Şimdi Ara

Google & Asus Nexus 7 Tablet [ Ana Konu ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.947
Cevap
97
Favori
457.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten 2 gunluk cihaz pek birsey kaybemis olmam heralde

Birde unutmadan, yukledigimiz programlari kaldiriyoruz ya
    Onlar gercekten hic yuklenmemis gibi mi oluyor yoksa cihazda ileriye donuk sisme yapar mi

İlk defa android kullaniyorumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xzaq

Zaten 2 gunluk cihaz pek birsey kaybemis olmam heralde

Birde unutmadan, yukledigimiz programlari kaldiriyoruz ya
    Onlar gercekten hic yuklenmemis gibi mi oluyor yoksa cihazda ileriye donuk sisme yapar mi

İlk defa android kullaniyorumda

Yokk sen androidi windows karıştırıyon heralde korkma uygulmarı kaldırdığın zaman artık bırakmıyo sadece o uygulamanın save dosyasını bırakıyo onuda elle silersin yani cihaz kirlenmez =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: horanta27

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: z_vitamini

Merhabalar, tableti ben de bugün aldım arkadaşlar, netim olmadığı için mesaj yazamadım ama yarın sizlere tüm incelemelerimi sunacağım ve sorularınıza anbean cevap vereceğim. Kısaca geçecek olursak tablet uçuyor ya :)
    254 lık çeki kullanmak için google wallet a üye olurken tr değil de usa seçerseniz kullanabilirsiniz bu kadarcık kolay ;)
    ve google playden direkt indirme yapabiliyorum pc ye atmaya da gerek yok. google playden indir diyorum 5 sn sonra kurulmuş oluyo :)
    1,2 mp kameradan bir şey beklemeyin. artık telefonlara bile koymuyorlar yani, o sadece görüntülü görüşme için...

H.olsun kardeş sen ne kadara aldın ben bi yerden 650'ye getittirorum yalnız tanıdık flan değil İnternetten buldum

sahibindendeki ilan mı?

Aynen kapıda ödeme imkanı varmış ondan dolayı

1 eylülde gelecek ama 1 eylüle asus getirebilir buraya. Bu arada get dışında sakın alma. Kapıda ödemede kargoyu imzalamadan kutuyu açamıyorsunuz.

Habide satıcı şöyle bi açıklama yazmış: Agustos 20 sinde ABD ye gidiyorum ve Eylul 2 sinde Istanbul'da olacagim. ABD den gelirken 2 adet Google Nexus 7 16GB siyah ozel kutusunda getirecegim, ilgilenen arkadaslar bana mesaj yolu ile ulasabilirler, isteyen ilk 2 kisiye getirebilirim. Urunu teslim aldiginizda odemesini yapabilirsiniz. GET acabilirim. Tesekkurler

Anladım hocam get'le alın mutlaka

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar, tableti ben de bugün aldım arkadaşlar, netim olmadığı için mesaj yazamadım ama yarın sizlere tüm incelemelerimi sunacağım ve sorularınıza anbean cevap vereceğim. Kısaca geçecek olursak tablet uçuyor ya :)
    254 lık çeki kullanmak için google wallet a üye olurken tr değil de usa seçerseniz kullanabilirsiniz bu kadarcık kolay ;)
    ve google playden direkt indirme yapabiliyorum pc ye atmaya da gerek yok. google playden indir diyorum 5 sn sonra kurulmuş oluyo :)
    1,2 mp kameradan bir şey beklemeyin. artık telefonlara bile koymuyorlar yani, o sadece görüntülü görüşme için...

H.olsun kardeş sen ne kadara aldın ben bi yerden 650'ye getittirorum yalnız tanıdık flan değil İnternetten buldum

sahibindendeki ilan mı?

Aynen kapıda ödeme imkanı varmış ondan dolayı

1 eylülde gelecek ama 1 eylüle asus getirebilir buraya. Bu arada get dışında sakın alma. Kapıda ödemede kargoyu imzalamadan kutuyu açamıyorsunuz.

