Şimdi Ara

Google Chrome - İlk Defa boyle bi sorunla karsılasıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son bir iki gündür , daha dogrusu formattan sonra oldu bu ilk kez oluyor daha oncede format attım cogu kez facebooktayken yada mail sayfasında direk pencereyi kapattıgım zaman ara ara bu hatayı alıyorum..

• Merhaba,

Google Chrome adlı browseri sisteminiz den tamamen kaldırın. Normal kaldırma sonrasın da, yazılıma ait Regedit kalıntıları sistem de kalmaktadır. Bunları temizleyerek tekrar dan kurulum yaparak deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Google Chrome adlı browseri sisteminiz den tamamen kaldırın. Normal kaldırma sonrasın da, yazılıma ait Regedit kalıntıları sistem de kalmaktadır. Bunları temizleyerek tekrar dan kurulum yaparak deneyin.

your uninstaller işinizi görecektir
  • Ya da Advanced System Care yanında gelen Uninstaller kullanabilirsin. İşine yarayacağına eminim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Hmm..Teşekkürler deniyeyim.Umarım düzelir, böyle ufak tefek şeyler canımı sıkıyo pc den sogutuyor beni.
  • Rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.