Bildirim
Google Chrome Sekme Değiştirirken Görüntü Bozukluğu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çözüm için,alttaki işlemi yapabilirsiniz.
Antivirüs ve güvenlik duvarınız kapalı olmalı.
ZOEK by Smeenk dosyayı masaüstüne indirin.
https://telecharger.malekal.com/download/zoek/
Yazılım üzerindeki boşluğa altta verdiğim bilgileri kopyalayıp yapıştırın.
createsrpoint;
autoclean;
emptyclsid;
emptychrcache;
CHRdefaults;
emptyalltemp;
emptyfolderscheck;delete
ipconfig /flushdns;b
Tüm Kullanıcıları Tara seçeneğinin işaretlendiğinden emin olun.
Run Script butonuna basın. İşlemlerin bitmesini bkleyin.
Tarama tamamlandığında, bir zoek log dosyası, not defterinde açılacaktır. Burada da bulabilirsiniz.(C:\Zoek result.log)
Log dosyasını gönderirseniz sevinirim.
Sorun çözüldü mü ?
-
öncelikle teşekkürler söylediğinizi daha denemedim ama anlamadığım daha bir kaç gün öncesine kadar normaldi hiçbir şey ama hiçbir şey yapmadım
şimdide program falan indirip uğraşacakmıyım yok mu programsız bir çözümü daha yeni formatladım orijinal iso ile -
Hiç bir emek harcamadan çözüm bekliyorsunuz. Dünyada bu sorunların çözüm yolu bu. Ülkemizdeki kullanıcılar da bu yolu görmüyorlar. İşiniz şansa kaldı yani. Bol şanslar.quote:
Orijinalden alıntı: grikurtccc
öncelikle teşekkürler söylediğinizi daha denemedim ama anlamadığım daha bir kaç gün öncesine kadar normaldi hiçbir şey ama hiçbir şey yapmadım
şimdide program falan indirip uğraşacakmıyım yok mu programsız bir çözümü daha yeni formatladım orijinal iso ile -
program yükleyip bilgisayarı kirletmek istemiyorum teşekkürler olmadı format atarım yolladığınız dosyaya nasıl güveneceğim bide?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grikurtccc -- 25 Şubat 2019; 1:40:2 > -
arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı dünyada bu sorunu tek yaşayan benim galiba saatlerce araştırdım hiçbir yerde bulamadım -
Bilinmeyen her şey öcü gibidir. Size burada uzun uzadıya bilgi vermem mümkün değil. Kısa ve öz yazayım;quote:
Orijinalden alıntı: grikurtccc
program yükleyip bilgisayarı kirletmek istemiyorum teşekkürler olmadı format atarım yolladığınız dosyaya nasıl güveneceğim bide?
Bir konu açtım(İmzamdaki konu).Sırf sizin gibi bazı problemler yaşayan kullanıcılara yardımcı olabilmek için. Zaman ve emek harcıyorum bunun için. Hiç bir karşılığı olmadan. Bunu bütün dünya vatandaşlarına yıllardır yapıyorum. Sadece sizin gibi kendi vatandaşlarımıza yapmakta zorluk çekiyorum.Neden ? Dikkat edin 82 milyonluk ülkemizde bir tane güvenlik forumu yoktur. Nedenleri ve niçinleri için kitaplar yazılabilir.
İmzamdaki konudaki ilk mesajımda bazı ülke güvenlik sitelerinden bağlantılar da paylaştım oysa. Sırf dünyada teknoloji ve sistem bu diye. Diğer kullanıcılar gibi sizin de ilginizi çekmedi.
Sorun sizin sorununuz.
-
mobilden girdiğim için imzanıza bakamadım kusura bakmayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- a disk read error occurred
- youtube kalite yok
- ağ güvenlik anahtarı doğru değil
- modem arayüzüne giremiyorum
- bilgisayar uyku modundan çıkmıyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- windows 10 ekran görüntüsü alma
- bios nasıl açılır
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X