Habide satıcı şöyle bi açıklama yazmış: Agustos 20 sinde ABD ye gidiyorum ve Eylul 2 sinde Istanbul'da olacagim. ABD den gelirken 2 adet Google Nexus 7 16GB siyah ozel kutusunda getirecegim, ilgilenen arkadaslar bana mesaj yolu ile ulasabilirler, isteyen ilk 2 kisiye getirebilirim. Urunu teslim aldiginizda odemesini yapabilirsiniz. GET acabilirim. Tesekkurler

Anladım hocam get'le alın mutlaka

Saul bilgilendirdiğin için

• quote:

Orijinalden alıntı: yns41

arkadaşlar video incelemelerinin birinde tabletin flash bellek ve harici disk desteklemediğini söylüyor şimdi bu çok saçma değil mi ben film felan izlicem veya tatilde çektiğim fotolara bakıcam diyelim bunu tablete hangi yolla aktarıcam yoksa bunda bir yanlışlık mı var

Bilgisayardan tabletin hafızasına aktarmanız gerekiyor maalesef yanlışlık yok. Yada rootlayıp ondan sonra usb, microsd falan takabilirsin

• Selam arkadaslar,

Bende amerikadayim ve 2 gun once cihaz elime ulasti. 16 GB versiyonuna 249$ + 12,49$ kdv + 13,99 kargo odedim. Daha once android bir cihaz kullanmadim. Merak ettigim konu cihaz uzerinden mp3 yada film ucretsiz indirebilme sansimiz varmi ? Yada tek yol pc ye baglayip atmak mi?

Tabletler hakkinda cok sey bilmesemde cozunurluk ve hiz konusunda gayet iyi bir cihaz oldugunu dusunuyorum arkadaslar, iki gundur baya kurcaladim

• quote:

Orijinalden alıntı: greydewil

Selam arkadaslar,

Bende amerikadayim ve 2 gun once cihaz elime ulasti. 16 GB versiyonuna 249$ + 12,49$ kdv + 13,99 kargo odedim. Daha once android bir cihaz kullanmadim. Merak ettigim konu cihaz uzerinden mp3 yada film ucretsiz indirebilme sansimiz varmi ? Yada tek yol pc ye baglayip atmak mi?

Tabletler hakkinda cok sey bilmesemde cozunurluk ve hiz konusunda gayet iyi bir cihaz oldugunu dusunuyorum arkadaslar, iki gundur baya kurcaladim

Indırebılırsın tabı kı

Butun androıd cıhazlar ıcın gecerlı zorrent sıtelerı bol zaten google playden de torrent programı ındırıp torrent dahı cekebılırsın ancak bır dosyanın boyutu en fazla 4 gb olmalı 4 gb ustunu tek seferde ındıremezsın

• quote:

quote:

Ben forumdan bir arkadaştan aldım, getirdi benim için. 585 TL ;)
    Ama onun da buradan ilk satışıydı benim de ilk alışımdı o sebeple uygun oldu fiyat, sağolsun kırmadı beni...
    Kullanıcı adı vknyz, güvenilir bir arkadaş, yılbaşında da iphone 5 getirecekmiş...

• quote:

quote:

quote:

Arkadaslar 25 dolarlik kredoye gelince,
    Tabletten ilk giris yaparken usa secersek oluyormu yoksa sadece tableti satin aldigimiz google hesabindan giris yaparsak mi kullanabiliyoruz?
    Bu konu hakkinda net bilgisi olan var mi?

İlk actiginda usa secersen oluyor diye biliyorum.

O zaman simdi ben tableti sifirlayip tekrardan acarsam ve usa secersem olmasi lazim soylediginize gore
    Yarin bir yedek alip denerim

Yedek almanıza gerek yok sanırım, app backup reinstall programını indirin google playden ve uygulamalarınızı depolasın, format atınca da aynen reinstall yani tekrar yükleyin... ama isterseniz gene bi yedek alıp öyle deneyin :)

• quote:

Selam arkadaslar,

torrent hariç google play de birçok mp3 indirme programları var filmleride isterseniz indirmeden izleyebileceğinizz programlar fakat kaliteli olması için torrent daha mantıklı
    muzik için google play deki programların daha kolay sonuca ulaşmanızı sağlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zubeyirdsl -- 12 Ağustos 2012; 4:09:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zubeyirdsl

quote:

Selam arkadaslar,

torrent hariç google play de birçok mp3 indirme programları var filmleride isterseniz indirmeden izleyebileceğinizz programlar fakat kaliteli olması için torrent daha mantıklı
    muzik için google play deki programların daha kolay sonuca ulaşmanızı sağlar

"Film izle hd" diye bir program indirdim playden ve gerçekten güzel filmler var ve kaliteli. Onu kullanmanızı öneririm.
    Bir de eğer 16 gb kapasite size yetmezse pc den google dreive aratın kaydolun ve google dan 10 gb bulut depolama alanı kazanın. google play den de google drive programını indirin. pc den upload edin tabletten dinleyin izleyin. gerçekten çok hızlı çekiyor drive'dan...

