Şimdi Ara

Google & Asus Nexus 7 Tablet [ Ana Konu ] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.947
Cevap
97
Favori
457.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Orijinalden alıntı: horanta27

Bnim kafama göre Asus tranformer tf-201 prime 2 hafta kullandım Çokk süper 2.nexus 7

türkiyede resmi satışı olan her cihazı kullandım...

windows tabletler tam çıkmadan evet bu demek istemiyorum..

dersem ipad derim

nexus kullanmadım henüz

Windows işletim sistemli bir tablete baktım 2 gb rami var oha dedim ama android tabletlerden Yeni çıkıcak Galaxy Note 10.1 tablettede 2 gb ram var =) Windows tabanlı hiç tablet kullanmadım bişe demiyecem ama windowsu pc'de 15 senedir kullanıyorum yamuğu olmaz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: rizeli-alcatraz

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilindiği üzere Nexus 7'nin anaekranı dönmüyordu onun çözümünü bulmuşlar bende çevirmeye çalıştım ama inşallah anlarsınız Tablet elime geçtiğinde videoya çekerim
    Nexus 7 Ana Ekran Ve Uygulama için Otomatik Rotasyon
    Nexus 7 Tablet ile sorunlardan biri ana ekran portre modundan dönmüyor olmasıdır.Bunun için 2 çözüm var.
    1- Ultimate Rotasyon Kontrolü Uygulama kullanın. Bunun maliyeti için 3,00 $ maliyeti. (7 gün boyunca deneme sürümü Ücretsiz) PlayStore'dan bulablirsiniz
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    1-) ücretsiz yöntemi Nexus 7 root gerektirir.
    2-) Root Explorer indireceğiz
    3-)Root Expolerere Nexus 7'ye kurduktan sonra Root explorer gireceğiz
    4-)Ana dizinde system dosyası var ona gireceğiz onun içindede Build.prop dosyası var Buil Propa elimizi basılı tutacağız en üstte open with die bir seçenek çıkacak ona tıklayacağız ve açılan sayfanın ilk seçeneğindeki Text viewer'e tıklayacağız ve önümüze bir metin gelecek
    5-)ve metnin en alt satırına launcher.force_enable_rotation = true bu yazıyı ekleyeceğiz ve kaydedip çıkacağız
    6-)nexus 7 yi yeniden başlatacağız . Bu kadar basit zaten önceden android telefonu olanlar bu işi bilirler =)

yan dönmüyor derken

nete girerken sorun yok değilmi sadece ana ekran

hayır internet sitesinde dönmüyor bu yonü kötü diyorum zaten tablet elimde oyuzden böyle yazıyor demeyin.

İŞte kardeşim bende sana diyorumki bunları uygularsan ana ekranda ekran döner

Bunlari yapmadandoner demissin ondan dedim ve donuyirmus ama bazisitelerde donmuyor mesela dh de video izliyorum ama yatay olmuyor dik izlemek zorunda kaliyorum tabletin arka kamerasi olsa m mukemmel olurdu

Bunları yapmadan döner desem neden emek harcayıp o metini Türkçe'ye çevirim karadenizli kardeşim hem ben öyle bişe yazmadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilindiği üzere Nexus 7'nin anaekranı dönmüyordu onun çözümünü bulmuşlar bende çevirmeye çalıştım ama inşallah anlarsınız Tablet elime geçtiğinde videoya çekerim
    Nexus 7 Ana Ekran Ve Uygulama için Otomatik Rotasyon
    Nexus 7 Tablet ile sorunlardan biri ana ekran portre modundan dönmüyor olmasıdır.Bunun için 2 çözüm var.
    1- Ultimate Rotasyon Kontrolü Uygulama kullanın. Bunun maliyeti için 3,00 $ maliyeti. (7 gün boyunca deneme sürümü Ücretsiz) PlayStore'dan bulablirsiniz
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    1-) ücretsiz yöntemi Nexus 7 root gerektirir.
    2-) Root Explorer indireceğiz
    3-)Root Expolerere Nexus 7'ye kurduktan sonra Root explorer gireceğiz
    4-)Ana dizinde system dosyası var ona gireceğiz onun içindede Build.prop dosyası var Buil Propa elimizi basılı tutacağız en üstte open with die bir seçenek çıkacak ona tıklayacağız ve açılan sayfanın ilk seçeneğindeki Text viewer'e tıklayacağız ve önümüze bir metin gelecek
    5-)ve metnin en alt satırına launcher.force_enable_rotation = true bu yazıyı ekleyeceğiz ve kaydedip çıkacağız
    6-)nexus 7 yi yeniden başlatacağız . Bu kadar basit zaten önceden android telefonu olanlar bu işi bilirler =)

yan dönmüyor derken

nete girerken sorun yok değilmi sadece ana ekran

hayır internet sitesinde dönmüyor bu yonü kötü diyorum zaten tablet elimde oyuzden böyle yazıyor demeyin.

