Şimdi Ara

Google & Asus Nexus 7 Tablet [ Ana Konu ] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.947
Cevap
97
Favori
457.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TR

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

quote:

quote:

quote:

Düşük ücrete güzel bi alet. fakat microsd, usb girişi ile mükemmelleştirilebilirdi. bu zamana kadar 32gb ipod kullandım dışarda kullanım ideal sayılır boyut ve işlev olarak fakat nexus u görünce dayanamayıp sattım. 16gb kesinlikle yetmez müzik arşivim 14gb, sistem dosyaları rahat 1gb götürür peki uygulamalara ne kaldı. sd takarım dedim sd girişi yok, usbden readerla takarım dedim o da yok. vazgeçme noktasına getirdi diyebilirim. dealextremeden 13dolar 16gb m sd kart, kablosuz univ giriş-usb dönüştürücü, mini card reader sipariş edicem. alet elime ulaşıncabüyük oyunların dosyalarını karta atıp kullanmayı denicem. oyunda performansı etkilemezse mükemmel olur. oyun oynıcakken takarım olur biter. çoklayıcı alır gamepad le paşapaşa oynarım. şayet kasma sorunu yaparsa müzikleri karta atar dinlerim. zahmetli iş ama toplam 600tl masrafa değer zannımca

Arkadas soylemıs

Eger hotmaılın eskı uyelerındesen sana 25 gb depolama verıyor
    Ayrca google drıve da kullanabılırsın

google drive demişsiniz de hocam dışarda müziğe yada oyunun dosyalarına nasıl erişicem wifi olmadan

Bı.kere upload ettıkten sonra o dosyayı ınternet olmadan o dosyaya ulasabılırsın

hocam şunu az daha açıklasanız hayatımı kurtarabilir bu offlineken dosyalara nasıl erişiyoruz

Mesela bır mp3 u dropboxa upload edıyoruz
    Daha sonra o dosyaya ınternet olmasa dahı ulasabılıyoruz

Ancak dropboxa gelen son guncellemeler sonra ne oldu bilmiyorum

Edıt: google drıve da bu ıslem sorunsuz çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlphaScramble -- 13 Ağustos 2012; 16:19:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nexus 7 için Asus 1 yıl uluslar arası garanti veriyor.. linkte detayı ve nexus 7 ifadesi de mevcut, bilgilerinize..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Düşük ücrete güzel bi alet. fakat microsd, usb girişi ile mükemmelleştirilebilirdi. bu zamana kadar 32gb ipod kullandım dışarda kullanım ideal sayılır boyut ve işlev olarak fakat nexus u görünce dayanamayıp sattım. 16gb kesinlikle yetmez müzik arşivim 14gb, sistem dosyaları rahat 1gb götürür peki uygulamalara ne kaldı. sd takarım dedim sd girişi yok, usbden readerla takarım dedim o da yok. vazgeçme noktasına getirdi diyebilirim. dealextremeden 13dolar 16gb m sd kart, kablosuz univ giriş-usb dönüştürücü, mini card reader sipariş edicem. alet elime ulaşıncabüyük oyunların dosyalarını karta atıp kullanmayı denicem. oyunda performansı etkilemezse mükemmel olur. oyun oynıcakken takarım olur biter. çoklayıcı alır gamepad le paşapaşa oynarım. şayet kasma sorunu yaparsa müzikleri karta atar dinlerim. zahmetli iş ama toplam 600tl masrafa değer zannımca

Arkadas soylemıs

Eger hotmaılın eskı uyelerındesen sana 25 gb depolama verıyor
    Ayrca google drıve da kullanabılırsın

google drive demişsiniz de hocam dışarda müziğe yada oyunun dosyalarına nasıl erişicem wifi olmadan

Bı.kere upload ettıkten sonra o dosyayı ınternet olmadan o dosyaya ulasabılırsın

hocam şunu az daha açıklasanız hayatımı kurtarabilir bu offlineken dosyalara nasıl erişiyoruz

Mesela bır mp3 u dropboxa upload edıyoruz
    Daha sonra o dosyaya ınternet olmasa dahı ulasabılıyoruz

Ancak dropboxa gelen son guncellemeler sonra ne oldu bilmiyorum

Edıt: google drıve da bu ıslem sorunsuz çalışıyor

offlineken dosyalara erişebiliryoruz ama telefona indirmiş oluyo o dosyaları "Once downloaded, you're able to access the files any time from the favorites tab, even if you aren't connected to the internet. Manage your favorites by selecting and deselecting the star icon. You can also remove favorites using the Edit button from the Favorites tab. If you're about to head off to an area without internet, like a long plane trip, tap the Update All button on the Favorites tab to ensure you have the latest version."

