Şimdi Ara

Google Chrome'un logosunun sırrı çözüldü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
12.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: [DMC]

olaya fransiz kaldim

Google Chrome ne oluyor ?

internet tarayıcısı ie mozilla firefox gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

olaya fransiz kaldim

Google Chrome ne oluyor ?

internet explorer, mozilla, opera vs. gibi google tarafından yapılmış bir internet tarayıcısı.
  • Microsoft Google'yi satın almamışmıydı zaten ?
    Başka birşey ile de karıştırıyor olabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMassacre

Microsoft Google'yi satın almamışmıydı zaten ?
    Başka birşey ile de karıştırıyor olabilirim.

% bilmem kaçına iyi bi para vermişlerdi tamamını almadılar
  • microsoft yahoo ya teklif verdi kabul etmediler google a değil.

google isterse microsoft a teklif verir
  • yuvarlak olmasi pokemon topuna benzetilmesine calisilmistir renkerl resimde goruldugu gibi windowsun renkleridir.dergide okustum POKEMON
  • quote:

Orjinalden alıntı: AthabaskA

google chrome, google ın pisaya sürmeye hazırlandığı ve tabiri caize windows un ağzına mıçacağını söylediği işletim sistemi.

şimdi resimdeki espriyi anlamış olmanız lazım:)

Hacı ne sallamışsın be ne işletim sistemi
    bildiğin explorer firefox opera gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecom86

quote:

google chrome, google ın pisaya sürmeye hazırlandığı ve tabiri caize windows un ağzına mıçacağını söylediği işletim sistemi.

arkadaşı anlamamışsın.
    tamam bu bir web tarayıcı ama google bu logo ile microsoft a rakip olacağını ima ediyor. bu logo tasarımı boş değil demek istiyor.
    chrome diye bi işletim sistemi de kulağa hoş geliyor aslında.eminim google bir işletim sistemi de çıkaracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc92001 -- 26 Kasım 2008; 19:11:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ecom86

quote:

bilader diper msg ımı okumadınmı?

bu arada google ın işletim sistemi çıkaracağı yönünde haberler var
  • quote:

quote:

• Güzel espriChrome Firefox'tan iyi mi?İndireyim mi?
  • bence çok hızlı ama firefox un yerini şimdilik alamaz.
  • çok iyi benzetmişler kesinlikle

firefoxtan daha hızlı tabiki

ama biraz daha beklemek gerek chrome için
  • Ben baya memnunum chrome'dan, tavsiye ederim :).
  • Chrome için reklam engelleyici çıkana kadar Firefox ile yola devam..
  • ben chrome ındırıp kurmustum guzel degıl bence..firefox bıle daha ıyı ama ben ınternet explorerdan memnunum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc92001

işte chrome un logosunun sırrı:

Google Chrome'un logosunun sırrı çözüldü

resmi göremeyenler burdan baksın:
    http://i37.tinypic.com/ay7jfb.jpg

Yeni mi anladın Şaka maka bu Chrome'un bi oyunu vardı renkler yanıp sönüyodu işte melodi fln gibi önce 1 kere bi renk sonra aynı renk bida başka bi renk oyunu vardı işte anladım sonra
    Haa ben resme dikkatli bakmamışım ben de şeyden bahsediyon sandım bu şey hani top var birleştiriyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 9 Ocak 2009; 14:17:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: amone

quote:

oha işletim sistemi mi? destekli atın biraz, chrome bir tarayıcı.Bİr web tasarımcı ve chrome'nin beta sürümünü indirmiş ve kullanmış biri olarak firefox'un yanına bile yaklaşamayacığını düşünüyorum ama ie den iyidir o kesin

Hız bakımından en iyisi Chrome şu an ve şöyle bi olay var Chrome'un browser'ına bi harf yazıldığında en sık ziyaret edilen site backlightlı olarak çıkıyor. Örnek olarak:

Bir özelliği daha hiç girmediğiniz bir sitenin harflerini browser'a yazdığınızda Chrome arama yapar. Yani girmek istediğiniz sitenin adını tam hatırlamasanız bile bu özellik sayesinde bulabilirsiniz. Yalnız kullanış bakımından arkadaşımızın da dediği gibi Mozilla Firefox'un yanına bile yaklaşamaz. Bayağa bi Plugin eklemek lazım browser'a. Chrome'un açmadığı bazı siteleri Mozilla Firefox açıyor. Chrome bazı ftp sitelerini açmıyor. Mozilla Firefox'ta desteklemesini istediğiniz sitenin yanındaki kutucuğu tıklayıp aktif edebiliyoruz. Ama Chrome'da bu özellik yok. Sadece bu değil ip değiştirme fln hani Araçlar kısmından fln ayarladığımız kısım da yok Chrome'da. Ama insan bi harfe bastığı gibi sitenin açılmasına alışınca diğerlerini yadırgıyor yahu
    Son olarak Safari'de de harfe bastığınız gibi sitenin açılması gibi bi durum söz konusu ama o Google Chrome'dan yarım saniye daha yavaş gibi. Chrome'da harfe bastığınız gibi site adı çıkıyor Safari'de ise bastıktan yarım saniye gibi bi süre sonra çıkıyor

Bi de şu var Google Chrome'da mouse'un topuna basılı tutup aşağı yukarı sağ sol yapma özelliği yok Mozilla Firefox'taki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 9 Ocak 2009; 14:51:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

Chrome için reklam engelleyici çıkana kadar Firefox ile yola devam..

chrome da düzgün bir popup engelleyici var hatta operadan daha iyi. şimdilik yeni gelime aşamasında diyor am beta olduğunu kabul etmiyorlar

google ın hali hazırda, mobil cihazlar için harika bir işletim sistemi zaten var android. öyleki garmin, pantech, fluke gibi devler kullanıyor ve her geçen gün sayıları artıyor. google ın unix tabanlı iddialı bir işletim sistemide çalışmaları arasında

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.