Hat Taşıma
Merhaba Türk Telekom kullanıyorum ve paketim bitiyor 20gb 200 TL kampanyası çok iyi buldum ama hattı taşıyanlara, şimdi mesela vodafona a hattı taşısam kontörlü paketsiz olarak ,sonra açıldığı gün tekrar türk telekoma gidip hattı taşısam bu paket için olur mu,cezası sorunu olur mu ,sonuçta kontörlü tahütsüz bir paket yapıcam
TV BOX TAVSİYE
Merhaba 4k özellikli Samsung TV ye sahibim ama android desteklemediğinden program yükleyemiyorum. Bu TV boxlar varmış bu konuda biraz cahilim ,mesela mi stick içinde Amazon Netflix yüklü deniliyor peki bu platformlar ücretsiz mi oluyor üyelikle mi izliyoruz yine,ayrıca mesela inat TV gibi program yükleyip ücretsiz izlenebilir mi,ne tavsiye edersiniz marka ,model olarak?
İstanbul için Yol Yardım
Arkadaşlar merhaba yarın Ankara tarafından Fatih ,vatan caddesi , bezmialem Hastanesi'ne gideceğim.Hangi köprüyü kullanmalıyım ,muhtemelen sabah 11-12 gibi köprüden geçicem hangisi daha yakın,sorunsuz,trafiksiz olur ,yardımcı olursanız sevinirim
SUV TAVSİYE
Merhaba arkadaşlar , Fiyat olarak 1000-1100 arası tercihen benzinli ,otomatik ,düşük km yada 0km araç arıyorum, deneyimlediginiz,surusünden keyif aldığınız sorunsuz araç önerebilir misiniz?
Samsung TV Panel Arızası
Samsung KKS8500 model TV yaklaşık 5 yıldır bu halde , ama kalıcı değil TV 1-2 gün çalıştırılmaz ise böyle oluyor ama 15 dakika sonra düzeliyor hiç bir sıkıntı yok,neden oluyor,sonra neden düzeliyor ,sorun nedir acaba?
DİSK BİCİMLENDİRME
Merhaba aracım için 64gb Sandisk flash aldım ve aracım Fat32 dosya sistemini destekliyor,biçimlendirmede sadece exFAT ve NTFS var,rufus ve benzeri birkaç programla denedim sağ tık özelliklerde FAT32 olarak gözüküyor ama biçimlendir dediğimde FAT32 seçeneği yok bu şekilde attığım ,ve başka flashda çalışan şarkılar bunda çalışmıyor,fat32 Bicimlendirmede neden gözükmüyor,nerde hata yapıyorum?
Disk Bicimlendirme
Merhaba aracım için flash bellek aldım ,oncekinde FAT32 dosya sitemini destekliyordu ama bunda disk Bicimlendirmede NFTS VE exFAT var ikisi de çalıştırmıyor araçta ,FAT32 dosya sistemine nasıl bicimlendirebilirim?
Çanakkale Otel,Pansiyon
Merhaba Temmuz ayında ailecek Canakkaleyi gezmek istiyoruz,fakat sadece odalar 700 civarı başlıyor,ailece kalınabilecek merkeze ,gezilecek yerlere yakın otel pansiyon önerisi alabilir miyim?
Merhaba bir bayana lazım olabilecek tabiki öncelikle kamera ve bataryası iyi 128gb özelliklerde,oyun falan oynamam,5000-6000 arası,az aşağı yukarı olabilir tabiki tavsiyeleriniz nelerdir,önceki xioami kullandım 4 yıl ama artık vadesini doldurdu.Tavsiyeleriniz için için şimdiden teşekkürler 🙏
Hangi Akaryakıt istasyonu,kart,puan?
Arkadaşlar akaryakıt fiyatları malum,her geçen gün artıyor? Ayda ortalama benzin için 1000tl harcıyorum. Bp'den hopi ile %1 puan veriyordu,ama çok az.Kullandigim kredi kartı da yılda 1-2 ay ancak indirim yapıyor ama yetersiz. Sizin kullandığınız benzin istasyonu,kredi kartı,akaryakıt kartı puan vs. Hangisi daha avantajlı?
Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı İkmal Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 66'NCI MKNZ. P. (BARIŞ GÜCÜ) TUG. K.LIĞI İSTANBUL |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 284
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 26.928 (Bu ay: 464)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic