Şimdi Ara

Google & Asus Nexus 7 Tablet [ Ana Konu ] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.947
Cevap
97
Favori
457.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MsTF_11

Nexus 7 Teknoseyir İnceleme Geldi
    http://www.youtube.com/watch?v=nHY_p3Q_jdM&feature=g-all-u

• quote:

Orijinalden alıntı: z_vitamini

quote:

Orijinalden alıntı: zubeyirdsl

http://www.youtube.com/watch?v=1CJ1O7GfmaQ

bu video da direk telefonun (android) 3g dağıtma özelliğini kullanarak internete girebiliyor bluetooth a gerek yok sanırsam

Sanırım bunun için tableti rootlamak gerekiyor... Cihaz daha yeni böyle soru işaretlerinin olması çok doğal, hep birlikte aşacağız inşallah

tableti rootlamaya gerek yok telefonunuz modem olmuş gibi gözüküyor yani tablet direk görüyor
    ama yine de android rootlanmadan olmuyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: MsTF_11

Nexus 7 Teknoseyir İnceleme Geldi
    http://www.youtube.com/watch?v=nHY_p3Q_jdM&feature=g-all-u

Ana sayfaya yerleştiriyorum, sağolasın kardeş
  • Ne Demek Efendim Yardımcı Olduysam Ne Mutlu :)
  • TeknoSeyir - Nexus 7 incelemesi:

www.teknoseyir.com/59498/google-nexus-7-incelemesi/

Kaliteli içeriğin hakkının verilmesi açısından videoları youtube yerine incelemenin yapıldığı yayının sitesinden izlemeniz daha doğru olur. Çünkü youtube'dan izlenen videoların site sahiplerine hiçbir faydası dokonmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilisli822

TeknoSeyir - Nexus 7 incelemesi:

Kaliteli içeriğin hakkının verilmesi açısından videoları youtube yerine incelemenin yapıldığı yayının sitesinden izlemeniz daha doğru olur. Çünkü youtube'dan izlenen videoların site sahiplerine hiçbir faydası dokonmuyor.

Arkadaşım, onlar haklarını almak istiyorlarsa DH gibi yapıp kendi playerlarına yüklerler, youtube'a yüklenen video'da hak mak olmaz...
    Youtube'da link zaten var isteyen tıklar siteye yönlenir.
    Ayrıca burası Nexus 7 konusu ve lütfen konumuzu çarpıtmayalım...
    Teşekkürler...

• hovam aksesuarları paylaşmışsın ama türkiyede satılıyorm u yada hangi yabancı siteden alabiliriz
  • bu arada hocam istanbul bilişimdede nexus 7 satılıyor 799 TL fiyat nerden alırım bölümüne ekle istersen

http://www.istanbulbilisim.com.tr/google-nexus-7-google-tablet-pc-en-ucuz-fiyatlari,35966.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_251

hovam aksesuarları paylaşmışsın ama türkiyede satılıyorm u yada hangi yabancı siteden alabiliriz

Hayır Kardeşim Yok Ama 7'' Tablet aksesurarları Nexus 7 Ye uyacaktır :)

Tavsiye Oyun Blood & Glory
  • quote:

Orijinalden alıntı: z_vitamini

quote:

Orijinalden alıntı: kilisli822

TeknoSeyir - Nexus 7 incelemesi:

Arkadaşım, onlar haklarını almak istiyorlarsa DH gibi yapıp kendi playerlarına yüklerler, youtube'a yüklenen video'da hak mak olmaz...
    Youtube'da link zaten var isteyen tıklar siteye yönlenir.
    Ayrıca burası Nexus 7 konusu ve lütfen konumuzu çarpıtmayalım...
    Teşekkürler...

Arkadaşım yanlış anlaşılmak istemem. Nexus 7 benimde çok yakından ilgilendiğim ve satın almak istediğim bir cihaz. Burada böyle bir tartışmaya girmemiz anlamsız. Ama bahsi geçen sitenin incelemesini izlediyseniz diğerlerinden farkını anlayabilirsiniz. Ayrıca linke tıklayıp baktıysanın kendi playerleri zaten var ve Embed koduda mevcut videolarda. Neyse sadece bi acıklama yapma gereği duyduğum için bunları yazdım. Konuyu saptırmanın manası yok.

• Bende Nexus 7 Almaya Ciddi Ciddi Kafaya Koymuştum Fakat Sonradan Ultrabook Gibi Kullanmakta İstediğimden Docklu Asus Transformerlara Yöneldim Tegra 3'lü.

Google & Asus Nexus 7 Tablet [ Ana Konu ]

İncelemelerde Çok Küçük Gözüktü Nexus 7 Gözüme. Almak İsteyen Arkadaşlar Bence Türkiye Pazarına Girmesini Beklesin. Süpriz Bir Fiyatla Giriş Yapacak Öğrendiğim Kadarıyla(8 Gb 550 TL-16 Gb 650 TL Civarı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Aktas

Bende Nexus 7 Almaya Ciddi Ciddi Kafaya Koymuştum Fakat Sonradan Ultrabook Gibi Kullanmakta İstediğimden Docklu Asus Transformerlara Yöneldim Tegra 3'lü.

