Şimdi Ara

Google Chromecast ile Digiturk Play

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
10.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yüzden yeni bir konu actigim icin öncelikle özür dilerim, fakat hic bir yerde aradigim cevabi maalesef bulamadim ve sizlere sormak istedim.
    Bende Digiturk Play var. Laptop üzeri bakiyorum ve mac esnasinda TV ile HDMI yolu ile bagliyorum. Bu yöntemden vazgecmek istiyorum, sürekli kalk git laptopu TV'nin yanina koy, kablo bagla, sonra geri cikar ... Biraz üseniyorum acikcasi.

Gecenlerde Google Chromecast diye Stick gördüm. Laptop'da Chrome Browser'de gösterilen tüm ekrani TV'ye aktariyormus. Peki bu durum Digiturk Play, yani LIG TV icin de gecerli mi? Bakabilirmiyim bu sekilde?

Aranizda bu tür kullanan var mi Digiturk Play'i?

Eger bakamazsam ne gibi seyler tavsiye edersiniz?

Tesekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktarirsin ama tv ye aktarırken nekadar gecikmeyle aktariyor felan eger az bi butce ayarlarsan android box al hic bi aracikullanmadan direk izlersin

• Merhaba, chromcast tv ye en dusuk cözunurkukte saglikli aktariyor. 1080 filan actim ama gecikme bir yana kacak yayin izler gibi oluyor. 480 le bakabiliyorum ancak ve idare eder.

• Chromecast in özelliği, telefondan aldığı komutla internetten kendi yayınını kendi alması, böylece gecikme, takılma vs. Olmaması, chromecast aynı zamanda telefon veya pc ekranınıda gösterme özelliğine sahip ve ne yazıkki gecikmeli bir şekilde oluyor bu. Digiturkplay uygulaması chromecast e layığı ile destek verdiği zaman akıcı bir şekilde izleyebileceğiz ancak bu chromecast in resmi bir şekilde ülkemize girmesinden sonra olabilecek birşey gibi görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aytac18100

Aktarirsin ama tv ye aktarırken nekadar gecikmeyle aktariyor felan eger az bi butce ayarlarsan android box al hic bi aracikullanmadan direk izlersin

Bende sizin tavsiye ettiğiniz gibi bir uygulama yapmayı düşünüyorum,

Android stick ile android box aynı mıdır?

Bu tarz ürünlerin çoğunluğu 1gb ram barındırıyor bu bir sorun teşkil ediyormu ?

Siz bu şekilde bir uygulama kullanıyor musunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulu42

Merhaba, chromcast tv ye en dusuk cözunurkukte saglikli aktariyor. 1080 filan actim ama gecikme bir yana kacak yayin izler gibi oluyor. 480 le bakabiliyorum ancak ve idare eder.

Cromecast film siteleri var örn hdfilmcehenemi onun gibi sitedeki videoları you tube deki gibi açıyo mu, you tube videoyu telefondan seçiyon telefonu kapatıyon tvde devam ediyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Chromecast With Google TV
    4 yıl önce açıldı
    Apple TV den IPTV izleniyor mu?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Fire TV ile bakiyorum. Digiturk Play apk attim kutuya bakiyorum. Kalite güzel!

Not: Yurtdisi (ama bi farki yoktur)

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta85

Ben Fire TV ile bakiyorum. Digiturk Play apk attim kutuya bakiyorum. Kalite güzel!

Not: Yurtdisi (ama bi farki yoktur)

android mivar amazon fire tv de?

android sticklerden almak en mantıklısı gibi geliyor bana
    -sopcast
    -dsmart
    -digiturk play
    -dilediğin yerde
    -tivibu

herşey yüklenir ama dandik birşeyde almamak lazım.
    asus çıkaracaktı sanırım iyi birşey
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Android yükleyebiliyorsun!

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta85

Android yükleyebiliyorsun!

iyiymiş o zaman.
    çin malları yerine amazonu mu tercih etmeliyiz sizce ?
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Bence daha iyi sen bilirsin yinede

• android stick bende vardı ve çokda hoşuma gitmedi açıkçası. chromecast biraz daha farklı ve bence çok daha iyi. chromecast hem telefon hemde pc için programları var. android cihazlar için allcast uygulaması ve pc için chrome eklentisi olan videostream ı tavsiye ederim. videostream pc deki videolarınızı chromecast den izlemenizi sağlayan ve telefonu kumanda gibi kullanmanız sağlayan bir uygulama. chrome zaten pc den chrome açıkken bir sekmeyi chromecast üzerinden yayınlamınıza izin veriyor. digitürk play de bu şekilde çalışıyor. yalnız digitürk play de ufak bir detay var, digitürk play açıldığı zaman ayrı bir pencerede açılıyor ve bu pencerede üst menü yok. önce bu pencereye sağ tıklayıp özelliklerden pencereyi normal bir sayfaya çevirip genişleteceksinizki üstteki toolbar ortaya çıkacak ve yayını burada bulunan chromecast eklentisi ile aktaracaksınız. chromecast bence çok iyi bir cihaz. video kalitesi filanda çok iyi. son 2 yıl içinde aldığım en faydalı ve parasının hakkını sonuna kadar veren en iyi cihaz diyebilirim. yenisi çıkacakmış sanırım. çıkarsa kesin alırım. adı üstünde arkadaşlar chromecast, chrome ile çalışan hemen hemen her şey bu cihaz dan izlenebilir. tivibu yu chrome dan açarsanız tivibu da izlenir. dediğim gibi burada kilit olan şey chrome ile kullanmak. benim tek sıkıntım pc de ki filmleri aktaramamaktı onuda chrome eklentisi olan videostream ile çözdüm. çok iyi program gerçekten. chromecast benim için mükemmel bir cihaz durumuna geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 14 Haziran 2015; 3:52:23 >

• ysroguz Y kullanıcısına yanıt
    Yorumun için çok teşekkür ederim, öğrenmek istediğim bilgileri kısa ve net bir şekilde ortaya koydun,
    sorum var Chromecast'a diğer odadaki pcdeki yayını aktarmakta sıkıntı yaşarmıyım?

bende android stik alma düşüncesinde idim, anladım ki gereksiz miş, ben digiturkplay ile lig maçını lcd tv de izlemekteyim maç olduğu günlerde kasayı sök tak yapmaktan sıkıldım, bi düşüncem de 2.el pc almaktı bakalım ya Chromecast yada pc alacağım sezon yaklaşınca kararım netleşir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikkat etmen gereken şey evdeki ağa bütün cihazların bağlı olmasıdır. wi-fi sinyali iyi ise sorun olmaz. sinyal zayıf kalırsa o zaman sıkıntı olur. kim ne derse desin chromecast usb sticklerden kat kat iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysroguz -- 15 Haziran 2015; 19:01:26 >
  • sakulta85 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Digiturk playın 3.0.0dan sonraki sürümlerinde konum servisini kullanmak istediğini duymuştum. Fakat fire tv de konum servisi yok diye biliyorum. Bu sizde sorun yarattı mı? Sorun yaratıysa nasıl çözdünüz?

• Son versiyon chromecast ile deneyen oldu mu? Eskisine göre işlemci ve bağlantı hızı arttırılmış...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.