Şimdi Ara

GOOGLE (ASUS) New Nexus 7 (2013) ***ANA KONU*** (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.864
Cevap
36
Favori
72.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncelleme sonrası e-mail hesap ekleme de sorun yaşayan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, birkaç gündür acaba tabletimi nexus 10 ile mi değiştirsem diye düşünüyorum. Açıkçası ufak tefek oyunlar dışında pek oyun oynamıyorum. Genelde web'de gezinti ve birşeyler izlemek için kullanıyorum tabletimi. Daha büyük ekran daha büyük tat verir diye düşünüyorum açıkçası.

Vereceğim karar hakkında doğru veya yanlış yaparsın tarzı bir yaklaşımınız varsa yorumlarınızı bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Merhabalar, birkaç gündür acaba tabletimi nexus 10 ile mi değiştirsem diye düşünüyorum. Açıkçası ufak tefek oyunlar dışında pek oyun oynamıyorum. Genelde web'de gezinti ve birşeyler izlemek için kullanıyorum tabletimi. Daha büyük ekran daha büyük tat verir diye düşünüyorum açıkçası.

Vereceğim karar hakkında doğru veya yanlış yaparsın tarzı bir yaklaşımınız varsa yorumlarınızı bekliyorum :)

Hocam buna sizden daha iyi kimse cevap veremez.
    Bana sorarsanız asla derim. Değil 8 çekirdek isterse 46 çekirdek olsun işlemcisi olsun. Çünkü 10" hatta 9" bile benim için çok büyük.
    Bir başkası küçük ekrandan hoşlanmıyordur, o da 7" yada 8" e asla der. O da değil 8 çekirdek, isterse çift çekirdek olsun yine 10" seçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatin_62 -- 25 Kasım 2014; 16:07:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Merhabalar, birkaç gündür acaba tabletimi nexus 10 ile mi değiştirsem diye düşünüyorum. Açıkçası ufak tefek oyunlar dışında pek oyun oynamıyorum. Genelde web'de gezinti ve birşeyler izlemek için kullanıyorum tabletimi. Daha büyük ekran daha büyük tat verir diye düşünüyorum açıkçası.

Bana sorarsanız asla derim. Değil 8 çekirdek isterse 46 çekirdek olsun işlemcisi olsun. Çünkü 10" hatta 9" bile benim için çok büyük.
    Bir başkası küçük ekrandan hoşlanmıyordur, o da 7" yada 8" e asla der. O da değil 8 çekirdek, isterse çift çekirdek olsun yine 10" seçer.

Hocam peki sizin tecrübelerinize dayanarak soruyorum, büyük boyut istediğine emin olduğumu düşünerek, Nexus 10 bana donanım açısından Nexus 7'yi aratır mı acaba ? Nasılsa oyun oynamıyorum, genel kullanım konusunda pişman eder mi sizce beni ? Ekran keskinliği olsun, akıcılık olsun beni pişman etmez düşünüyorum. Sizce de öyle mi?

Bir de benim nexus 7, 32gb ve Lte sürümü ancak kayıtlı değil. Elimden fena bir paraya çıkarmam diye düşünüyorum. Nexus 10 Vatan'da 600 lira şuanda. Çok az bir maddi farkla sıfır ürün almış olurum. Pil konusunda da çok iyi olduğunu biliyorum.

Kısacası kafamı kurcalayan şey, daha alt model bir tablete mi geciyorum sorusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam peki sizin tecrübelerinize dayanarak soruyorum, büyük boyut istediğine emin olduğumu düşünerek, Nexus 10 bana donanım açısından Nexus 7'yi aratır mı acaba ? Nasılsa oyun oynamıyorum, genel kullanım konusunda pişman eder mi sizce beni ? Ekran keskinliği olsun, akıcılık olsun beni pişman etmez düşünüyorum. Sizce de öyle mi?

Bir de benim nexus 7, 32gb ve Lte sürümü ancak kayıtlı değil. Elimden fena bir paraya çıkarmam diye düşünüyorum. Nexus 10 Vatan'da 600 lira şuanda. Çok az bir maddi farkla sıfır ürün almış olurum. Pil konusunda da çok iyi olduğunu biliyorum.

Kısacası kafamı kurcalayan şey, daha alt model bir tablete mi geciyorum sorusu.

Hocam sevmediğim ve kullanmayı hiç düşünmediğim cihazlar için bir araştırma yapmıyor, önüme geldiğinde onlar hakkındaki yazıları okumuyorum. Bu nedenle Nexus 10 hakkında da hiçbir bilgim yok. Bu yüzden birşey söylemem mümkün değil. İşkembeden atmış olurum.
    Şimdi gidip özelliklerine baksam da birşey ifade etmez. Herşey kağıt üzerinde göründüğü gibi olmuyor.
    Forumda Nexus10 ile ilgili bir konu falan yok mu? Oraya bir baksanız.

