Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon'dan alanlara tavsiye, ucuz olan kargoyu tercih etmeyin. Güncellenmiyor lanet kargo tabiki, uyuz oldum günde 30 kere refresh etmekten Hoş pahalı olan güncelleniyor mu bilmiyorum ya. (En azından garanti 3-5 güne geliyor.)
  • Merhaba Bende New Nexus 7 kullanıcısıyım.Bir sorum olacak.Tablet whatsapp ı desteklemiyor.Ama bazı sitelerde oluyor gibi söylemler duydum ancak ben başaramadım.Whatsappı kurup çalıştırabilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

almanyada 32gb 270 awroymuş bize ne zaman geleceği konusunda bilgi var mı?

1. sayfada fiyatlar vardı. Siz de teyit etmiş oldunuz.
    Bu arada ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. 270€, 720 TL civarı yapmaktadır. Yani Almanya'da bu tablet 720 TL civarına satılıyor. 500-600'e satılabilir diye bekleyen arkadaşlar için hatırlatmak istedim.

amazondan 600tl mal oluyormus vergiyi direkt amazona mı yoksa burdan mı yatiriyoruz

Amazon'un gönderi şekli DTP (Duties and Taxes Paid) 'dir. Yani tüm vergileri ödenmiş demektir. Amazona ödediğiniz paranın içine Türkiye gümrüğünde çıkacak %20 gümrük vergisi de dahildir. Vergiyi sizin adınıza burada onlar ödüyor. Ben daha önceki alışverişlerimde de hızlı gönderi yöntemini kullandım ve işleyiş bu şekilde hiçbir ücret ödemiyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ogion

Amazon'dan alanlara tavsiye, ucuz olan kargoyu tercih etmeyin. Güncellenmiyor lanet kargo tabiki, uyuz oldum günde 30 kere refresh etmekten Hoş pahalı olan güncelleniyor mu bilmiyorum ya. (En azından garanti 3-5 güne geliyor.)

Hızlı gönderide DHL konşimento numarası veriyorlar. O numarayla DHL üzerinden adım adım izliyorsunuz.
  • Beyler elimde bir adet 1. nesil nexus için nilkin kılıf var hiç kullanılmamış kutusunda duruyor. ilgilenen olursa mesaj atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inzu

Beyler elimde bir adet 1. nesil nexus için nilkin kılıf var hiç kullanılmamış kutusunda duruyor. ilgilenen olursa mesaj atabilir.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilinmeyen29 -- 17 Eylül 2013; 9:05:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loremipsum

quote:

quote:

quote:

Bu arada ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum. 270€, 720 TL civarı yapmaktadır. Yani Almanya'da bu tablet 720 TL civarına satılıyor. 500-600'e satılabilir diye bekleyen arkadaşlar için hatırlatmak istedim.

amazondan 600tl mal oluyormus vergiyi direkt amazona mı yoksa burdan mı yatiriyoruz

Amazon'un gönderi şekli DTP (Duties and Taxes Paid) 'dir. Yani tüm vergileri ödenmiş demektir. Amazona ödediğiniz paranın içine Türkiye gümrüğünde çıkacak %20 gümrük vergisi de dahildir. Vergiyi sizin adınıza burada onlar ödüyor. Ben daha önceki alışverişlerimde de hızlı gönderi yöntemini kullandım ve işleyiş bu şekilde hiçbir ücret ödemiyorsunuz.

alım yapabileceğim bir link var mı amazondan ?

ayrıca paypal hesabım var fakat döviz hesabım yok diye önceki çin sitelerindeki alışverişlerimde kuru çok yüksekten hesaplıyordu en uygun hangi şekilde alabilirim?

• Power butonuyla ilgili bendeki cihazda bir sıkıntı mı var acaba diye kıllanmaya başladım. Zira baya uzun basiyorum öyle açiliyor cihaz. Sizde durum nedir ?

Bu arada bende ebay den nilkin kilif siparisi vermistim @noyancelebi nin videoda gosterdiginden gayet şık duruyor cihazda, tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 17 Eylül 2013; 9:38:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyancelebi

....

Video 1. sayfaya eklenmiştir. Elinize sağlık.
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    bir adet ben alabilirim PM attım ..
    Fiyat nedir acaba
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ayrıca paypal hesabım var fakat döviz hesabım yok diye önceki çin sitelerindeki alışverişlerimde kuru çok yüksekten hesaplıyordu en uygun hangi şekilde alabilirim?

