Şimdi Ara

Chrome sayfalar yanıt vermiyor hatası çözüldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayfalar yanıt vermesine rağmen hiç bir sorun kasma takılma vs. olmamasına rağmen bu garip hatayı her sayfada veriyor ve her dakika ekrana çıkmasından iyice sinir oldum oldum sildim kurdum ccleaner yaptım düzelmedi virüs'de mevcut değil nasıl düzeltirim ?

edit:

nosandbox denendi
    bilgisayara sıfırdan format atılıp yeni bir profil oluşturuldu olmadı
    profilsiz giriş denendi
    chrome canary chrome 64 bit sürümleri denendi
    chrome beta 40 sürümüde denendi
    tekrar format atılıp hiç bişey kurulmadan denendi
    malware bytes kuruldu 0 virüs tertemiz
    yüklü olan tek eklenti **** kaldırılıp chrome yeniden kuruldu yinede olmadı

geriye bir tek windows kalıyor bu sorun aniden meydana geldi ve yaptığım tek değişiklik monitörümü değiştirmek oldu onun haricinde bişey yapmadım fakat monitörlede alakası olmaması lazım yani saçma geliyor ama olabilirmi sizce çünkü yapmadığım kalmadı aşağı yukarı her şekilde sorunu alıyorum her dakika çıkan bu uyarı cidden sinirlerimi bozdu arkadaşlar çözemiyorum sorunu pluginsden flash player vs. devre dışı bıraktım düzelmiyor

sadece 1 şekilde hatayı atlatabiliyorum oda sağ üst köşedeki ayar sekmesinden chrome'u win8 modunda yeniden başlat diyince düzeliyor ama bu seferde 2 windows arası geçiş yapmak zorunda kalıyorum bu dahada kötü bir hal oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 19 Ocak 2015; 17:44:43 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Chrome Sayfa Yanıt Vermiyor Hatası Çözümü

"Sayfa yanıt vermiyor" hatası, Chrome kullanıcılarının sıklıkla karşılaştığı bir sorundur. Bu hata, bir web sayfasının yüklenemediği veya çok uzun süre yüklendiği anlamına gelir.

Bu hatanın birkaç farklı nedeni olabilir:

• Yavaş internet bağlantısı
    • Çok fazla açık sekme veya uygulama
    • Web tarayıcısında bozuk dosyalar
    • Web sitesinde teknik sorunlar

Hatanın Çözümü:

"Sayfa yanıt vermiyor" hatasını çözmek için şu adımları uygulamayı deneyebilirsiniz:

• İnternet bağlantını kontrol et ve gerekirse yeniden başlat.
    • Açık tüm sekmeleri ve uygulamaları kapat.
    • Chrome tarayıcısını kapat ve tekrar aç.
    • Chrome'u güncelle.
    • Tarayıcı önbelleğini ve çerezlerini temizle.
    • Kötü amaçlı yazılım taraması çalıştır.
    • Web sitesini başka bir tarayıcıda açmayı dene.

Bu adımlar sorunu çözmezse, web sitesinin teknik bir sorun olabilir. Bu durumda, web sitesi yöneticisiyle iletişime geçmeyi deneyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Win32/Sirefef.gen!C zararlısı buna yol açabilir. Windows Security Essentials kurup tararak bu virüs varsa bulabilrsiniz.

Sadece Flash destekli sitelerde oluyors video izlediğiniz Flash Playeri ve Shockwave'i en güncel hale getirin.
  • expertneron E kullanıcısına yanıt
    flash player entegre olmasına rağmen yükledim shockwave'de yükledim bahsettiğiniz virüs yok ve sorun nedense devam ediyor bir kaç defa daha silip kurdum düzelmedi sanırım flash sitelerde oluyor facebook donanımhaber youtube twich.tv sitelerinde hep bu sorunu veriyor böyle bir dandik bir sorun için formatta atmak istemiyorum açıkcası

edit: boş sekmeye bile bu hatayı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 30 Kasım 2014; 2:56:15 >
  • windows'un kurulu olduğu harddisk bölümünde boş alan ne kadar arada cache bellek için chrome geniş çaplı alan arayabiliyor. Çok dolu ise biraz boşaltmaya bak.

birde chrome satırına chrome://crashes/ ile chrome://conflicts/ yazıp ordaki bilgiyi paylaşırsan daha kolay bir çözüm bulabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expertneron -- 30 Kasım 2014; 9:06:31 >
    65gb boş alan var dostum crashes'da hiç bir çökme bulunmadı hazıyor conflicts'i yazayım. dünden beri 15 20 defa chrome kurdum kök klasörünü filan sildim genede düzelmedi boş sekmeler bile çöktü diyor dakikada 3 4 sekme çöktü uyarısı almaya başladım iyice canımı sıktı

• Chrome kısayolununa sağ tıklayıp ilk ekranda dosya yoluna -nosandbox ekleyin.

birde program files da chrome klasörüne girin. chrome.exe sağ tıklayın uyumluluk modu açıksa kapatın.

Böyle de olmuyorsa programlarınız veya eklentilerinz arasında uyum sorunu var demektir. Genelde güvenlik programı kaynaklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expertneron -- 30 Kasım 2014; 13:49:52 >
    peki dostum dediklerini bir deneyim bu sorun aniden başladı nasıl oldu anlamadım bişeyde kurmadım

edit: yinede sekme çöküyor uyarısı verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 30 Kasım 2014; 14:12:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

güncel

Aynı sorun bende var çözdün mü?
  • 5 gün önce gelen güncellemeyle çözüldü onun haricinde windows 8.1'de bu hatayı çözememiştim formatta dahil olmak üzere
  • Bu bir çözüm değil fakat Firefox yada alternatiflerindede aynı sorun varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

5 gün önce gelen güncellemeyle çözüldü onun haricinde windows 8.1'de bu hatayı çözememiştim formatta dahil olmak üzere
    quote:

Orijinalden alinti: *GameOver*

5 gün önce gelen güncellemeyle çözüldü onun haricinde windows 8.1'de bu hatayi çözememistim formatta dahil olmak üzere

Ayny sorun bende vardy. Üstüne dü?medim ve ?u an yok.
  • bende de aynı sorun var...virüs yok...ayarlar a bile giremiyorum...ayrıca yandex borwser da da aynı sorun var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.