi tabiki anladım. Zaten bunun için tek kelime yazmadım. Gerçi yazacak birşey de yok. Durum apaçık ortada. Savunulacak yanı da yok. Ben sadece gidip başka tablet alın düşüncenizin yanlışlığını vurguladım.............

Ayrıca halen aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz. Bir mağazanın suçunu yine tablete yüklüyorsunuz.

"Dediğim gibi eğer bu firmadan almayı düşünüyor ise almasın gitsin başka marka alsın. Biraz fazla versin veya biraz kötü olsun önemli değil . "
    Neyse artık daha fazla uğraşmıyacağım. İsteyen gidip Concorde tablet alsın. Üstelik 1900 TL'lık tableti 200 küsur liraya sadece 50 kişiye veriyorlar. En kötü ihtimalle 1500 TL'nız cebinizde kalır.

Hocam yanlış anladığınızı sanlamıştım ama sanırım doğru anlamışsınız... Evet doğrudur. Ben bu siteden alınacağına almayın daha iyi diyorum. Ve bu düşünceden de tableti kötüleyen bir çıkarım da bulunmak benim için imkansız!

Arkadaşlara inanmıyordum ama sanırım burada bir ajanlık durumu var. Bir daha yorum da yazmıyorum bu konuya.. Tablete en ufak bir lafımın olmadığını , daha kullanma şansım bile olmadığını, sadece site güvenilirliği açısından buradan bu tablet veya başka birşey almamanızı TAVSİYE edip insanlara firma hakkında bir fikir verme amacı ile yazdığım yorumu , tableti kötüleme olarak değerlendiren kişinin de bu davranışını görmezden de gelemem daha fazla. Ben yanlış anlaşılmış sandım ama siz bildiğiniz tableti savunuyorum niyetine siteyi savundunuz. Oysa ben sadece sitenin güvenilir olmayıp , türkiye'de de sadece burada satıldığı için almayın dedim. Ama isteyen başka yerden alabilir tabiki diye de belirtmiştim..

Neyse boşuna uzun uzun açıklamayacağım. Zaten yazdıklarımı tarafsız olarak okuyan kişi anlayıp hak verecektir.

Edit: Bu arada unutmadan da bir blok atayım. Cihaz gelmeden sizin sayenizde moralim bozuldu zaten.Durduk yerde tableti kötüleyen insan olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 15 Eylül 2013; 19:59:43 >

• quote:

Ben burada İstanbul Bilişim'i savunmak anlamında yazmıyorum. Yaptıkları şeyin zaten tek bir anlamı var, terbiyesizlik. Bunu en baştan belirteyim.

Eğer bu cümlemden, firmayı savunduğumu anlıyorsanız, daha kime ne yazıyorum ki?

Yukarda birkaç defa kendi mesajınızdan alıntılar yaparak tableti nasıl kötülediğinizi görmenizi sağlamaya çalıştım. Ya 5 yaşındaki bir çocuğa "x tableti almaktansa gidip başka yerden daha kötü de olsa başka bir tablet al" desem x tableti kötülediğimi anlar. Önyargınız bu kadar mı mantığınızı önüne geçiyor. Bana olan düşmanlığınız (neden se artık) gözünüzü kör etmiş, okuduklarınızı beyninizde değiştirip kendinize göre yoğuruyorsunuz.

Defalarca yazdım ama son bir defa daha yazayım. Belki bu sefer anlaşılır.
    Siz firmayı kötüleyeceğim derken tableti kötülüyor, sap ile samanı birbirine karıştırıyorsunuz. Firmanın canı c.....
    Bunu da anlayamıyorsanız daha da bişey yazmıyorum.

Edit: Bold yazıyı düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 15 Eylül 2013; 20:39:14 >

• quote:

Ya 5 yaşındaki bir çocuğa "x tableti almaktansa gidip başka yerden daha kötü de olsa başka bir tablet al" desem x tableti kötülediğimi anlar. Önyargınız bu kadar mı mantığınızı önüne geçiyor. Bana olan düşmanlığınız (neden se artık) gözünüzü kör etmiş, okuduklarınızı beyninizde değiştirip kendinize göre yoğuruyorsunuz.