Ben bu linkten aldım. 16 GB olanı.

http://www.amazon.com/Google-Nexus-Tablet-7-Inch-Black/dp/B00DVFLJDS

Amazon için ödeme yaparken kredi kartınızın para birimini USD olarak seçince bütün ödemeyi USD olarak ayarlıyor. Dolar kuru olarak da bankanızın kurunu kabul ederek çekim yapıyor. 15 Eylül sabahı siparişim çekildi dolar kuru 2,06 alınmıştı.

DHL için de ekleme yapmak istiyorum. Kargo Türkiye'ye ulaşmadan önce DHL tarafından size mail gönderilecek. Sizden "Gümrük Dolayli Temsil Yetkisi" diye bir belge gönderip bunu doldurup imzalayıp kendilerine göndermenizi isteyecekler. İlgili konşimento numarasına ait gümrük işlemlerini sizin adınıza DHL'in yapması için gerekiyor bu. Gelen mailda kargo etiketleri de ekli olacak ve üzerinde DTP yazacaktır.
    DHL'e bu yüzden kesinlikle EK ÜCRET ÖDEMİYORSUNUZ.

Benim ürünüm de dün gece gönderilmiş. Bugün DHL ile konuştuğumda yarın gelmesini bekliyoruz dediler. Perşembeye yetiştirecekler gibi görünüyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 17 Eylül 2013; 11:10:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akurttr

bir adet ben alabilirim PM attım ..
    Fiyat nedir acaba

Ben satış yapmıyorum.
  • quote:

Amazon için ödeme yaparken kredi kartınızın para birimini USD olarak seçince bütün ödemeyi USD olarak ayarlıyor. Dolar kuru olarak da bankanızın kurunu kabul ederek çekim yapıyor. 15 Eylül sabahı siparişim çekildi dolar kuru 2,06 alınmıştı.

DHL için de ekleme yapmak istiyorum. Kargo Türkiye'ye ulaşmadan önce DHL tarafından size mail gönderilecek. Sizden "Gümrük Dolayli Temsil Yetkisi" diye bir belge gönderip bunu doldurup imzalayıp kendilerine göndermenizi isteyecekler. İlgili konşimento numarasına ait gümrük işlemlerini sizin adınıza DHL'in yapması için gerekiyor bu. Gelen mailda kargo etiketleri de ekli olacak ve üzerinde DTP yazacaktır.

Benim ürünüm de dün gece gönderilmiş. Bugün DHL ile konuştuğumda yarın gelmesini bekliyoruz dediler. Perşembeye yetiştirecekler gibi görünüyor :)

Daha önce de yazmıştım ama herhalde kimse Amazon'dan alışveriş yapmadığı için cevap yazmamıştı. Hazır siz alışveriş yapmış ve bu güzel bilgileri vermişken, akılda kalan şu sorulara da cevap vermeniz bizi oldukça aydınlatacaktır.

Örnek üzerinden gidersek daha da anlaşılır olacaktır. Ben diyelim ki resimdeki tableti satın almak istiyorum. Normalde Amazon'da her yerde sanki 269$ ödeyecekmişim gibi yazıyor. Sepette bile "Estimate your shipping and tax " butonuna tıklamazsam ödenecek ücret halen 269$ görünüyor. Ama "Estimate your shipping and tax " butonuna tıklandığında Kargo-Vergi-Gümrük bedelleri ortaya çıkıyor. Orada yazan ücret ise 336,87$'a yükseliyor. Ancak satın alma işlemine devam edildiğinde ve Kredi Kart bilgisi girilecek ekrana gelene kadar, ödenecek ücret halen daha 269$ görünüyor. Ben buradan daha ileri gidemiyorum.

Sorum şu: Siz yazdınız ki daha sonra herhangi bir ücret ödenmiyor, tüm ödemeler Amazon'a yapılıyor. Peki Amazon'a yapılan ödeme 269$ mı yoksa 336,87$ mı? Yani yapılan ödeme, Nexus özelinden çıkıp genele dönersek, Normal yazılan fiyat üzerinden mi yapılıyor yoksa "Estimate your shipping and tax " butonuna tıklayınca ortaya çıkan fiyat üzerinden mi?

Bir de Shipment ekranındaki (2. resim) 9-16 iş günü yada 2-4 gün seçenekleri neyi değiştiriyor. Normal şartlarda kargo ücretlerini etkilemesi gerekir diye düşünüyorum. Ama bu ekrandan sonra direk Kredi kart ekranı geliyor ve herhangi bir ücret yazmıyor ekranda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 17 Eylül 2013; 12:20:01 >

• Amazondan almak kafama baya yattı. Bu ürün hediyedir dersek bişey farkedermi? Cidden gümrük vergisini ödeyip uğraştırmıyorsa avantajlı.

