Şimdi Ara

Google Camera: 'Android'li cihazlar için çıkan yeni kamera uygulaması' video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
9
Favori
6.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokia pro cam gibi bişi lazım gerisi boş

• quote:

Orijinalden alıntı: GeyikVakti

S5 mi bilmiyorum ama videoda gördüğüm fotoğraflar klasörü açarken kasıyor. Menü geçişinde kasıyor.

Ayrıca o çektiğiniz minik oyuncak iPhonedo merakınızdan geliyor heralde

Merhaba,

Sitemizde yenisiniz sanıırm, minik oyuncak dediğinizi karakteri bir iki yıldan fazla süredir video incelemelerimizde kullanırız

Ayrıca videoyu baştan sona izlemediniz sanırım, zira videonun başında kullandığımız cihazın Galaxy S5 olduğunu ifade ediyoruz.

İyi geceler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: GeyikVakti

S5 mi bilmiyorum ama videoda gördüğüm fotoğraflar klasörü açarken kasıyor. Menü geçişinde kasıyor.

Ayrıca o çektiğiniz minik oyuncak iPhonedo merakınızdan geliyor heralde

Merhaba,

Sitemizde yenisiniz sanıırm, minik oyuncak dediğinizi karakteri bir iki yıldan fazla süredir video incelemelerimizde kullanırız

İyi geceler.

Evet yeniyim kusura bakmayin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her şey iyi güzel de neden 4.4 için oldugunu anlamak güç 4. ve üstü olsaydı daha bi yaygın kulanımı olurdu diye düşünmekteyim. birde bu bulanıklık efektini otomatik odaklama ile yapmaktayım idare eder sonuç veriyo ama bu uygulama kadar bulanık olmuyor arka kısım..

• Android" 4.4+" KitKat çalıştıran telefonlarda ve tabletlerde çalışır.

Şeytan ayrıntıda gizli . 4.4+

Edit: Nexus 4 nexus olalı böyle kaliteli fotoğraf çekmedi. Telefon bile şaşırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A18D9F459 -- 17 Nisan 2014; 1:48:02 >
  • N9005 note 3 kullanıyorum. cihazınızla uyumlu değil diyor sebebini bilen var mı?
  • htc one (m7) sense 6 port romda , normal foto çekiyor ama 360 vs de hata verip kapanıyor , daha ilk sürüm daha iyi olucaktır .Arayüzü sade ve güzel

• Erdi Bey, her cümlenizi niye "-a biliyor, -e biliyor" diye bitiriyorsunuz, anlamıyorum. Kendimi videolara veremiyorum, fazlaca kulağımı tırmalıyor bu durum.
    Mesela, "böyle bir şeçeneği uygulama size sunabiliyor" yerine "böyle bir seçeneği uygulama size sunuyor" derseniz daha doğru bir kullanım olur. İlk cümleden uygulamanın böyle bir seçeneği bazen sunup bazen de sunmadığı anlamı çıkar.

Şahsen biraz takıntılı biriyim, umarım yanlış anlaşılmamışımdır. Aslında uzun zamandır da söylemek istiyordum bunu. Video için de teşekkürler.
  • Bulanıklık ayarını en yükseğe aldım program çöktü yapçanız işi tel I9500 S4
  • Çöp.
  • n7100 note 2 4.4.2 üzerinde sorunsuz çökmeden gayet iyi bir şekilde çalışıyor.

• Idare eder çok kısıtlı, iphone uygulamasına benziyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Bu kadar yer kaplayacak ne vardı?

Cokmu zor seffaf şık bir şekilde iconlamak.
    Google Camera: 'Android'li cihazlar için çıkan yeni kamera uygulaması' video inceleme

fotoğraf 4:3 ekran 16:9 ne bekliyorsun?
  • Helal ama playde uyumsuz diyor :(indirincede paket ayrismiyor diyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real Woods -- 17 Nisan 2014; 6:14:30 >
  • shutter speed seçeneği yok hala nokia camera uygulamasını geçtim oppo find 7 nin kamera uygulamasına dahi yaklaşamamış. ama bas çek filtrele instagrama at modundaki kullanıcılar için güzel bir dizayn olmuş en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Bu kadar yer kaplayacak ne vardı?

Cokmu zor seffaf şık bir şekilde iconlamak.
    Google Camera: 'Android'li cihazlar için çıkan yeni kamera uygulaması' video inceleme

O bölüm şeffaf zaten ama daha güzel.olabilirdi..

• Apple urununden bahseden arkadas Apple kamera lensini Samsungdan aliyor ..

• android olayı nefret getirir oldu. iostaki gibi olması lazım. Her ay 4.X çıkaracağına yılda 1 kere adam gibi 4,5 diye devam etmeli.

• çok sayıda camera uygulaması var zaten veya çıkıyor neden google çıkardı diye konu oldu anlamadım reklam olsun diyemi

her kamerada olan özellikler bundada var zaten burdaki espiri nedir
  • Lg g2 \ maksimum zoom mesafesinde bile netlemeyi guzel yapiyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.