Son 2 haftadır durduk yere bu sorunla karşılaşmaya başladım. Oyun oynarken arkada chrome açıkken birden siyah ekran geliyor 3-4 saniye sonra ekran düzeliyor ve bu uyarıyı alıyorum. Bu uyarı geldikten sonra bilgisayarda hiçbir işlem yapamıyorum tıklamalarımı algılamıyor ve bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Konuyu yanlış seçmiş olabilirim kusuruma bakmayın. |
Google Chrome Bu Hatayı Veriyor

-
-
Uyarı nedir? Ekran kartı yanıt vermeyi kesince yapabiliyor. Driver sorunu gibi
-
"Uygulamada bilinmeyen yazılım uzantısı (0xe0000008) özel durumu 0x000007FFA18C84B89 konumunda oluştu." hatası alıyorum. Driverlar güncel.
-
Başlat'a basın ve mdsched.exe yazın, denetleme yapın ve pc'yi yeniden başlatın.
-
Bir de pc'nin rami kaç gb? Sanal belleği de artırabilirsiniz.
-
8GB, şu ana kadar gayet yeterliydi aslında ama son 1 aydır sıkıntı çıkartıyor.
-
Dediklerimi uygulayın sonra bir bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 9 Haziran 2021; 10:9:40 > -
Uyguladım. Bir de sanırım virüs bulaştı bilgisayarıma hatanın sebebi o. İnternetten bir şey indirirken sinirlendim önüme çıkan her siteye tıkladım ondan sonra bilgisayarı açar açmaz ram in %70 ini dolu olarak göstermeye başladı ve oyunlarda fps drop giriyor. Sistemim fena değil, 1060ti filan var ama LoL'de bile sık sık drop giriyor. Windowsun kendi taramasını yaptım, Advanced SystemCare indirdim birkaç tarama daha yaptım fakat düzelmedi. Ne önerirsiniz format mı?
-
Dostum cevaplar mısın rica etsem.
-
Kusura bakmayın görmedim. Format düşünebilirsiniz evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X