Şimdi Ara

Google Camera: 'Android'li cihazlar için çıkan yeni kamera uygulaması' video inceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
9
Favori
6.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Tr desteği google play e gelmedikçe indirmemek lazım bu tarz şeyleri,sonra neden geri kalmış ülkelerle aynı kategoride alıyorlar bizi diyorsunuz

yorumum gorunsin diye 1 verenlere cok bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erreguay kullanıcısına yanıt
    Doğru söze ne denir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Bu kadar yer kaplayacak ne vardı?

Cokmu zor seffaf şık bir şekilde iconlamak.
    Google Camera: 'Android'li cihazlar için çıkan yeni kamera uygulaması' video inceleme

Kesinlikle katılıyorum, yalnız videoda kullanılan telefonda orası şeffaf gözüküyor. Bende Nexus 4 var durum sizin paylaştığınız görüntü gibi.

Bence arayüz eski uygulamaya göre fiyasko. Ayarlar ulaşmak zorlaşmış eski versiyon bu konuda çok pratikti.

• foz54 kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar. O nasıl bir ekran kaplamadır bari sağına soluna menü tuş koysaymışsınız. Eskisi çok daha estetik ve kullanışlı .

Ayrıca yakın çekimde odaklanma iyi değil .

1.5 metrede bulanıklık azaltıyormuş!! Zaten 1.5 metrede odaklanması zor olmuyor ki .
  • kesinlikle çok kötü ,bi tek arkayı bulaniklastirmak için diğer özelliklerden vazgecemem

• bende yükledim ancak beğenmedim yeni güncellemeler geldikten sonra tekrar bakacağım.
  • panoroma vs için denenebilir yükledim sıkıntı yok
  • Sphere ve panaroma secenegi yok neden acaba?

• denedim ama beğenmedim, aşırı sade olmuş, bence samsungun kamera uygulaması çok daha kullanışlı, ayrıntılı, fonksiyonel ve güzel bir arayüze sahip, bi de bu ülkede yüklenemez diyor ya çok gülüyorum ona indiriyorum apk downloader ile istediğimi yüklüyor hatta editliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nepasvior -- 18 Nisan 2014; 21:19:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmmashm
    arkadaşlar nexus 5 de bu g2deki kamera modlarından hani arkadan hareketli biri geçince resimden çıkarabildiğimiz modu çıkarabileceğimiz bir program var mı

Sanırım linkteki gibi bir uygulama arıyorsunuz;
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.advasoft.touchretouchfree&hl=tr
  • İcon vasat şeffaf olaydı iyidi arayüzü nexus gibi olaydı iyidi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

quote:

Orijinalden alıntı: mmmashm
    arkadaşlar nexus 5 de bu g2deki kamera modlarından hani arkadan hareketli biri geçince resimden çıkarabildiğimiz modu çıkarabileceğimiz bir program var mı

Sanırım linkteki gibi bir uygulama arıyorsunuz;
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.advasoft.touchretouchfree&hl=tr

saolun ancak bu program değil bu program paint gibi resim üzerinde çizgi felan çizme programı benim demek istediğim lg g2 deki çek ve netleştir modu demiştim

• Nokia Camera varken çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus kamerasini her zamam begenmisimdir.

Cekilen fotografi ayni iphone da oldugu gibi kaydirarak aninda gormek mumkun.

S4 de denedim ayni kamera klasorunu kullaniyor.

• Note 2 4.1.1 kullanıyorum uyumlu değil

• General Mobile Discovery'ye 4.4 gelmezse bunu yüklemek bize hayal olur.

• Ben HTC One kuramadım ülke nize uyumlu değil dedi.
  • quote:

Orijinalden alinti: mmmashm

quote:

Orijinalden alinti: Lomax.

quote:

Orijinalden alinti: mmmashm
    arkadaslar nexus 5 de bu g2deki kamera modlarindan hani arkadan hareketli biri geçince resimden çikarabildigimiz modu çikarabilecegimiz bir program var mi

Sanirim linkteki gibi bir uygulama ariyorsunuz;

saolun ancak bu program degil bu program paint gibi resim üzerinde çizgi felan çizme programi benim demek istedigim lg g2 deki çek ve netlestir modu demistim

Bahsetti?iniz çek ve netle?tir modunu bilmiyorum ama linkledi?im program paint gibi bir çizim uygulamasy de?il.
    Uygulama ?u i?e yaryyor; mesela bir resim çektiniz ve arka planda resimde olmasyny istemedi?iniz bir obje/ki?i var, uygulama basit bir ?ekilde o istenmeyeni foto?raftan çykarmanyza yaryyor.

• S4 yukledim guzel calisiyor ama daha cok gelistirilmesi lazim video cekim yaparken hizli cevirmede ekran siyahliyo
  • Neden 4.4
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.