Şimdi Ara

Google Chrome'un logosunun sırrı çözüldü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
12.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Chrome'un bir kötü özelliği de forumda bir emoticon kullanıldığında yanıp sönen şeyin(adını unuttum) kullanılan emoticonun arkasına geçmesi dolayısı ile de bir sonraki atılan emoticon ya da yazılan yazı bir önceki atılan emoticonun arkasına gecmektedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheMassacre

Microsoft Google'yi satın almamışmıydı zaten ?
    Başka birşey ile de karıştırıyor olabilirim.

Microsoftta google alacak para nerde ya googlenin hisseleri microsofttan daha değerli alirsa google microsoftu alir
  • google ın bir işletim sistemi çıkaracağına çok eminim. bu google ın prestiji ve en büyük rakibi microsoft a bir çelme atması için çok önemli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc92001

google ın bir işletim sistemi çıkaracağına çok eminim. bu google ın prestiji ve en büyük rakibi microsoft a bir çelme atması için çok önemli.

zaten telefonlar için linüx tabanlı android i çıkardı da
    belki pc içinde bişiler yapar
  • firefox iyidir bence ,ama diyelim yahoodan 2 mail hesabiniz var ,firefox + chrome
    ie
  • şimdi internet bölümünde okudum chrome'un 2.0 beta sürümü çıkmış. Chrome piayasaya çıkalı 1 sene olmadan 2.versiyonu çıkardı. Hadi hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc92001 -- 11 Ocak 2009; 1:40:08 >
  • Aslında bir ''iletim sistemi'' çıkardı Google. Android. Cep telefonları ve PDA lar için, Ancak CES'te görüldüğü üzre notebook'a android yüklemek moda oldu.
  • Chrome harika tarayıcı betası çıktığından beri kullanıyorum. Çok alıştım bundan sonrada değiştirmem
  • Chrome kullanıyorum gayet kullanışlı özellikleri var. Dünya devi bir firmanın programı olması yetiyor birkere sizi google çalışanı gibi hissettirebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: azawarai

Chrome kullanıyorum gayet kullanışlı özellikleri var. Dünya devi bir firmanın programı olması yetiyor birkere sizi google çalışanı gibi hissettirebilir

Yok artık
  • Chrome çok sade ve kullanışlı tam bana göre ancak firefox un eklentileri yüzünden firefx kullanıyorum
  • chrome için eklenti desteği çıkacağına da eminim. bu eksikliği kendileri de farketmiştir zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

quote:

işte chrome un logosunun sırrı:

Google Chrome'un logosunun sırrı çözüldü

resmi göremeyenler burdan baksın:
    http://i37.tinypic.com/ay7jfb.jpg

Yeni mi anladın Şaka maka bu Chrome'un bi oyunu vardı renkler yanıp sönüyodu işte melodi fln gibi önce 1 kere bi renk sonra aynı renk bida başka bi renk oyunu vardı işte anladım sonra
    Haa ben resme dikkatli bakmamışım ben de şeyden bahsediyon sandım bu şey hani top var birleştiriyon

http://www.thepcmanwebsite.com/media/simon/simon.swf

• quote:

Orjinalden alıntı: THR

quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

quote:

işte chrome un logosunun sırrı:

resmi göremeyenler burdan baksın:
    http://i37.tinypic.com/ay7jfb.jpg

Yeni mi anladın Şaka maka bu Chrome'un bi oyunu vardı renkler yanıp sönüyodu işte melodi fln gibi önce 1 kere bi renk sonra aynı renk bida başka bi renk oyunu vardı işte anladım sonra
    Haa ben resme dikkatli bakmamışım ben de şeyden bahsediyon sandım bu şey hani top var birleştiriyon

http://www.thepcmanwebsite.com/media/simon/simon.swf

WARNING.. ACCESS IS FORBIDDEN
    bu ne ?

• ben beğenmedim chorme u bence daha çok eksiği var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mycafem

ben beğenmedim chorme u bence daha çok eksiği var.

hiçbir yazılım ilk çıktığında tam değildir. Zamanla gelişir ilerler. Geliştirme devam ederse google chrome 'un internet tarayıcıları listesinde ilk 3'e gireceğini düşünüyorum.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ay hortladı
    edit :

https://eksisozluk.com/google-chrome-logosundaki-666-sembolu--5101573?a=popular

bence bu başlığın yazarı sensin @
    Max Eisenhardt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selaminaleykum -- 4 Mayıs 2016; 17:15:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc92001

quote:

Orjinalden alıntı: mycafem

ben beğenmedim chorme u bence daha çok eksiği var.

hiçbir yazılım ilk çıktığında tam değildir. Zamanla gelişir ilerler. Geliştirme devam ederse google chrome 'un internet tarayıcıları listesinde ilk 3'e gireceğini düşünüyorum.

Geleceği görmüşsün hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.