İŞte kardeşim bende sana diyorumki bunları uygularsan ana ekranda ekran döner

Bunlari yapmadandoner demissin ondan dedim ve donuyirmus ama bazisitelerde donmuyor mesela dh de video izliyorum ama yatay olmuyor dik izlemek zorunda kaliyorum tabletin arka kamerasi olsa m mukemmel olurdu

Bunları yapmadan döner desem neden emek harcayıp o metini Türkçe'ye çevirim karadenizli kardeşim hem ben öyle bişe yazmadım

bilmiyorum da cihaza root atmaya kıyamıyorum.

• Rizzeli kardeş enin de sonuda atacaksın rotu ya şimdi yada yarın ileride sana bir çok şey gerek olacak sende root atmaya kalkacaksın At gitsin inceldiği yerden kopsun ha bide root atmaya tam kavra öyle at yoksa tablet Bricks olur
  • quote:

Rizzeli kardeş enin de sonuda atacaksın rotu ya şimdi yada yarın ileride sana bir çok şey gerek olacak sende root atmaya kalkacaksın At gitsin inceldiği yerden kopsun ha bide root atmaya tam kavra öyle at yoksa tablet Bricks olur

Ben Root Taraftarı Değilim.2 yıldır elımdekı cıhaza atmadım atmayıda düşünmüyorum..artı cihazın ayarlar kısmınde yetkili yönetici var onu aktif edersen root atmış kadar olursun sanırım onu yapmaya bile kıyamıyorum para kıymetlı çöpe gitmesini istemiyorum
  • Fiyatara baktım da normal fiyatında 3 katına satmak biraz aç gözlülük olmuyor mu sizce de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacıkafir

Fiyatara baktım da normal fiyatında 3 katına satmak biraz aç gözlülük olmuyor mu sizce de?

Aynen yurt dışından getittirebiliyorsan getittir yoksa da Türkiye çıkışını bekle 1100 kadar ilan açmışlar =)
  • Beyler herkesten ozur dilerim tablet donuyormus ama ben yukardaki bildirim cubugunda birsey vardi ona tiklamistim oyuzdenmis yani donuyor sadece ana sayfa haric oa onemlindegil bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgilenen olursa su an amerikadayım ekimin basından gelicem uygun bi fiyata getirebilirm ....
  • Arkadaşlar Dead Trigger İndirdim Ve PS3 deymiş Gibi Hissettim Grafikler Harika Tavsiye Ediyorum.
  • Root'un neyinden korkuyorsunuz anlamıyorum, android bir cihaz aldığımda ilk iştir rootlamak, sırf **** için bile root olunur.

Yuh artık herşey bloklanıyor, Ad block hadi bunu da blokla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotaless -- 13 Ağustos 2012; 0:21:26 >
  • Beyler bu mesaji nexus7 den yaziyorum. Bugunn normalde sizler icin incelemelerimk yazacaktim fakat bi sinavim var ve onu gecmem lazim o sebeple vakit ayiramadim. Yarin da ders calisirim sali sinav ve yolculuk var memlekete. Buyuk ihtimal carsamba gunu genis bir inceleme sunacagm size. Kllanimla ilgili soruusu olanlar sorabilir vakit buldukca cevaplarm...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: z_vitamini

quote:

Orijinalden alıntı: zubeyirdsl

quote:

Orijinalden alıntı: greydewil

Selam arkadaslar,

Bende amerikadayim ve 2 gun once cihaz elime ulasti. 16 GB versiyonuna 249$ + 12,49$ kdv + 13,99 kargo odedim. Daha once android bir cihaz kullanmadim. Merak ettigim konu cihaz uzerinden mp3 yada film ucretsiz indirebilme sansimiz varmi ? Yada tek yol pc ye baglayip atmak mi?

