Şimdi Ara

GOOGLE CHROME Mavi ekran hatası :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar bugün chromede video izleken20dk da bir hata vermeye başladı mavi ekran hatası kaç aydır yoktu bu ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ImNothing4ever

meraba arkadaşlar bugün chromede video izleken20dk da bir hata vermeye başladı mavi ekran hatası kaç aydır yoktu bu ne yapabilirim?

aynı şekilde bendede oldu,(benimki yeşildi) sonra geçti.
  • benim chrome'da flash olan herhangi bir sayfayı açtığımda ekran mavi çizgiler veriyor. SS aşağıda. kaldırıp tekrar kurdum fakat kurtulamadım. internette araştırmama rağmen herhangi bişey de bulamadım bununla ilgili yardım edebilirseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: -alize-

benim chrome'da flash olan herhangi bir sayfayı açtığımda ekran mavi çizgiler veriyor. SS aşağıda. kaldırıp tekrar kurdum fakat kurtulamadım. internette araştırmama rağmen herhangi bişey de bulamadım bununla ilgili yardım edebilirseniz sevinirim

Eğer ekran kartın nvidia'ysa 3d vision, GeForce Experience gibi ek programları kaldır.
    Sadece Grafik Sürücüsü ve PhysX yazılımları kalsın.
    Bilgisayarı resetle ve tekrar gir bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ToraManyak

quote:

Orijinalden alıntı: -alize-

benim chrome'da flash olan herhangi bir sayfayı açtığımda ekran mavi çizgiler veriyor. SS aşağıda. kaldırıp tekrar kurdum fakat kurtulamadım. internette araştırmama rağmen herhangi bişey de bulamadım bununla ilgili yardım edebilirseniz sevinirim

Eğer ekran kartın nvidia'ysa 3d vision, GeForce Experience gibi ek programları kaldır.
    Sadece Grafik Sürücüsü ve PhysX yazılımları kalsın.
    Bilgisayarı resetle ve tekrar gir bak.

hocam biraz hortlatmişsin konuyu ama ben çözdüm sorunu.

ekran kartı ati zaten.

problem chromeun o zaman beta olarak sunduğu donanım hızlandırma ayarıymış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.