İncelemelerde Çok Küçük Gözüktü Nexus 7 Gözüme. Almak İsteyen Arkadaşlar Bence Türkiye Pazarına Girmesini Beklesin. Süpriz Bir Fiyatla Giriş Yapacak Öğrendiğim Kadarıyla(8 Gb 550 TL-16 Gb 650 TL Civarı)

Boyle bir fiyatin olmasi imkansiz burasi turkiye ben ingilteree 570 e aliuorum turkiyede 8 lik bukadar olur ama 16 lik cok daha pahali olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rizeli-alcatraz

quote:

Bende Nexus 7 Almaya Ciddi Ciddi Kafaya Koymuştum Fakat Sonradan Ultrabook Gibi Kullanmakta İstediğimden Docklu Asus Transformerlara Yöneldim Tegra 3'lü.

Boyle bir fiyatin olmasi imkansiz burasi turkiye ben ingilteree 570 e aliuorum turkiyede 8 lik bukadar olur ama 16 lik cok daha pahali olacaktir

250 Dolar Satış Fiyatı 16 Gb Tabletin Cartı Curtu Vergisi Falan Ekle 120 Dolar Daha 370 Dolar. Yaklaşık Dediğim Fiyatlarda Geliyor. 700'ü Geçmeyeceği Kesinde Yinede Ben Dediğim Fiyatlarda Olacağını Öğrendim Yaklaşık Olarak

• quote:

Aslında her ihtiyaca uygun tablet var şu anda piyasada fakat herşey fiyatta bitiyor. Sana fiyat acısından daha uygun olan Asus Taransformer Pad (TF300) öneririm. Prime ile donanım olarak aynı özellikler sahip sadece kasası plastik olarak tasarlanmış ve ekran (Süper IPS değil) sadece IPS. Fakat fiyat sorun değilse Prime'da alabilirsin.

İnceleme ve Prime ile karşılaştırmasına buradan bakabilirsin:
    http://www.teknoseyir.com/54967/asus-transformer-pad-tf300-tablet-incelemesi/

Bu arada Asus Türkiye, Facebook sayfasında Nexus 7'nin Eylül ayında ülkemizde satılacağını açıkladı. Kardeş sen nereden öğrendin fiyatların böyle olacağını kaynak gösterebilir misin?

• dostum cidden 550 tl mi olacak?

bence bunun olması çok mümkün gözükmüyor? kaynak nedir
  • Arkadaşlar,

Benim de bazı sorularım olacak. Yanıtlarsanız hem bana hem de konuyu merak edenlere yardımı olacaktır.

1- Nexus 7'ye rootlama yapılınca ne avantajlar sağlanıyor? Yapmaya değer mi? Cihazın bozulma riski nedir? Bu rootlama olayını hiç denemediğim için soruyorum, ama sorum özellikle Nexus 7 içindir.

2- Ürün Asus Türkiye tarafından satılmaya başladıktan sonra, USA'da alınan cihazlar için verilen 25 USD'lik hediye çekini burada kullanabilecekmiyiz?

3- Sanırım şu anda satılmadığı için garantisi olmayan bu cihaz, burada satılmaya başladığında garanti kapsamına alınacaktır.
  • quote:

Bu fiyatlara gelse bile ben daha ucuza aldığım için şanslıyım 16 GB olanı :)
    Bu arada Asus Türkiye eylül'de satışa başlanacak dememiş, 2012'nin 4. çeyreği demiş. Bu çeyreğe eylül ekim kasım dahil yani 3 aydan birinde ama hangisinde bilinmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

Arkadaşlar,

Benim de bazı sorularım olacak. Yanıtlarsanız hem bana hem de konuyu merak edenlere yardımı olacaktır.

1- Nexus 7'ye rootlama yapılınca ne avantajlar sağlanıyor? Yapmaya değer mi? Cihazın bozulma riski nedir? Bu rootlama olayını hiç denemediğim için soruyorum, ama sorum özellikle Nexus 7 içindir.

2- Ürün Asus Türkiye tarafından satılmaya başladıktan sonra, USA'da alınan cihazlar için verilen 25 USD'lik hediye çekini burada kullanabilecekmiyiz?

3- Sanırım şu anda satılmadığı için garantisi olmayan bu cihaz, burada satılmaya başladığında garanti kapsamına alınacaktır.

Merhaba,

1-Root yapmak android cihazın bazı yazılımsal olarak kapalı olan özelliklerini açarak ulaşmak anlamına geliyor. Örneğin cihaza harici disk bağlayınca okumuyor. Bu cihazın kalitesizliğinden değil, okuyor ancak yazılımsal olarak bu özellik kapatılıyor. Siz de bunun önüne geçmek için cihazı root edip yazılımsal olarak yapmak istediğiniz işlemin önünü açıyorsunuz. USB bellek bağlama, 3g modem bağlama vs işlemleri yapabiliyorsunuz. Yapmaya değer mi? Eğer cihaz size bu şekilde yetiyorsa gerek yok ancak fazlasını bekliyorsanız yapabilirsiniz. Ama unutmayın cihaz garanti kapsamı dışına çıkıyor...

2-25$'lık kredi Türkiye'de şu an geçerli değil, Googl'ın sayfasında yazılanlara göre TR'de kullanılamayacak ancak eylül olmadan bilemeyiz, Asus'a sordum ancak henüz bi cevap alamadım...

3- Amerika'dan alınan cihazların 1 yıl uluslararası garantisi oluyor...

• @z_vitamini teşekkürler...

25 USD'lik hediye çeki için yapacağım şey şu olacak. Hide IP benzeri 3. parti bir yazılımla, yazılımın tanımlayacağı bir yurtdışı sunucusu üzerinden google play'e bağlanacağım ve Wallet hesabı oluşturup, bu hesap aracılığıyla bana sağlanan 25 USD'lik yazılımı indireceğim Nexus 7'ye.

Deneyen var mı? Bu yöntem çalışıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.