Şimdi Ara

Google Chrome Sekme Değiştirirken Görüntü Bozukluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sekme değiştirken yeni sekme açarken 1 saniyeliğine gidip gelen bu şekilde görüntü bozuklukları oluşuyor 1 ay öncesine kadar normaldi hiçbir yer yüklemedim kaldırmadım
    Örneğin burada yeni sekme açılırken
    buradada sekme değiştirirken
    çok rahatsız edici

• Çözüm için,alttaki işlemi yapabilirsiniz.
    Antivirüs ve güvenlik duvarınız kapalı olmalı.

ZOEK by Smeenk dosyayı masaüstüne indirin.
    https://telecharger.malekal.com/download/zoek/

Yazılım üzerindeki boşluğa altta verdiğim bilgileri kopyalayıp yapıştırın.

createsrpoint;
    autoclean;
    emptyclsid;
    emptychrcache;
    CHRdefaults;
    emptyalltemp;
    emptyfolderscheck;delete
    ipconfig /flushdns;b

Tüm Kullanıcıları Tara seçeneğinin işaretlendiğinden emin olun.
    Run Script butonuna basın. İşlemlerin bitmesini bkleyin.
    Tarama tamamlandığında, bir zoek log dosyası, not defterinde açılacaktır. Burada da bulabilirsiniz.(C:\Zoek result.log)
    Log dosyasını gönderirseniz sevinirim.

Sorun çözüldü mü ?

• Malware Removal kullanıcısına yanıt
    öncelikle teşekkürler söylediğinizi daha denemedim ama anlamadığım daha bir kaç gün öncesine kadar normaldi hiçbir şey ama hiçbir şey yapmadım
    şimdide program falan indirip uğraşacakmıyım yok mu programsız bir çözümü daha yeni formatladım orijinal iso ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: grikurtccc

öncelikle teşekkürler söylediğinizi daha denemedim ama anlamadığım daha bir kaç gün öncesine kadar normaldi hiçbir şey ama hiçbir şey yapmadım
    şimdide program falan indirip uğraşacakmıyım yok mu programsız bir çözümü daha yeni formatladım orijinal iso ile
    Hiç bir emek harcamadan çözüm bekliyorsunuz. Dünyada bu sorunların çözüm yolu bu. Ülkemizdeki kullanıcılar da bu yolu görmüyorlar. İşiniz şansa kaldı yani. Bol şanslar.
    program yükleyip bilgisayarı kirletmek istemiyorum teşekkürler olmadı format atarım yolladığınız dosyaya nasıl güveneceğim bide?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grikurtccc -- 25 Şubat 2019; 1:40:2 >
  • arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı dünyada bu sorunu tek yaşayan benim galiba saatlerce araştırdım hiçbir yerde bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: grikurtccc

program yükleyip bilgisayarı kirletmek istemiyorum teşekkürler olmadı format atarım yolladığınız dosyaya nasıl güveneceğim bide?
    Bilinmeyen her şey öcü gibidir. Size burada uzun uzadıya bilgi vermem mümkün değil. Kısa ve öz yazayım;

Bir konu açtım(İmzamdaki konu).Sırf sizin gibi bazı problemler yaşayan kullanıcılara yardımcı olabilmek için. Zaman ve emek harcıyorum bunun için. Hiç bir karşılığı olmadan. Bunu bütün dünya vatandaşlarına yıllardır yapıyorum. Sadece sizin gibi kendi vatandaşlarımıza yapmakta zorluk çekiyorum.Neden ? Dikkat edin 82 milyonluk ülkemizde bir tane güvenlik forumu yoktur. Nedenleri ve niçinleri için kitaplar yazılabilir.

İmzamdaki konudaki ilk mesajımda bazı ülke güvenlik sitelerinden bağlantılar da paylaştım oysa. Sırf dünyada teknoloji ve sistem bu diye. Diğer kullanıcılar gibi sizin de ilginizi çekmedi.

Sorun sizin sorununuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Chrome yarım ekran sorunu
    10 yıl önce açıldı
    google chrome'da ekran kayması
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    mobilden girdiğim için imzanıza bakamadım kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.