• Bu arada Asus Nexus 7 için 1 yıl uluslararası garanti veriyor. Linkte detaylar ve Nexus 7 ifadesi mevcut.

http://www.service.asus.com/#!Tablet Warranty/ctzm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intelligenc -- 13 Ağustos 2012; 16:30:09 >
  • Arkadaşlar Simkart sadece 3G içinmi yoksa komple bir simkart olarak mı kullanılıyor?(çağrı,sms vs.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizeli-alcatraz

quote:

Orijinalden alıntı: z_vitamini

Beyler bu mesaji nexus7 den yaziyorum. Bugunn normalde sizler icin incelemelerimk yazacaktim fakat bi sinavim var ve onu gecmem lazim o sebeple vakit ayiramadim. Yarin da ders calisirim sali sinav ve yolculuk var memlekete. Buyuk ihtimal carsamba gunu genis bir inceleme sunacagm size. Kllanimla ilgili soruusu olanlar sorabilir vakit buldukca cevaplarm...

kardeşim bn dh de mesaj yazdığımda mobil sürüm gözüküyor sende tablet bunedir :)

tablet.donanimhaber.com aracılığıyla girmeyi dene hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensitive55

Arkadaşlar Simkart sadece 3G içinmi yoksa komple bir simkart olarak mı kullanılıyor?(çağrı,sms vs.)

ne simkartı kafayımı yedin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensitive55

Arkadaşlar Simkart sadece 3G içinmi yoksa komple bir simkart olarak mı kullanılıyor?(çağrı,sms vs.)

Bu cihazda 3g yok ki

• quote:

Orijinalden alıntı: rizeli-alcatraz

quote:

Orijinalden alıntı: z_vitamini

Beyler bu mesaji nexus7 den yaziyorum. Bugunn normalde sizler icin incelemelerimk yazacaktim fakat bi sinavim var ve onu gecmem lazim o sebeple vakit ayiramadim. Yarin da ders calisirim sali sinav ve yolculuk var memlekete. Buyuk ihtimal carsamba gunu genis bir inceleme sunacagm size. Kllanimla ilgili soruusu olanlar sorabilir vakit buldukca cevaplarm...

kardeşim bn dh de mesaj yazdığımda mobil sürüm gözüküyor sende tablet bunedir :)

Hehe kıskaaan kıskaan :P
    Kardeş sen m.donanimhaber.com dan giriyorsundur.
    Ben tablet.donanimhaber.com'dan giriyorum ;)
    Öyle dene bir de...

• Bu 25$ bonus sadece Google Play üzerinden alanlara mı veriliyor?
  • arkadaşlar konuyu okudum ama birşeyi netleştirmek istiyorum:
    ben şimdi iphonedan 3gyi nexus 7 ile direkt paylaşabilir miyim yoksa bunun için root gerekli mi?
    şimdiden teşekkürler
  • amerikadan ürün getircek tanıdığınız forum üyesi varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcnolf

arkadaşlar konuyu okudum ama birşeyi netleştirmek istiyorum:
    ben şimdi iphonedan 3gyi nexus 7 ile direkt paylaşabilir miyim yoksa bunun için root gerekli mi?
    şimdiden teşekkürler

Android cihazlarda böyle birşey için root gerekli değil. Ama bildiğim kadarı ile iPhone'dan 3g yi wifi aracılığı ile paylaşmak için cihaza önce Jailbreak kurup ardından paralı bir uygulamayı yüklemen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordti

quote:

şimdiden teşekkürler

Android cihazlarda böyle birşey için root gerekli değil. Ama bildiğim kadarı ile iPhone'dan 3g yi wifi aracılığı ile paylaşmak için cihaza önce Jailbreak kurup ardından paralı bir uygulamayı yüklemen lazım

Yanlış biliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

şimdiden teşekkürler

Yanlış biliyorsunuz

şimdi baktım yanlış değil ama eskimiş bilgi, o özellik ios 4.3 ile birlikte resmi olarak açılmış. Ondan önceki zamanlarda dediğim gibi oluyordu

3g den sonra epey uzak kaldık iosdan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Live Metal Music -- 14 Ağustos 2012; 4:01:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: respawn05

Bu 25$ bonus sadece Google Play üzerinden alanlara mı veriliyor?

Hayır mağazadan alımlar için de geçerli, google play support'ta hangi mağazalardan alınınca geçerli olduğu yazıyordu. Ancak kredi Türkiye'de kullanılamıyor bu sebeple Amerika'dan alan arkadaşınıza söyleyin adresinizden girsin ve oradan yüklesin uygulamaları...
  • quote:

amerikadan ürün getircek tanıdığınız forum üyesi varmı

Çoğu geldi ancak bayram öncesi gelen kesin vardır mutlaka bulursunuz... 2.el konusuna bi bakın.
  • http://m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en&client=mv-rim&v=q1XsGGdCkCc

On kamera kalıte testı belkı ıse yarar

Ancak 1.2 mp gore gayet guzel

• Bu arada beyaz secenegı yok dıye bılıyodum

Beyaz olan guzelmıs

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

quote:

şimdiden teşekkürler

Yanlış biliyorsunuz

şimdi baktım yanlış değil ama eskimiş bilgi, o özellik ios 4.3 ile birlikte resmi olarak açılmış. Ondan önceki zamanlarda dediğim gibi oluyordu

3g den sonra epey uzak kaldık iosdan :)

Tesekkurler :) bi de cihaz gelse de alsak artik biktim videolarini izlemekten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcnolf -- 14 Ağustos 2012; 11:51:38 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.