Şimdi Ara

Google Camera: 'Android'li cihazlar için çıkan yeni kamera uygulaması' video inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
9
Favori
6.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: foz54

Deklanşör tuşunun şeffaf olduğu acaba hangi telefon merak ettim, Nexus 4 ve 5te siyah?

s5
  • Gmd ye de yuklenmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

Gmd ye de yuklenmiyor

4.4 yazıyor ne bekliyordunuz ki? mtk işlemciyle bir yere kadar ama 360 panaroma dışında bir espirisi yok

• Ben galaxy w'ya kurdum cm 11 rom yüklü kitkat yani ama sadece fotoğraf ve video özelliği aktif oldu, başka da hiç bişey yok. Niye acaba?
  • Nexus 5 cihazim için bu güncellemeyi kurdum bence güzel olmuş ama nedense uygulamayı kullaninca lens ve cihazın kendisi çok ısıniyor heleki panaroma yapınca başka bir güncelleme ile duzeltilmeli. Birde bugün neler gelmiş diye bakiyordum normalden biraz fazla kullandım yüzde 12 şarj yemiş çok kullanmadim aslında bulduğum hatalar bunlar bende kazma falan olmadı sanki bir de HDR+ modubdaki kalite biraz düşmüş ama bunlar güncelleme geldikçe duzelecek şeylerdir umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rachsuchtig -- 17 Nisan 2014; 16:31:57 >
  • 4.4 nedir arkadaş biz çok gerideyiz
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    3G falan açıksa o yüzden fazla ısınmış ve batarya daha çok harcanmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michu

3G falan açıksa o yüzden fazla ısınmış ve batarya daha çok harcanmış olabilir.

Hayır 3G açık değil belki bu standarttır ama ben fark etmemisimdir tesadüfen batarya kisminia baktım ama lens ve telefon kesinlikle isiniyor uygulama kullanıldıktan sonra

evet benim nexus 5 de ısındı,5-6 blur 2 tanede sphere çektim telefonun üst kısmı biraz ısınmıştı. fotoğrafları işlerken ısındı sanırım normal bence.
  • by_xtr bunu beğenmedi.!
    kamera ayarlarından max kalite seçince 360 panaroma ve blur efektinde resimleri işlerken kaliteli resim için haliyle daha fazla işlem gücü gerekiyor bu yüzden işlemci son hızda çalışıyor ve ısınıyor. ayarlardan düşük(en hızlı) yaparsanız nispeten farkı hissedersiniz
  • Idare eder nitelikte..

• Fena değil, daha iyi olacaktır zamanla.
  • Androide çıkan bir uygulamayı bile tanıtın ama hala wp 8.1 tanıtımı gelmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: tgr1907

quote:

Orijinalden alıntı: ηihat

Guzel degil Apple kamerasina yanasamaz bile

apple kamerasından bahseden yok ki iyi değil de geç alla alla

not:kesin apple ürünü kullanmıyosun

• hayırlı olsun..huawei g 610'da deniyecem sağolun :) :D
  • S3 4.1.2 ye olmadı :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Bu kadar yer kaplayacak ne vardı?

Cokmu zor seffaf şık bir şekilde iconlamak.
    Google Camera: 'Android'li cihazlar için çıkan yeni kamera uygulaması' video inceleme

ekran formatı 16:9 olan cihazda 4:3 formatında fotoğraf çekildiği için. şeffaf yapacak durumu yok zira altına koyacak imaj yok.

aslında her ekran formatı 16:9 olup kamera formatı 4:3 olan cihazda var bu ama sağ ve sola yedirilmiş vaziyette. gerek menü, gerek deklanşör butonu koyularak.

• Google'ın sanırsam kayıt altına almadığı bir şey kalmadı.

• Lg g2 cihazımda 4.4.2 yüklü ama uyumlu değil diyor?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.