Arkadaşlar uzun zamandır chrome kullanıyorum. 2-3 ay öncesine kadar bir problem yaşamadım. Ancak 2-3 aydır chrome kullanırken bazı sitelerde görüntüler karışıyor. Yazılar birbirine giriyor. Videoları düzgün oynatmıyor. Firefox ve Operada böyle bir sorun yok. Sadece Chromeda görüntüler karışıyor. Bu problemle karşılaşan varsa lütfen yardım !!
firefoxta buna benzer birsey yasamistim chromu kaldir ve onla ilgili gecmis dosyalarinida kaldir tekrardan kurup dene muhtemelen cozulecektir
Denedim ama olmadı .. Kaldırdım chrome u yüklü eklentileri kaldırdım tekrar denedim .. Virus programını da kaldırdım tekrar denedim ama sonuç değişmedi yine de chrome böyle sorun veriyor ...
quote:
Orijinalden alıntı: BuRaK1990
Denedim ama olmadı .. Kaldırdım chrome u yüklü eklentileri kaldırdım tekrar denedim .. Virus programını da kaldırdım tekrar denedim ama sonuç değişmedi yine de chrome böyle sorun veriyor ...
cerez vs yedi ceddini kazimak lazim yoksa olmamasi icin bir neden goremiyorum,ekran cozunurlugu ile ilgili olabilirmi dicem ama mantik disi kalir:)