selam arkadaşlar aslında bu sorun değil fakat bilmek istiyorum googlede şimdiye kadar ardığım sayfaları nasıl silerim googleyi açınca arama yerie örnek a yazsam şimdiye kadar aradığım kelimeler çıkıyo nasıl silebilirim bunları sıfırlamak mümkünmüdür yani bide başlat+ara ` daki kelimeler yardımlarınız için teşekkürler
yokmu bilen arkadaşlar yardımcı arkadaşlar nerde
abi geçmişi sili dene derim:d
arkadaşım internet seçeneklerinden pragram\web ayarlarını sıfırla de sonra yine internet seçeneklerinden tanımlama bilgisini sil de daha sonra google veya benzeri bir siteye girip bir arama yaptığında otomatik tanımlama diye bir pencere çıkar buna hayır cevabını ver ve birdaha googleda aradıkların görünmeyecektir
tools internte optionsdan clear history yap bütün tarih web siteler dahil olmak üzere silinsin
İNTERNETTE DAHA ÖNCE GİRDİĞİN SAYFALARI SİLMEK AYRIŞEY,GOOGLE DA GİRDİĞİN SAYFALARI SİLMEK AYRI ŞEY
GOOGLE İÇİN :GOOGLE DA DAHA ÖNCE ARADIĞIN SAYFA ADI GELİNCE (MAVİ ÇİZGİLİ OLAN İÇİN)ÜZERİNE TIKLAMADAN DELETE BAS
google da şimdiye kadar aradığın sayfaların silimi şöyle sırasıyla,BAŞLAT--DENETİM MASASI--İNTERNET SEÇENEKLERİ--İÇERİK--OTOMATİK TAMAMLA--FORMLARI SİL--TAMAM A BAS...yalnız sadece google değil yahoo.ve diğer ek sayfaların da birikmiş eski aradığın sayfalar silinecektir..Internet Explorer dekiler silinmez.
manual olarak aşağı yön tuşu + delete kombinasyonu otomatik olarak denetim masası/internet seçenekleri/içerik/otomatik tamamlama/formları sil
Tools--Internet options- Content- Auto complete- te Clear forms ve Clear paswords leri temizlersen oluyor
Son üç cevapta doğru
quote:
Orjinalden alıntı: ALTILIM
İNTERNETTE DAHA ÖNCE GİRDİĞİN SAYFALARI SİLMEK AYRIŞEY,GOOGLE DA GİRDİĞİN SAYFALARI SİLMEK AYRI ŞEY
GOOGLE İÇİN :GOOGLE DA DAHA ÖNCE ARADIĞIN SAYFA ADI GELİNCE (MAVİ ÇİZGİLİ OLAN İÇİN)ÜZERİNE TIKLAMADAN DELETE BAS
+1 ARKADAS DOGRU SOYLUYOR.SILMENIN TEK YOLU BU, BILGISAYARINDAKI DOSYALARLA ALAKALI DEYIL...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme