Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.271
Cevap
89
Favori
187.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frodoozan

80 lira civarı Google Chromecast olduğu yazıyor sizce sahte midir? Chromecast 2 görüntüsü var ama
    Eğer chromecast 2 ise sahtedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chromecast için IOS ve Android platformlarında geliştirdiğim ücretsiz uygulama ile web'de bulunan bir çok video içeriğini Chromecast'te aktarabiliyorsunuz.
    Denemek isteyenler aşağıdaki store'linklerinden uygulamaya ulaşabilirler.
    Destek olursanız sevinirim.

play.google.com
    Tiny Cast Browser - Cast to Chromecast / DLNA - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.e_bilge.tinycast

• synthetic S kullanıcısına yanıt
    Einize saglik ama kullandigim tum uygulamalar ya videonun cozunurlugunu ya da bitrate degerini dusurup gonderiyor chromecast'e. Sizinki de boyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 11 Haziran 2018; 16:49:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthetic

Chromecast için IOS ve Android platformlarında geliştirdiğim ücretsiz uygulama ile web'de bulunan bir çok video içeriğini Chromecast'te aktarabiliyorsunuz.
    Denemek isteyenler aşağıdaki store'linklerinden uygulamaya ulaşabilirler.
    Destek olursanız sevinirim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.e_bilge.tinycast

https://itunes.apple.com/us/app/tiny-cast/id1362617711?ls=1&mt=8
    İndirme olayında muhakkak duraklama ve başlatma olabilmeli. Chromecastin desteklemediği film formatlarını avı mkv vb... oynatma esnasında encode edebilmeli. Reklam lardan kurtulmak için satın alma seçeneği olmalı. Bunlarda geliştirilirse harika bir program.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Einize saglik ama kullandigim tum uygulamalar ya videonun cozunurlugunu ya da bitrate degerini dusurup gonderiyor chromecast'e. Sizinki de boyle mi?
    Yorumunuz için teşekkürler. Uygulamamızda, yakalanan video dosyaları için bir dönüştürme işlemi gerçekleştirmiyoruz. Ama eğer video dosyasının alternatif çözünürlükleri varsa, bunları gösteriyoruz. Özellikle HLS yayınlarda genellikle kalite alternatifleri bulunuyor. ATV canlı yayını buna bir örnek mesela. Bu sayede daha düşük bir kalite seçerek internet kotanızdan tasarruf edebilirsiniz mesela. Adaptif (otomatik) kalite seçeneği, o anki bağlantı hızınıza göre yayının kalitesini kendisi belirleyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

İndirme olayında muhakkak duraklama ve başlatma olabilmeli. Chromecastin desteklemediği film formatlarını avı mkv vb... oynatma esnasında encode edebilmeli. Reklam lardan kurtulmak için satın alma seçeneği olmalı. Bunlarda geliştirilirse harika bir program.

Alıntıları Göster
    Yorumunuz için teşekkürler. İndirmelerde, duraklama/başlatma seçeceği üzerinde çalışacağız. Reklamları kaldırma seçeceğini de değerlendireceğiz. Desteğiniz için çok teşekkürler.
    Ne yazık ki Chromecast'in desteklemediği bir çok format ve codec var. Bunlar için uygulama içerisinde gerçek zamanlı çalışan bir transcode sunucusu yazmayı biz de düşünüyoruz ama mobil cihazların kısıtlı donanımlarıyla bunu yapmaya çalışmak açıkçası bizi biraz endişelendiriyor.
    Bir anda çok fazla kötü yarımı kaldırabilirmiyiz emin olamıyoruz. Ama üzerinde düşündüğümüz bir konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: synthetic

Yorumunuz için teşekkürler. İndirmelerde, duraklama/başlatma seçeceği üzerinde çalışacağız. Reklamları kaldırma seçeceğini de değerlendireceğiz. Desteğiniz için çok teşekkürler.
    Ne yazık ki Chromecast'in desteklemediği bir çok format ve codec var. Bunlar için uygulama içerisinde gerçek zamanlı çalışan bir transcode sunucusu yazmayı biz de düşünüyoruz ama mobil cihazların kısıtlı donanımlarıyla bunu yapmaya çalışmak açıkçası bizi biraz endişelendiriyor.
    Bir anda çok fazla kötü yarımı kaldırabilirmiyiz emin olamıyoruz. Ama üzerinde düşündüğümüz bir konu.