Tabletler hakkinda cok sey bilmesemde cozunurluk ve hiz konusunda gayet iyi bir cihaz oldugunu dusunuyorum arkadaslar, iki gundur baya kurcaladim

torrent hariç google play de birçok mp3 indirme programları var filmleride isterseniz indirmeden izleyebileceğinizz programlar fakat kaliteli olması için torrent daha mantıklı
    muzik için google play deki programların daha kolay sonuca ulaşmanızı sağlar

"Film izle hd" diye bir program indirdim playden ve gerçekten güzel filmler var ve kaliteli. Onu kullanmanızı öneririm.
    Bir de eğer 16 gb kapasite size yetmezse pc den google dreive aratın kaydolun ve google dan 10 gb bulut depolama alanı kazanın. google play den de google drive programını indirin. pc den upload edin tabletten dinleyin izleyin. gerçekten çok hızlı çekiyor drive'dan...

Tum cevaplar icin tesekkur ederim arkadaslar gercekten cok yardimci oldu elinize saglik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar root etmenin riskleri nedir biri geniş çaplı anlatabilirmi garanti dışında kalıyor ve brick olabilir bunları biliyorum bunların dışında ne gibi risk ve sorunlar var
  • Kredi kartı bilgisi tanımlayıp playstore dan kitap film program müzik herhangi bir satın almada sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intelligenc -- 15 Ağustos 2012; 2:42:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intelligenc

Kredi kartı bilgisi tanımlayıp playstore dan kitap film program müzik herhangi bir satın alma yapan oldu mu arkadaşlar Nexus 7 de

bir kaç güne denicem, şu an Tr için geçerli değil ama Amerika proxy ile girip play'den yüklemeye çalışıcam sonucu paylaşırım yine burada.
  • bugün amerikadan nexus 7 geldi.öncelikle çok başarılı hızlı bir tablet.ayrıca android market secenekleri inanılmaz derecede fazla.ilk izlenimlerim bunlar.ayrıca ip4 kullanıcı olarak jailbreak yapmadığım gibi bu cihaza da root yapmayı düşünmüyorum.beklentinizi karşılıyor emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

quote:

Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TR

Düşük ücrete güzel bi alet. fakat microsd, usb girişi ile mükemmelleştirilebilirdi. bu zamana kadar 32gb ipod kullandım dışarda kullanım ideal sayılır boyut ve işlev olarak fakat nexus u görünce dayanamayıp sattım. 16gb kesinlikle yetmez müzik arşivim 14gb, sistem dosyaları rahat 1gb götürür peki uygulamalara ne kaldı. sd takarım dedim sd girişi yok, usbden readerla takarım dedim o da yok. vazgeçme noktasına getirdi diyebilirim. dealextremeden 13dolar 16gb m sd kart, kablosuz univ giriş-usb dönüştürücü, mini card reader sipariş edicem. alet elime ulaşıncabüyük oyunların dosyalarını karta atıp kullanmayı denicem. oyunda performansı etkilemezse mükemmel olur. oyun oynıcakken takarım olur biter. çoklayıcı alır gamepad le paşapaşa oynarım. şayet kasma sorunu yaparsa müzikleri karta atar dinlerim. zahmetli iş ama toplam 600tl masrafa değer zannımca

Arkadas soylemıs

Eger hotmaılın eskı uyelerındesen sana 25 gb depolama verıyor
    Ayrca google drıve da kullanabılırsın

google drive demişsiniz de hocam dışarda müziğe yada oyunun dosyalarına nasıl erişicem wifi olmadan

Bı.kere upload ettıkten sonra o dosyayı ınternet olmadan o dosyaya ulasabılırsın

hocam şunu az daha açıklasanız hayatımı kurtarabilir bu offlineken dosyalara nasıl erişiyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: respawn05

quote:

Bı.kere upload ettıkten sonra o dosyayı ınternet olmadan o dosyaya ulasabılırsın

Nasıl oluyor o havadan mı alıyor dosyayı

Valla bende bılmıyorum

Gecen hafta kesfettım

Google drıve ve dropboxdakı dosyalara ınternet olmadan ulasabıldım

resimleri falan ios da önbellekten okuyodu hocam yoksa öyle bişey olamaz yani

• quote:

Orijinalden alıntı: z_vitamini

Beyler bu mesaji nexus7 den yaziyorum. Bugunn normalde sizler icin incelemelerimk yazacaktim fakat bi sinavim var ve onu gecmem lazim o sebeple vakit ayiramadim. Yarin da ders calisirim sali sinav ve yolculuk var memlekete. Buyuk ihtimal carsamba gunu genis bir inceleme sunacagm size. Kllanimla ilgili soruusu olanlar sorabilir vakit buldukca cevaplarm...

kardeşim bn dh de mesaj yazdığımda mobil sürüm gözüküyor sende tablet bunedir :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.