Şimdi Ara

Google Camera: 'Android'li cihazlar için çıkan yeni kamera uygulaması' video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
9
Favori
6.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apk linki vermek yasak, arkadaşı 4 gün tatile gönderin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 ye can geldi. Ben çok beğendim
  • Güzel bir haber.
  • Deneyemedim malum XZ halen 4.3 :(

• bir tek bende mi uyumsuz diyor bu apk ? telefonum htc one m7 sürüm 4.4.2 ama ne google play'de uygulama bulunabiliyor ne de burdaki linkten yüklemeye çalıştığımda yükleyebiliyorum. Nedenini bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

• o değil de s5 çok çirkin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S2'de biraz kullandım fena değil gibi. Bulanıklaştırma olayını pek yapamadım, onun dışında ön kamerada video patlıyor bende.

Kocaman butondan şikayet etmisiniz de benim hoşuma gitti (: Telefonun ön kamera pixeli düşük bende, kız arkadaşımla fotoğraf çekinmek isterken tek elle telefonu tutup hem ikimizi aynı kareye sığdırcaksın, hemde bir parmağınla o ufak maviye basacaksın falan ne kadar çileli biliyor musunuz ((:

• S5 olmuşsun ama adam olamamışsın! Hala fotoğraf çekerken lag var arkadaş! Samsung adam olmayacak artık iyice ümidi kestim!

• Nexus5'in esas uygulamasında olan geri sayım zamanlayıcısı, beyaz dengesi, sahne modu gibi meseleler bu sürümde yok.

Biraz daha otursun bakalım, bir tek blurlama işi için değmez şu anda yüklemeye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin. -- 17 Nisan 2014; 12:04:18 >
  • inşallah ios içinde çıkar.

• nexus 5 😁

• Ne kastı be...Menude geçen zamana ben çinden kasmayan telefon getirirdim

• samsung s4 var bakıyorum uyumlu değil diyor 4.4 yüklü oysaki

• 4.3 de çalışmıyorsa çöp sanki çoğunluk 4.4 kullanıyor
  • xperia s 4.4 romla beraber biraz deneme çektim. stok kameradan daha güzel, sırf kamera için orjinale geri dönecektim iyi oldu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

Nexus5'in esas uygulamasında olan geri sayım zamanlayıcısı, beyaz dengesi, sahne modu gibi meseleler bu sürümde yok.

Biraz daha otursun bakalım, bir tek blurlama işi için değmez şu anda yüklemeye..

katılıyorum ben de denedim ardından kaldırdım, ayrıca butonun olduğu bölgenin siyah olması çok ilginç ve kötü
  • S3 mini kullanıyorum sürüm uyumlu değil diyo

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

Android" 4.4+" KitKat çalıştıran telefonlarda ve tabletlerde çalışır.

Şeytan ayrıntıda gizli . 4.4+

Edit: Nexus 4 nexus olalı böyle kaliteli fotoğraf çekmedi. Telefon bile şaşırdı.

Biraz ufak atın Nexus 4 kullanmasam inanıcam
    Ayrıca sanal tuşların boşluğu yetmezmiş gibi bir de deklanşör için boşluk koymuşlar artı kenarlara da ufak boşluk var. Eski - yeni karşılaştırma :

• FuXiN kullanıcısına yanıt
    Deklanşör tuşunun şeffaf olduğu acaba hangi telefon merak ettim, Nexus 4 ve 5te siyah?

• quote:

Orijinalden alıntı: foz54

quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

Android" 4.4+" KitKat çalıştıran telefonlarda ve tabletlerde çalışır.

Şeytan ayrıntıda gizli . 4.4+

Edit: Nexus 4 nexus olalı böyle kaliteli fotoğraf çekmedi. Telefon bile şaşırdı.

Biraz ufak atın Nexus 4 kullanmasam inanıcam
    Ayrıca sanal tuşların boşluğu yetmezmiş gibi bir de deklanşör için boşluk koymuşlar artı kenarlara da ufak boşluk var. Eski - yeni karşılaştırma :

Düşük ışık +HDR çekiminde bariz fark var.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.