Şimdi Ara

Google & Asus Nexus 7 Tablet [ Ana Konu ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.947
Cevap
97
Favori
457.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atacante

quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

Arkadaslar ben bakuden alicam sizce 550 liraya deyermi 16 gb olan aslinda oyle tabletle.isim.olmazda 900 liraya galaxy nexus almak istiyorumda sonradan dusundumde 550 liraya tablet 150 lirayada bir tel alirsam daha karli cikicam gibi

dostum, sende Computexdeki reklamda 250 manatliq Nexus 7-ni gözleyirsen? Yoxsa basqa bir bildiyin dükanda var hemin planshetden?

Ele hemin dukandi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla ilgili sevgili arkadaşlar,
    Yarın Nexus 7 ile ilgili inceleme yapıp burada paylaşmayı düşünüyorum.
    İstedim ki incelemeyi yaparken kafanıza takılan soruların cevaplarını da bulasınız.
    Var mı benden istediğiniz bir şey? İnceleme'de şuna bi bak nasıl oluyor, şunun da videosunu çek dediğiniz bir şeyler varsa söyleyin onu da çekmeye çalışayım imkanlar dahilinde. Zaten çekip çekemeyeceğimi de size söylerim.
    İsteklerinizi alayım varsa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z_vitamini -- 15 Ağustos 2012; 21:53:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacante

quote:

Orijinalden alıntı: Lordti

quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

arkadaşlar ürün pcdepoya ne zaman düşer veya 600-650 lira arası get ilan ile alabileceğim bir site varmıdır ? + beyaz olanı piyasada varmı ?

Pcdepo Asus Türkiye ne zaman getirirse o zaman başlayacakmış satışlara

650 tl civarı belki 8 gb bulursun ama 8 gbyi 650-700 lirayada satan uyanıklardan alma derim, 16 gb yi 600 liraya getirtebilirsin ABD den gelecek insanlar olacaktır. Yada gümrükte takılma riskini göze alıp 520-530 liraya eBay'den de alabilirsin 16 gb olan modeli

hocam, bi zahmet Ebayden ve ya amazon ve s. en ucuz ve en guvenilir sellerli Nexus 7 (16gb) linkini atarmisin? Mumkunse beyaz olsa daha iyi olur.
    Saygilar!

Hocam Amazon Türkiye'ye sadece kitap yolluyor haberiniz olsun diğer ürünleri oradan almayın.
    eBay'e gelince siz kendiniz feedbackleri iyi olan sellerları tespit edebilirsiniz zaten. Beyazı yok bu arada

• Arkadaşlar, Nexus 7 16 GB uygun fiyata almak isteyenler şu ilana bakabilirler...
    Not: İlanla hiçbir alakam yoktur...

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-nexus-7-16gb-siyah-yeni-ozel-kutusunda-96275838/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: z_vitamini

Konuyla ilgili sevgili arkadaşlar,
    İstedim ki incelemeyi yaparken kafanıza takılan soruların cevaplarını da bulasınız.
    Var mı benden istediğiniz bir şey? İnceleme'de şuna bi bak nasıl oluyor, şunun da videosunu çek dediğiniz bir şeyler varsa söyleyin onu da çekmeye çalışayım imkanlar dahilinde. Zaten çekip çekemeyeceğimi de size söylerim.

Mhl adaptörünüz varsa tv ye bağlayın hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordti

quote:

Mhl adaptörünüz varsa tv ye bağlayın hocam :)

Malesef yok hocam ama youtube'da bi arayın isterseniz belki yapan vardır. :)

• 1 eylulde taylandda olucam, sizce taylanda turkiyeden daha mi erken gider? 8 eylulde trye dondugumde trde de bulacaksam degmez diye dusunuyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

1 eylulde taylandda olucam, sizce taylanda turkiyeden daha mi erken gider? 8 eylulde trye dondugumde trde de bulacaksam degmez diye dusunuyorum ama.