@loremipsum
  • quote:

quote:

Daha önce de yazmıştım ama herhalde kimse Amazon'dan alışveriş yapmadığı için cevap yazmamıştı. Hazır siz alışveriş yapmış ve bu güzel bilgileri vermişken, akılda kalan şu sorulara da cevap vermeniz bizi oldukça aydınlatacaktır.

Örnek üzerinden gidersek daha da anlaşılır olacaktır. Ben diyelim ki resimdeki tableti satın almak istiyorum. Normalde Amazon'da her yerde sanki 269$ ödeyecekmişim gibi yazıyor. Sepette bile "Estimate your shipping and tax " butonuna tıklamazsam ödenecek ücret halen 269$ görünüyor. Ama "Estimate your shipping and tax " butonuna tıklandığında Kargo-Vergi-Gümrük bedelleri ortaya çıkıyor. Orada yazan ücret ise 336,87$'a yükseliyor. Ancak satın alma işlemine devam edildiğinde ve Kredi Kart bilgisi girilecek ekrana gelene kadar, ödenecek ücret halen daha 269$ görünüyor. Ben buradan daha ileri gidemiyorum.

Sorum şu: Siz yazdınız ki daha sonra herhangi bir ücret ödenmiyor, tüm ödemeler Amazon'a yapılıyor. Peki Amazon'a yapılan ödeme 269$ mı yoksa 336,87$ mı? Yani yapılan ödeme, Nexus özelinden çıkıp genele dönersek, Normal yazılan fiyat üzerinden mi yapılıyor yoksa "Estimate your shipping and tax " butonuna tıklayınca ortaya çıkan fiyat üzerinden mi?

Bir de Shipment ekranındaki (2. resim) 9-16 iş günü yada 2-4 gün seçenekleri neyi değiştiriyor. Normal şartlarda kargo ücretlerini etkilemesi gerekir diye düşünüyorum. Ama bu ekrandan sonra direk Kredi kart ekranı geliyor ve herhangi bir ücret yazmıyor ekranda.

1$ fiyatı olan ve Türkiye'ye gönderim yapılan birşey bulup denedim. Sanal kart limitimi sıfırladım ki 2 liralık ürün için 22 lira ödemeyeyim.
    Kredi kart bilgilerini girdikten sonra son ekranda fiyat olarak "Estimate your shipping and tax " ile hesaplanan yazıyor. Yani 1$'lık ürüne 10$ kargo bindiği için son aşamada ücret 11$'a çıkıyor. Eğer hızlı teslimat istenirse kargo bedeli 20$'a çıktığından toplam fiyat 21$ oluyor.
    Aynı şey Nexus7 için de geçerli. 32GB için normal kargo ile ödenecek fiyat 336,67$ iken 2 ile 4 gün içinde elimde olsun derseniz 356,34$'ı gözden çıkartacaksınız.

• Benim verdiğim linke tıklayıp 32 GB seçince fiyat 291.99 USD olarak çıkıyor. Sizin resimler eski galiba fiyatlar düşük görünüyor. Hızlı kargo seçeneğiyle vergiler dahil 383.46 USD yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 17 Eylül 2013; 13:58:54 >
  • Hediyedir deseniz ne avantajı olmasını bekliyorsunuz anlayamadım? Zaten vergisini ödemişsiniz ürünün. Hediye olup olmaması bir şeyi değiştirmez.

@OrcWarrior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loremipsum -- 17 Eylül 2013; 14:08:54 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    faks filan mı çekiyoruz dhl ye yoksa posta yoluyla mı imzalayıp göndermemiz gerekiyor

yaklaşık 100tl fark ediyor istanbulbilisimle sanırım ib den alsak garanti süresi yinede 1 yıl mı olur acaba

• quote:

Benim verdiğim linke tıklayıp 32 GB seçince fiyat 291.99 USD olarak çıkıyor. Sizin resimler eski galiba fiyatlar düşük görünüyor. Hızlı kargo seçeneğiyle vergiler dahil 383.46 USD yapıyor.

Adamlar habire fiyatlarla oynuyorlar sanırım. Sizin linkin 32GB olanını seçmiştim ve yazıyı hazırlarken ekran resmini almıştım. Şimdi yeniden baktım. Bu sefer de 291,99$ değil, 289.99$ görünüyor.

Bu arada Facebook-twitter ikonlarının olduğu yerde 51 new from yazısı var. Ona tıklayınca 269$'dan başlayan ve 300-400-500 küsür'lu fiyatlar olan linkler geliyor. Sanırım bunlar Nexus7 satan tüm mağazaların fiyatları.
    Birşey anlamadım ben. 269$'a varken niye gidip 340$ olanını alayım ki? Zaten 400-500'lü fiyatları kaale bile almıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 17 Eylül 2013; 16:06:27 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.