Şimdi Ara

Google Chrome Avg'yi kaldıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilinen her yolu denememe rağmen bir süre sonra yine arama motoru avg oluyor. Düzeltirim sorun olmaz ama kaydedilmiş sekmelerim kayboluyor buda beni epeyce uğraştırıyor. Uzantılarda vardı bir zaman kaldırdım çerezlerden sildim. Arama motoru sekme ayarı her yerden sildim google chrome da. Program ekle kaldırda görmüştüm bir kere onuda sildim. Bilgisayarımda avg diye arayıp bulduğum her alakalı sonucu da sildim ama düzelmedi. Çıldırmak üzereyim tekrar olursa format atçam. Bir önerisi olan varsa sevinirim şimdiden teşekkürler...

Belki alakalıdır diye bilgisayarımda olan programlar bunlar.

• ayx441 A kullanıcısına yanıt
    hotspot shield elite toolbar ve iobit apps toolbar'ı kaldır. olmazsa avast browser cleanup programıyla şüphelendiğin toolbarları kaldırabilin. daha da olmazsa chrome'u kaldırıp yendiden kur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celibar

hotspot shield elite toolbar ve iobit apps toolbar'ı kaldır. olmazsa avast browser cleanup programıyla şüphelendiğin toolbarları kaldırabilin. daha da olmazsa chrome'u kaldırıp yendiden kur.

Chrome kaldırmayı denemiştim hiç bir faydası olmadı. Galiba hotspottan kaynaklanıyor onu açtığımdan sonra bu hali alıyor
  • Hotspotta faydası olmadı fikri olan var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    avg pc tuneup yükledim ama ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.