Size hiçbir düşmanlığım yok. Bunu nerden çıkardınız ? daha bu yorumu yazmadan önce sizinle birlikte konuya Factory İmage dosyalarını falan koyalım dedik konuştuk. Eğer siz beni normal bir şekilde anlamaya çalışsanız anlayacaksınız. Daha hala anlamamışsınız. Bu yüzden bloğu açtım. Bakın lütfen tarafsızca şu alta yazacağımı okumaya çalışın . Ben size herhangi bir laf çarpıtmaya veya size düşmanlığım varmış gibi bir mesaj yazmaya çalışmıyorum. Okuyun;

Şimdi alıntı da yaptım. Orada beni yanlış anladığınız kısımı düzelteceğim. Eğer tamam haklısın yanlış anlamışım demezsen siliyorum konudaki mesajlarımı bir daha yorum yazmam.

Ya 5 yaşındaki bir çocuğa "x tabletiNİ BU SiTEDEN almaktansa gidip başka yerden daha kötü de olsa başka bir tablet al" desem x tableti kötülediğimi anlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 15 Eylül 2013; 20:36:16 >

• quote:

quote:

Ya 5 yaşındaki bir çocuğa "x tableti almaktansa gidip başka yerden daha kötü de olsa başka bir tablet al" desem x tableti kötülediğimi anlar. Önyargınız bu kadar mı mantığınızı önüne geçiyor. Bana olan düşmanlığınız (neden se artık) gözünüzü kör etmiş, okuduklarınızı beyninizde değiştirip kendinize göre yoğuruyorsunuz.

Size hiçbir düşmanlığım yok. Bunu nerden çıkardınız ? daha bu yorumu yazmadan önce sizinle birlikte konuya Factory İmage dosyalarını falan koyalım dedik konuştuk. Eğer siz beni normal bir şekilde anlamaya çalışsanız anlayacaksınız. Daha hala anlamamışsınız. Bu yüzden bloğu açtım. Bakın lütfen tarafsızca şu alta yazacağımı okumaya çalışın . Ben size herhangi bir laf çarpıtmaya veya size düşmanlığım varmış gibi bir mesaj yazmaya çalışmıyorum. Okuyun;

Şimdi alıntı da yaptım. Orada beni yanlış anladığınız kısımı düzelteceğim. Eğer tamam haklısın yanlış anlamışım demezsen siliyorum konudaki mesajlarımı bir daha yorum yazmam.

Ya 5 yaşındaki bir çocuğa "x tabletiNİ BU SiTEDEN almaktansa gidip başka yerden daha kötü de olsa başka bir tablet al" desem x tableti kötülediğimi anlar.

Düşmanlığınız olmadığını bildiğim için bunca dil döküyorum zaten. Yoksa kestirip atar sizinle uğraşmazdım. Neyse, siz ayrı telden çalıyorsunuz ben ayrı telden. Ne yazarsam yazayım siz aynı şeyleri yazmaya devam edeceksiniz ben aynı şeyleri anlatmaya devam edeceğim.
    Tamam kardeşim, sen haklısın. Ben yanlış anlamışım. Özür dilerim.
    Siz siparişinizi iptal edin. Ürün daha elinize geçmediği için buna hakkınız var. Hoş elinize geçse de belli şartlar altında yine iade imkanınız var. Bu dolandırıcı firmadan da bir daha birşey almayın. Nexus 7 yerine de gidip başka bir firmadan istediğiniz tableti alın. Siz mutlu mesut yaşayın, bizler de bu firma hakkında uyarılmış olarak bir daha bu firmadan alışveriş yapmayalım. Konuyu da burada kapatalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 15 Eylül 2013; 20:48:20 >

• Bence de. Birbirimizi kırmaktan başka bir işe yaramayacak burada kapatalım. Ben konuda kirlilik olmasın diye silelim diyorum mesajları ama yine siz bilirsiniz konu sizin. Bu arada da belirteyim vazgeçmedim , perşembe günü gelecek tablet.Elime geçince de zaman bulursam Ürünün fotoğraflarını koyabilirim isteğe bağlı. Sadece şunu söyleyeyim. Alacak arkadaşlar istanbul bilişim'i düşünürlerse sıkıntı çıkabilir.