• Recory moddayken cihazı kablo ile bağlayıp dosya atmanın bi yolu var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman -- 26 Kasım 2014; 20:33:56 >
  • Siz uzun zamandır yeni nexus 7 modelini kullanan arkadaşlara bu soruyu sormam iyi olucaktır: nexus 7 alacak olan birine şuan bu cihazı önerir misiniz? Lollipopla beraber ürün ne durumda? Ekran kalitesi benim için önemli bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: fIoki

Recory moddayken cihazı kablo ile bağlayıp dosya atmanın bi yolu var mı

OTG ile usb bellek kullanabilirsiniz. Bilgisayara bağlamanız zor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fIoki

Recory moddayken cihazı kablo ile bağlayıp dosya atmanın bi yolu var mı

OTG ile usb bellek kullanabilirsiniz. Bilgisayara bağlamanız zor.

Ben recovery modda atabiliyorum dosya kablo ile, cihazınız rootlu ise twrp veriyor bu desteği.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcalisan

Siz uzun zamandır yeni nexus 7 modelini kullanan arkadaşlara bu soruyu sormam iyi olucaktır: nexus 7 alacak olan birine şuan bu cihazı önerir misiniz? Lollipopla beraber ürün ne durumda? Ekran kalitesi benim için önemli bu arada.

Eğer 7inc bir tablet arıyorsanız tek saniye düşünmeden öneririm hocam. Herşeyiyle kusursuz bana göre.

• quote:

quote:

Siz uzun zamandır yeni nexus 7 modelini kullanan arkadaşlara bu soruyu sormam iyi olucaktır: nexus 7 alacak olan birine şuan bu cihazı önerir misiniz? Lollipopla beraber ürün ne durumda? Ekran kalitesi benim için önemli bu arada.

Eğer 7inc bir tablet arıyorsanız tek saniye düşünmeden öneririm hocam. Herşeyiyle kusursuz bana göre.

Lolipopla beraber daha mı iyi daha mı kötü oldu dersiniz? Alcak olsanız yine nexus 7 mi alırsınız ?

• quote:

quote:

quote:

Lolipopla beraber daha mı iyi daha mı kötü oldu dersiniz? Alcak olsanız yine nexus 7 mi alırsınız ?

Lolipop resmi olarak gelmedi ki? Benim tablet Google'a mi kustu acaba?

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=100001553

• Arkadaşlar güncelleme resmi olarak geldi mi gelmedi mi? Biri geldi diyor biri gelmedi diyor internette haberlerde bu serinin güncellemeyi almaya başladığı falan söyleniyor gel gör ki benim cihazda tık yok...

• Nexus 7 2013 Wifi versiyonuna geldi guncelleme, lte versiyonuna gelmedi. Google'dan factory image indirip, kendiniz kurulum yapabilirsiniz,

• quote:

quote:

Hocam merhaba bende almayı dusunuyorum ama batarya süresi nasıl tabletin performansından memnun musunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shunter

quote:

quote:

Hocam merhaba bende almayı dusunuyorum ama batarya süresi nasıl tabletin performansından memnun musunuz

Vallahi ben gayet memnunum. Gün boyu internete bağlı kullanıyorum 6-7 saat ekran süresi alıyorum. Performansı zaten çok iyi bir ürün. Oyun harici böyle bu aleti zorlayacak bir uygulama olduğunu düşünmüyorum.

Oyun harici dediysem, oyun performansı da çok çok iyidir muadillerine göre. Güncelleme desteği ve saf arayüzü de artısı.

32 gb'lık modeli kullanıyorum hafıza problemi falan da hiç yaşamadım, her ihtiyacımı üst düzeyde karşılıyor .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shunter

quote:

quote:

Vallahi ben gayet memnunum. Gün boyu internete bağlı kullanıyorum 6-7 saat ekran süresi alıyorum. Performansı zaten çok iyi bir ürün. Oyun harici böyle bu aleti zorlayacak bir uygulama olduğunu düşünmüyorum.

Oyun harici dediysem, oyun performansı da çok çok iyidir muadillerine göre. Güncelleme desteği ve saf arayüzü de artısı.

32 gb'lık modeli kullanıyorum hafıza problemi falan da hiç yaşamadım, her ihtiyacımı üst düzeyde karşılıyor .

Teşekkür ederim yorumunuz için hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Nexus 7 2013 Wifi versiyonuna geldi guncelleme, lte versiyonuna gelmedi. Google'dan factory image indirip, kendiniz kurulum yapabilirsiniz,

Benim 2013 Wi-Fi 32 GB tabletime hala güncelleme gelmedi. Ne iş anlamadım.

• Su an bu cihazın Türkiye fiyatı ne kadar?

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.