Şimdi Ara

google chrome şifre hatırlatma/hatırlama/kaydetme çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
72.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google chrome kullanıcısı iseniz ve hatırla seçeneğini işaretlediğiniz halde bazı siteler için kullanıcı adı/şifrelerinizi hatırlamıyorsa ve şifrelerinizi hatırlamasını istiyorsanız:

"Seçenekler/kişisel öğeler/şifreler"de "şifreleri kaydetmeyi öner" seçin.

Google chrome ısrarla hatırlamıyorsa; muhtemelen ilgili siteye önceki herhangi bir girişinizde, hemen adres çubuğunun altında şifre hatırlatmayı önermiş ve siz de "bu site için asla" seçeneğini tıklamışsınızdır. Bu yüzden size şifre kaydetmeyi önermiyordur.

Bu durumu çözmek için ilgili siteyi "Seçenekler/kişisel öğeler/şifreler/kaydedilen şifreleri yönet/hiç kaydedilmeyenler" listesinden kaldırın. Bundan sonra siteye şifrenizle tekrar girdiğinizde adres çubuğunun altında şifre kaydetmeyi tekrar önerecektir.

• söylediğinizle olmuyor.crome ayarlarının hepsini denedim,şifre hatırlatma işaretli olduğu halde ve sizin dediğiniz gibi asla hatırlatma bölümü boş olduğu halde yinede şifre hatırlatmayı bana önermiyor.sinir ediyor valla.eskiden çalışıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necii

söylediğinizle olmuyor.crome ayarlarının hepsini denedim,şifre hatırlatma işaretli olduğu halde ve sizin dediğiniz gibi asla hatırlatma bölümü boş olduğu halde yinede şifre hatırlatmayı bana önermiyor.sinir ediyor valla.eskiden çalışıyordu.
    Chrome Ayarla girdikten sonra, sağ üst taraftaki arama yerine şifre yazın. "kaydedilen şifreleri yönet" dedikten sonra. karşınıza çıkan listenin sonuna gidin. orada "hiç kaydedilmeyenler" grubu var. orada ekli olanları (facebook, gmail vb.) sildiğiniz takdirde. bir sonra ki giriş yapmanızda size şifre kaydedilsin mi diye soracaktır.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno_fatih

Chrome Ayarla girdikten sonra, sağ üst taraftaki arama yerine şifre yazın. "kaydedilen şifreleri yönet" dedikten sonra. karşınıza çıkan listenin sonuna gidin. orada "hiç kaydedilmeyenler" grubu var. orada ekli olanları (facebook, gmail vb.) sildiğiniz takdirde. bir sonra ki giriş yapmanızda size şifre kaydedilsin mi diye soracaktır.

Saygılarımla.

Peki şifre girilip, şifreleri hatırla dediğimiz halde; ertesi gün neden tekrar şifreyi hatırlamıyor aynı site için?

• quote:

Orijinalden alıntı: YER-DENİZ

quote:

Saygılarımla.

Peki şifre girilip, şifreleri hatırla dediğimiz halde; ertesi gün neden tekrar şifreyi hatırlamıyor aynı site için?

Alıntıları Göster
    Onun içinde 1 tane gmail hesabı oluşturun ve google chrome'dan giriş yapın. Girdiğiniz bir çok sitenin (hocam vb siteler buna izin vermez) kullanıcı adını ve şifrenizi hatırlayacaktır. Gmail hesbıyla Chrome'dan yaptığınız bütün işler oraya kaydediliyor.
    Ör: Sık kullanılanlar vb
    Format attığınızda bile tekrar Chrome'dan giriş yaptığınızda otomatik olarak bütün şifreler vb. şeyler geliyor.

• quote:

Onun içinde 1 tane gmail hesabı oluşturun ve google chrome'dan giriş yapın. Girdiğiniz bir çok sitenin (hocam vb siteler buna izin vermez) kullanıcı adını ve şifrenizi hatırlayacaktır. Gmail hesbıyla Chrome'dan yaptığınız bütün işler oraya kaydediliyor.
    Ör: Sık kullanılanlar vb
    Format attığınızda bile tekrar Chrome'dan giriş yaptığınızda otomatik olarak bütün şifreler vb. şeyler geliyor.

Alıntıları Göster
    yok hocam malesef gmail hesabı ile de olmuyor sanırım site izin vermiyor ama bıktım yahu her seferinde girmekten

• quote:

Orijinalden alıntı: yeaxoy

yok hocam malesef gmail hesabı ile de olmuyor sanırım site izin vermiyor ama bıktım yahu her seferinde girmekten

Alıntıları Göster
    Chrome > Araçlar > Tarama verilerini temizle. 3. seçenek işaretli olursa sorunun çözüleceğini düşünüyorum. İlk 4ü işaretliyken bende çözüldü.
  • Eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnnySINS

Eyvallah
    Arkadaşlar bu sorunu ben de çözemedim google chrome kullanıyorum.Şifre kaydetme aktif. Facebook haricinde tüm sitelerde şifremi kaydediyor.Ama facebookta sadece e-mail hatırlıyor şifreyi her seferinde kendim giriyorum.Diğer sitelerde soruyor şifre kaydedilsin mi diye facebookta sormuyor. Ayarlardan hiç kaydedilmeyenler bölümünü temizledim.hepsini sildim,hatta chromu kaldırıp tekrar yükledim.Yine aynı.Facebookta sormuyor şifre kaydedilsin mi diye... Var mı çözümü?
  • necii kullanıcısına yanıt
    ben de herşeyi yapmama rağmen olmamıştı.. gelişmiş ayarların en altında 'tarayıcı ayarlarını sıfırla' var.. ona tıkladım düzeldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can AKBAŞ