Konuya mümkün olduğunca destek vermek isterim. Şahsen S3 konusunda başlarda yazılım vs.. baya yardımcı olmuştum. Birde tartışmaya müsait bir konu olduğu zaman ben olur başka biri olur. Hemen mesajlarını sildirelim. Biz S3 yazılım konusunda öyle yapmıştık. Konuda hala düzen hakim. Kolay kolay tartışma çıkmıyor. Öyle bir şey olduğunda ( örneğin bizim konuşmamız ) PM atsınlar/atalım. Konu kirlenmesin. Belki şimdilik kullanıcı az olur ama olsun.
    Bu arada tartışmaya girmeyi hiç sevmiyorum. Ben de sizi bilgili ve hoşgörülü biri olarak görmesem zaten hiç tartışmaya girmezdim. Fakat birşeyi anlatamayınca da insan ister istemez kızıyor. Kırıcı bir davranışım olduysa affola.

Herkese İyi Forumlar

• Arkadaşım Viyana'ya gidiyor yakın bir zamanda ama 3 ay sonra dönecek. Ona oradan aldırsam ucuza aldırmış olur muyum var mı bildiğiniz bir site acaba oradan?
  • quote:

quote:

quote:

Düşmanlığınız olmadığını bildiğim için bunca dil döküyorum zaten. Yoksa kestirip atar sizinle uğraşmazdım. Neyse, siz ayrı telden çalıyorsunuz ben ayrı telden. Ne yazarsam yazayım siz aynı şeyleri yazmaya devam edeceksiniz ben aynı şeyleri anlatmaya devam edeceğim.
    Tamam kardeşim, sen haklısın. Ben yanlış anlamışım. Özür dilerim.
    Siz siparişinizi iptal edin. Ürün daha elinize geçmediği için buna hakkınız var. Hoş elinize geçse de belli şartlar altında yine iade imkanınız var. Bu dolandırıcı firmadan da bir daha birşey almayın. Nexus 7 yerine de gidip başka bir firmadan istediğiniz tableti alın. Siz mutlu mesut yaşayın, bizler de bu firma hakkında uyarılmış olarak bir daha bu firmadan alışveriş yapmayalım. Konuyu da burada kapatalım.

Beni iyi hatırlarsın. işte bu ya demekki anlamışssın sonunda :)

• doların ateşi biraz daha sönse şöyle 1.90lara gelse de alsak birtane nexus 7
  • Bir arkadasim 32gb nex7 2013u 700e veriyor elinde 1 adet var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

Bir arkadasim 32gb nex7 2013u 700e veriyor elinde 1 adet var

Fiyat çok uygun diyeceğim ama korkuyorum. Üstelik Yeşil cinlere üyeyim de. Kesin ajan olurum.
  • almanyada 32gb 270 awroymuş bize ne zaman geleceği konusunda bilgi var mı?
  • quote:

quote:

Fiyat çok uygun diyeceğim ama korkuyorum. Üstelik Yeşil cinlere üyeyim de. Kesin ajan olurum.

:)

Hocam zaten 1 adet var arkadasimda maksat millet yararlansin

Son dakika elimde 4 adet nillkin deri kutusundA kilif var az once geldi,
    Birtanesini rizeliye ayiriyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

almanyada 32gb 270 awroymuş bize ne zaman geleceği konusunda bilgi var mı?

1. sayfada fiyatlar vardı. Siz de teyit etmiş oldunuz.
    Bu arada ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. 270€, 720 TL civarı yapmaktadır. Yani Almanya'da bu tablet 720 TL civarına satılıyor. 500-600'e satılabilir diye bekleyen arkadaşlar için hatırlatmak istedim.
  • quote:

quote:

quote:

:)

Hocam zaten 1 adet var arkadasimda maksat millet yararlansin

Son dakika elimde 4 adet nillkin deri kutusundA kilif var az once geldi,
    Birtanesini rizeliye ayiriyorum

Nillkin deri kılıfı görmek isteyen arkadaşlar 1. sayfaya bakabilirler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

almanyada 32gb 270 awroymuş bize ne zaman geleceği konusunda bilgi var mı?

1. sayfada fiyatlar vardı. Siz de teyit etmiş oldunuz.
    Bu arada ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. 270€, 720 TL civarı yapmaktadır. Yani Almanya'da bu tablet 720 TL civarına satılıyor. 500-600'e satılabilir diye bekleyen arkadaşlar için hatırlatmak istedim.

amazondan 600tl mal oluyormus vergiyi direkt amazona mı yoksa burdan mı yatiriyoruz
  • Yeri değil fakat isteyen olursa 32gb 720 TL verebilirim son fiyat 700 TL veririm amerikadan geldi

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.