Şimdi Ara

Hangi Akaryakıt istasyonu,kart,puan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akaryakıt fiyatları malum,her geçen gün artıyor? Ayda ortalama benzin için 1000tl harcıyorum. Bp'den hopi ile %1 puan veriyordu,ama çok az.Kullandigim kredi kartı da yılda 1-2 ay ancak indirim yapıyor ama yetersiz. Sizin kullandığınız benzin istasyonu,kredi kartı,akaryakıt kartı puan vs. Hangisi daha avantajlı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hangi Akaryakıt İstasyonu, Kart, Puan?

Araç sahipleri, akaryakıt maliyetlerini azaltmak için en çok puan veren benzin istasyonlarını, akaryakıtları ve yakıt kartlarını araştırıyorlar. Bu rehberimizde, sana en avantajlı akaryakıt kartlarını, hangi akaryakıtın en çok puan verdiğini ve en uygun akaryakıt istasyonlarını sunuyoruz.

En Çok Puan Veren Benzin İstasyonları

• Petrol Ofisi
    • Opet
    • Shell

Bu akaryakıt istasyonları, yaptığın her alışverişte puan kazanmana olanak tanır. Kazandığın puanları, akaryakıt, oto yıkama veya mağazadan alışveriş gibi ödüllerle takas edebilirsin.

En Avantajlı Yakıt Kartları

• Akaryakıt İndirim Kartı
    • World Business Card
    • Maximum Kart

Bu yakıt kartları, her akaryakıt alışverişinde indirim veya puan kazanmanı sağlar. Ayrıca, bazı kartlar ek avantajlar sunar, örneğin yol yardımı veya ücretsiz oto yıkama.

En İyi Akaryakıt Kartları

• Akbank Wings Akaryakıt Kartı
    • İş Bankası Akaryakıt Kartı
    • Garanti BBVA Akaryakıt Kartı

Bu akaryakıt kartları, en yüksek puan kazanma oranlarını ve en geniş kabul ağını sunar. Kart özelliklerlerini karşılaştırıp senin için en uygun olanı seçebilirsin.

En Avantajlı Benzin İstasyonu

En avantajlı benzin istasyonu, ihtiyaçlarına ve konumuna bağlı olarak değişir. En iyi seçenekleri bulmak için aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Puan kazanma oranları
    • Yakıt kartı kabulü
    • Yakıt fiyatları
    • İstasyon yeri

Bu faktörleri göz önünde bulundurarak, bütçene ve tercihlerine en uygun akaryakıt istasyonunu, kartını ve akaryakıtını seçebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kullandığım bp kart %5 puan veriyor.Üzerine kart kampanyalarını kovalarsanız ayda ortalama 100 tl puan kazanabilirsiniz.

• shell'den dolar ile alıyorum, her seferinde daha az ödüyorum

• BP'de kolay yakıt diye bir sistem var. Bu sistem ile %5 indirimli alınabiliyor, bilginize.

Benim şu an Opetten otobil ile %5 indirim alma durumum var. Opetten indirim alamazsam BP'nin bu sistemine başvurcam.

• degobar kullanıcısına yanıt

sana böyle bi ülke lazım. kral olursun.

Taze Haberyoutube
    Venezuela 🇻🇪 1 çikolata ile bir depo benzin almak
    https://www.youtube.com/watch?v=swhTU3skqng&ab_channel=TazeHaber

1 paket çikolata ile 50 ton, 1 dolara 250 ton benzin.

misal bonus ve world her ay farklı bir benzin istasyonu ile kampanya yapıyor, 125*5 yani 500 liraya 50 puan veriyorlar, yüzde 10 oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 16 Kasım 2021; 13:31:29 >
  • ogzdrk O kullanıcısına yanıt

Bp kart nasıl oluyor,yok dediler bp clup diye birşey var o da yüze 0,25 puan

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt

Hiç duymadım bu ticariler için falan mı geçerli ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gokce7374 kullanıcısına yanıt

Hayır, herkes için geçerli. BP Kolay Yakıt diye Google'da aratın. İndirim oranları değişken olduğu için sitede oran yazmıyor. Bazı Filolara %7 indirim veriyorlar mesela. Açılan sayfada başvuru formunu doldurun, son aşamaya kadar gelin ama başvurmayın. Başvurmadan bırakınca seni arıyorlar. Aradıklarında da seni ikna için %5 indirimi teklif ediyorlar. Beni 2 defa aradılar. Ben Opetten almam muhtemel olan %5 indirimi beklediğim için şu an için almayacağım dedim. Opet olmazsa BP'den alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 18 Kasım 2021; 23:35:41 >
  • ben kolayyakıt kullanmaya başladım memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Hayır, herkes için geçerli. BP Kolay Yakıt diye Google'da aratın. İndirim oranları değişken olduğu için sitede oran yazmıyor. Bazı Filolara %7 indirim veriyorlar mesela. Açılan sayfada başvuru formunu doldurun, son aşamaya kadar gelin ama başvurmayın. Başvurmadan bırakınca seni arıyorlar. Aradıklarında da seni ikna için %5 indirimi teklif ediyorlar. Beni 2 defa aradılar. Ben Opetten almam muhtemel olan %5 indirimi beklediğim için şu an için almayacağım dedim. Opet olmazsa BP'den alacağım.

Başvuru linki atar mısınız sitesinde aşamalı form yok direkt gönderiyor.

• www.kolayyakit.com.tr
    Kredi Kartı ile Anında Üyelik
    https://www.kolayyakit.com.tr/kredi-karti-ile-aninda-uyelik
  • İşyerime yakın Turkpetrol (eskiden Shellin yan kuruluşu idi , şimdi Demirören grubu aldı sanırım) istasyonu diğer günler %3 Perşembe günleri halk günü adıyla %7 indirim yapıyor. Ben de oradan alıyorum son 4-5 seferdir. TPe geçtğimden beri (Araba benzinli) sesinde, titreşiminde , menzilinde Shell e göre bir fark yok. O yüzden 2-3 haftada bir perşembeleri onlardan alıyorum. İndirim bitene kadar devam edeceğim. Araba mazotlu olsa biraz kıllanabilirdim ama benzinde sıkıntı yok

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt

bu firmalar için yapılmış diye anladım.

buna benzer karta kk dan para atıp ordan oto. ödeyebileceğim bir birreyseller çin geçerli sistem vb varmıdır?

• kızı kelden benzini shell den alacaksın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.