Şimdi Ara

Google & Asus Nexus 7 Tablet [ Ana Konu ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.947
Cevap
97
Favori
457.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vehbi

@z_vitamini teşekkürler...

25 USD'lik hediye çeki için yapacağım şey şu olacak. Hide IP benzeri 3. parti bir yazılımla, yazılımın tanımlayacağı bir yurtdışı sunucusu üzerinden google play'e bağlanacağım ve Wallet hesabı oluşturup, bu hesap aracılığıyla bana sağlanan 25 USD'lik yazılımı indireceğim Nexus 7'ye.

Deneyen var mı? Bu yöntem çalışıyor mu?

Hotspot shield'ı da kullanabilirsin, o da çok yararlı bir program...
    Dediğiniz mantıklı, deneyip sonuçlarını buraya yazarsanız herkes öğrenmiş olur...
    Ben TR'de kullanılmıyor diye Amerika'dan getirttiğim kişiye yüklettim o sebeple şu an bilgim yok...
  • Ben Asus Türkiye Facebook sayfasına baktığımda Eylül ayı diye yazmışlardı daha sonra yazıyı 4. çeyrek olarak değiştirmişler.

https://www.facebook.com/asustr/posts/161872373936802

Asus Türkiye'nin gönderisinin altında "Düzeltildi" yazıyor. Ona tıklayarak önceki halinde Eylül ayı yazdığını görebilirsiniz. Sanırım cihaz Eylül ayına ülkemize yetişmeyecek...
  • Evet beyler şimdi aldığım bilgiye göre microsd (hafıza kartı) çıkışını neden yapmadığını öğrendim ßildiğiniz üzere Google Dive hesabı die bişe var o sana 20 mi 10 gb ne depolama alanı verio **** vb. gibi onu kullanmanız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: horanta27

Evet beyler şimdi aldığım bilgiye göre microsd (hafıza kartı) çıkışını neden yapmadığını öğrendim ßildiğiniz üzere Google Dive hesabı die bişe var o sana 20 mi 10 gb ne depolama alanı verio **** vb. gibi onu kullanmanız için

Google Drive 10 GB,
    Skydrive 25 GB
    Yandex Disk 11 GB bulut depolama alanı veriyor.
    Bunlardan istediğini kullanabilirsiniz...
  • arkadaslar 400-500 dolara yurtdisindan hangi kaliteli tableti ala bilirim? ekran cok buyuk olmasa iyi olur.. 7-8 gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: atacante

arkadaslar 400-500 dolara yurtdisindan hangi kaliteli tableti ala bilirim? ekran cok buyuk olmasa iyi olur.. 7-8 gibi

Nexus 7

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rizeli-alcatraz

quote:

arkadaslar 400-500 dolara yurtdisindan hangi kaliteli tableti ala bilirim? ekran cok buyuk olmasa iyi olur.. 7-8 gibi

Nexus 7

3g ve arka kamerasi olmamasi hakketen cok uzuyor (((((((( olsaydi da
  • quote:

quote:

quote:

Nexus 7

evet ama fp ürünü diye böyle bügün tablete çok yüklendim heralde takıldı kaldı daha kendine yeni gelmeye basladı

• quote:

quote:

evet ama fp ürünü diye böyle bügün tablete çok yüklendim heralde takıldı kaldı daha kendine yeni gelmeye basladı

3g ve arka kameralı versiyonu 2-3 ay sonra Nexus 10 adında çıkabilir deniliyor istersen bekle biraz.

Rizeli tableti aldın buraları unuttun yahu, bi gün otur da cihazla ilgili deneyimlerini paylaş biraz arkadaşlar da fikir yürütsünler

• Ah 1 gunle kacirdim su tableti almayi

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Ah 1 gunle kacirdim su tableti almayi

Elimizden gelse de yardımcı olsak keşke ya...
    PC depo ne dedi hocam arayıp soracaktınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: z_vitamini

quote:

Sağolasın hocam. Hala yok stoklarında.
  • quote:

quote:

quote:

Sağolasın hocam. Hala yok stoklarında.

bende aldım arkadaşımın sayesinde ingiltereden ama malesef eylülde gelebilecekmiş
  • Bi site buldum nexus 7 ile ilgili baya güzel şeyler var burdan bu konu için bir şeyler bulabilirsinizhttp://nexus7forum.com
  • Beyler ve varsa bayanlar
    Nexus 7 Flash desteklemiyor derdine son!
    Aşağıda yabancı bir forumda çözümünü bulmuşlar ve anlatmışlar ben de sizler için yayınlıyorum. Dil ingilizce ancak vaktim yok çevirebilen çevirsin yoksa yarın ben çevirisini yapacağım...

Step 1:

Swipe down from the top of your tablet’s screen and tap the 3 sliders to enter “Settings” on your tablet. Then tap “Security” and place a check in the block by “Unknown Sources” and then tap on the “Home” button at the bottom.

Step 2:

Go to Google Play, then download and install xScope Browser Here. If you prefer more handholding with the Flash install xScope Browser Pro at $.99 US Here.

Step 3:

Open the xScope Browser and you will be asked if you want to install Flash Player. Accept and you will be taken to XDA Developers where you can download the Adobe_Flash_Player.apk. Next accept the option to run the apk. Note the apk is stored in /sdcard/download if you miss the run option.
    I did not use the xScope Browser Pro, so I am uncertain of the additional benefits of Flash install assistance in the pro version.

Step 4: Test Flash

The following link will allow you to test your Flash Plugin. Remember to use Flash you will have to access the Flash content through the xScope Browser. Tapping the center of the first test block will prompt your browser choice, then tap the play button and watch the balls rearrange. The second test is a Flash video. Tap Here to test your Flash install.

• quote:

quote:

quote:

3g ve arka kameralı versiyonu 2-3 ay sonra Nexus 10 adında çıkabilir deniliyor istersen bekle biraz.

Rizeli tableti aldın buraları unuttun yahu, bi gün otur da cihazla ilgili deneyimlerini paylaş biraz arkadaşlar da fikir yürütsünler

Unuturmuyum butun gun konudayim :-) bu mesaji da tabletten yaziyorum beylerntabletin ekrani harika bu ekrannarti retina olsaydi harikaolurudu ama ekranda bir sorun yok fotograf cekip yakinlasirdigimda dagilma yapmiyor ppi burda belli oluyor ayrica genelde kasilmadan calisiyor tek kotu yani internet sitelerinde felan tab
    Let donmuyor sadecedik tutuluyor ama film vb izlemek son derece zevkli

• Benim film oynatma açısından sorum olacak, 720p oynatabiliyor incelemede gördüm, 1080p deneyen oldu mu hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcelika

Benim film oynatma açısından sorum olacak, 720p oynatabiliyor incelemede gördüm, 1080p deneyen oldu mu hiç?

Evet. Oyanatıyor Ama 20 Fps Ama 20 Fps Kasıyor 720 p de 32 fps oynatıyor

Ayrıca Tabletin İnternet Hızı Gayet İyi Tarayıcı Performansı Harika.
  • Bilgi için teşekkürler, belli ki kasılıyor bu durumda film değil de dizi izlenir bu tablette. 720p film pek indirmiyorum çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcelika

Bilgi için teşekkürler, belli ki kasılıyor bu durumda film değil de dizi izlenir bu tablette. 720p film pek indirmiyorum çünkü.

Kardesim root yada belirli programlara 30 fps olmaada 27 28 e cikarsin yani okadar fark etmiyosun zaten HQ video bile cok net gozukuyor

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.