• Düşük ücrete güzel bi alet. fakat microsd, usb girişi ile mükemmelleştirilebilirdi. bu zamana kadar 32gb ipod kullandım dışarda kullanım ideal sayılır boyut ve işlev olarak fakat nexus u görünce dayanamayıp sattım. 16gb kesinlikle yetmez müzik arşivim 14gb, sistem dosyaları rahat 1gb götürür peki uygulamalara ne kaldı. sd takarım dedim sd girişi yok, usbden readerla takarım dedim o da yok. vazgeçme noktasına getirdi diyebilirim. dealextremeden 13dolar 16gb m sd kart, kablosuz univ giriş-usb dönüştürücü, mini card reader sipariş edicem. alet elime ulaşıncabüyük oyunların dosyalarını karta atıp kullanmayı denicem. oyunda performansı etkilemezse mükemmel olur. oyun oynıcakken takarım olur biter. çoklayıcı alır gamepad le paşapaşa oynarım. şayet kasma sorunu yaparsa müzikleri karta atar dinlerim. zahmetli iş ama toplam 600tl masrafa değer zannımca

• quote:

Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TR

Düşük ücrete güzel bi alet. fakat microsd, usb girişi ile mükemmelleştirilebilirdi. bu zamana kadar 32gb ipod kullandım dışarda kullanım ideal sayılır boyut ve işlev olarak fakat nexus u görünce dayanamayıp sattım. 16gb kesinlikle yetmez müzik arşivim 14gb, sistem dosyaları rahat 1gb götürür peki uygulamalara ne kaldı. sd takarım dedim sd girişi yok, usbden readerla takarım dedim o da yok. vazgeçme noktasına getirdi diyebilirim. dealextremeden 13dolar 16gb m sd kart, kablosuz univ giriş-usb dönüştürücü, mini card reader sipariş edicem. alet elime ulaşıncabüyük oyunların dosyalarını karta atıp kullanmayı denicem. oyunda performansı etkilemezse mükemmel olur. oyun oynıcakken takarım olur biter. çoklayıcı alır gamepad le paşapaşa oynarım. şayet kasma sorunu yaparsa müzikleri karta atar dinlerim. zahmetli iş ama toplam 600tl masrafa değer zannımca

Google drive kullan ne kablo taşı ne başka bir şey...

• quote:

Düşük ücrete güzel bi alet. fakat microsd, usb girişi ile mükemmelleştirilebilirdi. bu zamana kadar 32gb ipod kullandım dışarda kullanım ideal sayılır boyut ve işlev olarak fakat nexus u görünce dayanamayıp sattım. 16gb kesinlikle yetmez müzik arşivim 14gb, sistem dosyaları rahat 1gb götürür peki uygulamalara ne kaldı. sd takarım dedim sd girişi yok, usbden readerla takarım dedim o da yok. vazgeçme noktasına getirdi diyebilirim. dealextremeden 13dolar 16gb m sd kart, kablosuz univ giriş-usb dönüştürücü, mini card reader sipariş edicem. alet elime ulaşıncabüyük oyunların dosyalarını karta atıp kullanmayı denicem. oyunda performansı etkilemezse mükemmel olur. oyun oynıcakken takarım olur biter. çoklayıcı alır gamepad le paşapaşa oynarım. şayet kasma sorunu yaparsa müzikleri karta atar dinlerim. zahmetli iş ama toplam 600tl masrafa değer zannımca

Arkadas soylemıs

Eger hotmaılın eskı uyelerındesen sana 25 gb depolama verıyor
    Ayrca google drıve da kullanabılırsın

• quote:

incellemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz vidyo çekersen iyi olur

• Arkadaşlar bu cihazdan getirebilecek olan var mı uygun fiyata 16 gb olan model lazım
  • arkadaslar ebay uzerinden 16 gb white en ucuz linkini anar misiniz lutfen?
    tesekkurler!
  • Ben böyle bir şey arıyorum var mı böyle bir şey aradım bulamadım?
     Google & Asus Nexus 7 Tablet [ Ana Konu ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotaless -- 12 Ağustos 2012; 11:48:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

quote:

Arkadas soylemıs

google drive demişsiniz de hocam dışarda müziğe yada oyunun dosyalarına nasıl erişicem wifi olmadan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

quote:

Arkadas soylemıs

google drive demişsiniz de hocam dışarda müziğe yada oyunun dosyalarına nasıl erişicem wifi olmadan

wifisiz ulaşamassın. zaten google drive a yüksek miktarda upload etmek epey sürer.14 gb müziğin olduğu söylemişsin ben olsam tableti müzik dinlemek için kullanmam.
    tabletin hafızasını artırmanın en mantıklı yolu root yapıp flash bellek bağlamak bence

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.