Asus Tayland malı, bence buradan erken gelir oraya

• o halde bitane 16gb kendime alirim tax free olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

o halde bitane 16gb kendime alirim tax free olarak.

Bence de al, o tarihte çıkmaz TR'de nasılsa...
    Yalnız 25$'lık kupon TR'de kullanılmıyor, gittiğin ülkede geçerliyse orada kullan da gel derim.
  • elime sağlık nexus 7 min ekranı çatladı ekran sağlamda cam çatlak bunu türkiyde nasıl değiştirebilirim acaa yada yurt dışında ingilterede bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: torasan

elime sağlık nexus 7 min ekranı çatladı ekran sağlamda cam çatlak bunu türkiyde nasıl değiştirebilirim acaa yada yurt dışında ingilterede bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim

Asus Türkiye'ye başvur

• şunu söyleyeyim cam çok hassas dikkat edin birde yurt dışından alanlara sigorta gbi bir hediyemi var a da benmi yanlış okudum faturada da yodel next working diye bir şey var bu nedir bilen varmı
  • quote:

şunu söyleyeyim cam çok hassas dikkat edin birde yurt dışından alanlara sigorta gbi bir hediyemi var a da benmi yanlış okudum faturada da yodel next working diye bir şey var bu nedir bilen varmı

Hocam ben Asus TR'ye bizzat sordum 1 yıllıık garantisi var cihazların, ancak ekran çatlaması garantiye girer mi bilmem. Nexus 7 detaylı kasa incelemesinde yazdım, ekran camı dokunmatikle birleşik olduğundan sadece cam çatlasa bile tamamen değişmesi gerekiyor o ünitenin o sebeple değişim biraz pahalı olabiliyor... cihaz da tr de henüz çıkmadı ekran var mıdır bilinmez ellerinde götürsen de belki tr de çıkmasını bekle diyebilirler...
    bu arada hayırdır nasıl çatlattın hocam geçmiş olsun...
  • quote:

kardeş tarayıcı performansı nasıl onu goster eğer flas yapmıssan flasla nasıl ondan sonra oyun performansını anlat ıste sen anlat kardeşim vidyo 1 saat olsa bile izlerim sıkılmadan cunku nexus 7

Vidyo ne kadar uzun o kadar iyi

• Arkadailar ekranın camını kıranlar fln olmuş ekran gorılla glass ama ekran koruyucu almak lazımmı sizce
  • hocam çok basit bir darbe aladı lat köşeden çatladı ben şunu gördüm çok hassas belki ortalarda sağlam olabilirde tam başlangıç noktasına değince çatladı :( içindeki bilgilerimi sıfırlama gibi b şansım varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_251

quote:

kardeş tarayıcı performansı nasıl onu goster eğer flas yapmıssan flasla nasıl ondan sonra oyun performansını anlat ıste sen anlat kardeşim vidyo 1 saat olsa bile izlerim sıkılmadan cunku nexus 7

Vidyo ne kadar uzun o kadar iyi

Aynen ya nexus 7 için izlemediğim video kalmamıştı. Yeni bir Türkçe inceleme buldum onu da ekleyeyim dur, yarın da kendi videomu çekmeye çalışacağım ev müsait olursa

• quote:

hocam çok basit bir darbe aladı lat köşeden çatladı ben şunu gördüm çok hassas belki ortalarda sağlam olabilirde tam başlangıç noktasına değince çatladı :( içindeki bilgilerimi sıfırlama gibi b şansım varmı

Allah allah oysa ipad 3 ile test ettilerdi ve ekran hiç kırılmamıştı sende nasıl çatladı... Hocam senden bişey isticem kutusuna bakar mısın serial kodunda cihazın c60 mı c70 mi yazıyor? pc ye yedekleyebilirsin usb ile bağla... Asusla görüşürsen sonuçlarını buraya da yazar mısın arkadaşlarca bi fikir edinmiş oluruz.
  • cihazı sadece tuşlarla nasıl sıfırlaabiliriz öyle bir olay varmıydı bilmiyorum ama
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.