Şimdi Ara

google chrome şifre hatırlatma/hatırlama/kaydetme çözümü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
72.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benimde şöyle bir sıkıntım var, evdeki pc de chrome şifreleri hatırlıyor fakat ben giriş demeden sitelere girmiyor.
    ofisdeki pc de ise tam tersi tüm sitelere oto giriyor, giriş falan yapmadan siteyi açtığımda üye olduğum sitelere direk yönlendiriyor.
    bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.
    şimdiden teşekkürler.
  • yeaxoy kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım aynı sorun bende oldu bilgisayarımı yeni açtığımda her zaman girdigim şifre degilde yeni bir kullanıcı adı aldım ve pc öyle açtım sorun düzeldi ve kesin çözüm olduğunu göreceksiniz detayını yazıp kafanızı karıştırmayayım dedigimi yapın mutlu sona ulaşacaksınız
  • gokce7374 kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar aynı sorunu yaşadım ve sonunda çözdüm pc açarken kullanıcı isminiz ve şifrenizi degişin sorunun çözüldügünü göreceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa_kaya

Arkadaşlar benimde şöyle bir sıkıntım var, evdeki pc de chrome şifreleri hatırlıyor fakat ben giriş demeden sitelere girmiyor.
    ofisdeki pc de ise tam tersi tüm sitelere oto giriyor, giriş falan yapmadan siteyi açtığımda üye olduğum sitelere direk yönlendiriyor.
    bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım istiyorum.
    şimdiden teşekkürler.
    Topic hortlatmak gibi olacak ama bende de aynı sorun var.. İşyeri ve evdeki chromeler kullanıcı adı ve şifreleri hatırlıyor fakat sayfaya giriş sekmesine tıklamadan sayfalara girmiyor, hatta sahibinden.com'a her girdiğimde direk uyarı maili geliyor "farklı bir tarayıcıdan giriş yaptınız, bal bla bla....." diye..
    Üyeliğim bulunan siteleri açtığımda kullanıcı adım ve şifre sekmeleri yazılı hazır olarak geliyor ama giriş sekmesine tıkladığımda üyeliğim aktif hale gelerek sayfaya erişiyorum.. Oysa eskiden üyeliğim bulunan sitelere girdiğim anda otomatik oturum açılmış hali ile gelirdi..
    Google üyeliğim var bu arada..
    Çözüm nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nomad -- 23 Ekim 2019; 9:31:6 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.