ben de herşeyi yapmama rağmen olmamıştı.. gelişmiş ayarların en altında 'tarayıcı ayarlarını sıfırla' var.. ona tıkladım düzeldi..
    bu sorun sadece facede yaşanıyor diğer sitelerde sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokce7374

bu sorun sadece facede yaşanıyor diğer sitelerde sorun yok

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu sorunu ben de çözemedim google chrome kullanıyorum.Şifre kaydetme aktif. Facebook haricinde tüm sitelerde şifremi kaydediyor.Ama facebookta sadece e-mail hatırlıyor şifreyi her seferinde kendim giriyorum.Diğer sitelerde soruyor şifre kaydedilsin mi diye facebookta sormuyor. Ayarlardan hiç kaydedilmeyenler bölümünü temizledim.hepsini sildim,hatta chromu kaldırıp tekrar yükledim.Yine aynı.Facebookta sormuyor şifre kaydedilsin mi diye... Var mı çözümü?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokce7374

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: e77c

Alıntıları Göster
    ...Merhaba işte size çözüm;
    ...Başka bir tarayıcıdan giriş yapıp şifreyi kaydet deyin, chrome'u açıp; ''Chrome menü>Yer işaretleri>yer işaretlerini ve ayarları içeri aktar'' ı tıkladğınızda açılan küçük pencerede ''nereden'' kısmında şifreyi kayıt ettiğiniz tarayıcıyı seçip, ''alınacak öğelerden'' de sadece 'kayıtlı şifreler'' i tikleyip altındaki ''al'' butonuna basıyorsunuz bu kadar, sevgiyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: I like

...Başka bir tarayıcıdan giriş yapıp şifreyi kaydet deyin, chrome'u açıp; ''Chrome menü>Yer işaretleri>yer işaretlerini ve ayarları içeri aktar'' ı tıkladğınızda açılan küçük pencerede ''nereden'' kısmında şifreyi kayıt ettiğiniz tarayıcıyı seçip, ''alınacak öğelerden'' de sadece 'kayıtlı şifreler'' i tikleyip altındaki ''al'' butonuna basıyorsunuz bu kadar, sevgiyle.

Alıntıları Göster
    Eski sürüm chorome yükleyip sifrelerinizi kaydetme özelliği önerisi geliyor kaydettikten sonra sürümü yükseltebilirsiniz.

• quote:

dostum çok teşekkürler. Çok işime yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: null29

quote:

dostum çok teşekkürler. Çok işime yaradı.

Alıntıları Göster
    Benim de aynı olay internet explorer tarayıcısı ile başıma geliyor, avea online işlemlere girdiğimde şifre kaydedilsin mi diye sorduğunda hayır demiş bulundum ve artık aynı tel no ile girişlerde kaydetme sorusu sormuyor, farklı numara girersem soruyor, hayır yanıtıyla başlayan sorunu nasıl çözebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: becerikli1

Benim de aynı olay internet explorer tarayıcısı ile başıma geliyor, avea online işlemlere girdiğimde şifre kaydedilsin mi diye sorduğunda hayır demiş bulundum ve artık aynı tel no ile girişlerde kaydetme sorusu sormuyor, farklı numara girersem soruyor, hayır yanıtıyla başlayan sorunu nasıl çözebilirim?

Alıntıları Göster
    ghost ile yedeği alınmış ya da hiren boot ile içine girilmiş işletim sisteminde

CROME ŞİFRELERİNE ULAŞMAK MÜMKÜN MÜ ???

acaba txt dosyasına yazılmış olabilir mi ???

mantık olarak böyle bişi olabilir.

YERİNİ VE NASIL ULAŞACAĞIMI BİLEN VAR MI ???

• quote:

Orijinalden alıntı: 1996_2015

ghost ile yedeği alınmış ya da hiren boot ile içine girilmiş işletim sisteminde

CROME ŞİFRELERİNE ULAŞMAK MÜMKÜN MÜ ???

acaba txt dosyasına yazılmış olabilir mi ???

mantık olarak böyle bişi olabilir.

YERİNİ VE NASIL ULAŞACAĞIMI BİLEN VAR MI ???

Alıntıları Göster
    Yukarıda anlattığınız işaretli olması gereken kutucuklar işaretli, diğer ayarlar tamam olmasına rağmen kullanıcı adı vs.hatırlamıyor. Ben şifre kaydetmek istemiyorum.Sadece kullanıcı adımı ya da mail adresimi hatırlasın yeter. Her seferinde tek tek yazmaktan bıktım. Nasıl yapabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mıragen

Yukarıda anlattığınız işaretli olması gereken kutucuklar işaretli, diğer ayarlar tamam olmasına rağmen kullanıcı adı vs.hatırlamıyor. Ben şifre kaydetmek istemiyorum.Sadece kullanıcı adımı ya da mail adresimi hatırlasın yeter. Her seferinde tek tek yazmaktan bıktım. Nasıl yapabilirim.

Alıntıları Göster
    benim başıma gmail e girerken geldi. 2 adet hesabım var. hesaplar arası geçmem gereken durumlarda oturum aç sayfasında 2 adet hesabım gözüküyor şifresi yazılı olarak duruyor ve bende tıklayıp giriyordum. sonradan hesaplar gözüküyor fakat şifreyi yazmamı istiyordu. şifre kaydetme sorusunu soruyor onda sıkıntı yok. ama otomatik girmiyor. şifreleri yönet kısmında şunu farkettim. aynı hesabın şifresi iki kere kaydedilmiş. birinin sonunda @gmail.com var diğerinde sadece hesap adı var. bu şekilde kaydetmişim. sadece hesap adı olanı sildim. düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus82 -- 3 Ekim 2015; 12:37:49 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.