|
Bildirim
Verileri işlediklerini, sakladıklarını biliyorduk bu bir sır değildi ancak Apple'ın bu hamlesi son kullanıcıya bayağı yaradı. Bir uygulama kurarken indirmeden önce hangi verilere erişecek bakıyorum.
Gereksiz uygulama kurmamama bayağı yardımcı oldu, özellikle zorunlu değilse telefonun kendi uygulamalarını kuruyorum ya da sadece gerekli verilere erişen alternatifleri kullanıyorum. Reklam verenlerin App Store'dan kaçmasına şaşmamalı. |
Kısacası annemizin kızlık soyadına kadar bizi biliyorlar.
|
Google’ı sildim, Outlook kurdum.
Bu armada Apple’ı bu hareketinden dolayı takdir ediyorum. bu politikası devam ettikçe kaç para olduğu önemli değil, Apple ürünlerini almaya devam edeceğim. Umuyorum mahremiyete saygıyı diğer şirketler de dikkate alır. |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 435 -- 24 Şubat 2021; 0:20:5 > |
Fairemail : iOS karşılığı var mı bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lineage os + gapps + fairemail benzeri bir kurulum olmadığı sürece gmail her şekilde verilere erişebiliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gaps kurarsanız zaten herşeye erişiyor adamlar. Gizlilik gerekliyse direk lineageos ile devam :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 1 Mart 2021; 2:23:16 > |