Şimdi Ara

Google Chrome Herşey çok küçük / Çözünürlük sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarımı açtığımda google chrome'un sekmelelerinin, adres çubuğunun vs. çok ufak olduğunu gördüm. Hani gözle zor gözüküyor ve göz yoruyor. Olay metinlerin küçük olması değil (o yüzden ctrl+ ile çözülmüyor) Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Sildim geri yükledim yine aynı. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 9 Nisan 2014; 18:29:07 >

• Psikotrex kullanıcısına yanıt
    kardeş varsayılan %125 yada %100 yapmışssın ve pc Çözünürlüğü yüksek muhtemelen o yüzden öyle oluyor..
    en iyi çözünürlük % 142 yap bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: meneter

kardeş varsayılan %125 yada %100 yapmışssın ve pc Çözünürlüğü yüksek muhtemelen o yüzden öyle oluyor..
    en iyi çözünürlük % 142 yap bence

Hocam o sadece yazilarin buyuklugunu etkiliyor. Çubukta sekmelerde buyume olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarımı açtığımda google chrome'un sekmelelerinin, adres çubuğunun vs. çok ufak olduğunu gördüm. Hani gözle zor gözüküyor ve göz yoruyor. Olay metinlerin küçük olması değil (o yüzden ctrl+ ile çözülmüyor) Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Sildim geri yükledim yine aynı. Teşekkürler.

CTRL + 0 (SIFIR) tuşlarına basmayı dener misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JB.Burak

quote:

Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarımı açtığımda google chrome'un sekmelelerinin, adres çubuğunun vs. çok ufak olduğunu gördüm. Hani gözle zor gözüküyor ve göz yoruyor. Olay metinlerin küçük olması değil (o yüzden ctrl+ ile çözülmüyor) Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Sildim geri yükledim yine aynı. Teşekkürler.

Olmadı hocam :( Mozilla'ya geçmek zorunda kalıcam sanırım. O kadar yer imi (200 küsür) şifreler falan zor geliyordu ama yapacak bir şey yok anlaşılan..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JB.Burak

quote:

Olmadı hocam :( Mozilla'ya geçmek zorunda kalıcam sanırım. O kadar yer imi (200 küsür) şifreler falan zor geliyordu ama yapacak bir şey yok anlaşılan..

Biraz bakındım bir iki kişi dahada yaşamış sorunu. Biri chrome'u silmiş, yüklemiş ve tekrar güncelleştirme yapınca düzelmiş. Buna ek olarak tarayıcı ayarlarını varsayılana sıfırlamayı deneyin birde. Eğer olmazsa daha fazla bir bilgim yok maalesef.

foto yükle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome yazı tipi sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Komple kaldir tekrar kur duzelir

• bulunsun mesajim

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Komple kaldir tekrar kur duzelir

Yok düzelmiyor.
    Son çare format yada cromenin bir onceki surumunu bul yukle

• quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

Son çare format yada cromenin bir onceki surumunu bul yukle

Sağolun hocam. Daha önce de böyle bir problem yaşamıştım. Ama tüm bilgisayarda olmuştu. Çözünürlükle falan oynayıp en sonunda hem 1080p hemde okunacak büyüklükte otomatik ayara getirmiştim. Şimdi pc 1080p masaüstü falan hepsi okunacak seviyede, mozilla desen yine 1080p ve simgeler çubuk büyük ama gel gelelim chromeda simgeler, çubuk görünmeyecek kadar küçük.. Neyse sağlık olsun.
    Siz googleden bir onceki surumu dene bilki duzelir

• Bir caps koy durumu net görelim yardımcı oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desperadotr

Bir caps koy durumu net görelim yardımcı oluruz.

Google Chrome Herşey çok küçük / Çözünürlük sorunu

Buyrun. Ayrıca bazı web sayfaları çok büyük bazıları çok küçük falan gözüküyor. Eski haline döndüremedim bir türlü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 10 Nisan 2014; 2:41:17 >

Üzgünüm Dostum bütün ayarları analiz ettim ama bilindik font ve düzen ayarlarından başka bir şey bulamadım bendede durum aynı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.