Alıntıları Göster
    Encode olayında sıkıntı olmaz çünkü bubble upnp ve web video caster adlı bu işi yapan zaten 2 uygulama playstorede var .

• Bende sizin gibi yaklaşık 2 senedir chromecast 2 kullanıcısıyım vay ne güzel cihaz yok şöyle mükemmel cihaz derken nazar değdirdim. Dün ne yaptıysam cihaza bağlanamadım. Düğmesine basılı tutup sıfırladım yeniden modeme bağlandı fakat telefonlar modeme bağlı olan pc cihazı görmüyor yardım edermisiniz. Saygılar sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezofren -- 28 Haziran 2018; 6:54:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezofren

Bende sizin gibi yaklaşık 2 senedir chromecast 2 kullanıcısıyım vay ne güzel cihaz yok şöyle mükemmel cihaz derken nazar değdirdim. Dün ne yaptıysam cihaza bağlanamadım. Düğmesine basılı tutup sıfırladım yeniden modeme bağlandı fakat telefonlar modeme bağlı olan pc cihazı görmüyor yardım edermisiniz. Saygılar sevgiler.
    Biraz arastirsaydiniz keşke. Dün dünya genelinde ariza vardı sabah düzeldi. Google bu konuda açıklama yaptı.

• Cihazda sadece görüntü aktarma gibi bir seçenek var mi?

Daha doğrusu şöyle diyeyim.

Görüntüyü chromecast'e sesi ses sistemine nasıl verebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: markymark

Cihazda sadece görüntü aktarma gibi bir seçenek var mi?

Televizyon ses çıkışını ses sistemine baglasaniza

• Hakikaten şimdi baktım düzeltilmiş teşekkürler cevabınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbetfurzey

Televizyon ses çıkışını ses sistemine baglasaniza

Alıntıları Göster
    Hocam amacım o olsa zaten sormaz onu yapardım.

Benim mesajda da yazdığım gibi sadece görüntüyü aktarmaya ihtiyacım var.

Cihazi Projeksiyona bağlayacağim sesi ses sisteminden almam gerekiyor.

Bilgisayardan ses çıkışını normal Bluetooth kulaklığı verir gibi yapsam sadece görüntüyü cihaza yansitma şansım var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markymark -- 29 Haziran 2018; 9:16:25 >
  • markymark M kullanıcısına yanıt
    Slm.cast in üzerinde audio çıkış olöadığı için yapamazsn.casti bağladıgınız cihaz ne olırsa olsun tv pc projkson.üzerinde audio out varsa amfiyi oraya bağlarsınız.onun dışında castden direk ses sistemine giriş yok.sadece muzik için cast audio var.cd kalitesinde ve dbsi çok yüksek.onu kullanabilirsin ama sadece muzik için.

.tvdeki kulaklık çıkışından alıyorum sesi film izlerken.tek yolu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: zanzi7575

Slm.cast in üzerinde audio çıkış olöadığı için yapamazsn.casti bağladıgınız cihaz ne olırsa olsun tv pc projkson.üzerinde audio out varsa amfiyi oraya bağlarsınız.onun dışında castden direk ses sistemine giriş yok.sadece muzik için cast audio var.cd kalitesinde ve dbsi çok yüksek.onu kullanabilirsin ama sadece muzik için.

.tvdeki kulaklık çıkışından alıyorum sesi film izlerken.tek yolu bu
    Peki laptoptan sağ altta ses yerinden ses aygıtını Bluetooth cihaz secsek.

Chromecast'e yansıtmayı yapsak?

Normalde hdmı ile bağlayınca böyle yapıyorum ben

Ses sistemine Bluetooth ile sesi aktarıyorum.

Hdmı ile projeksiyona bağlanıyorum

• Merhaba arkadaşlar netflix için chromecast 2 almayı düşünüyorum bir kaç yerde okudum çok fazla ısınıyor diye ısınma durumu nedir fazla ısınıyormu ? kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
  • İsinsa ne yazar hocam canavar gibi calisiyor :)

• Angelica kullanıcısına yanıt
    😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: markymark

Cihazda sadece görüntü aktarma gibi bir seçenek var mi?

selamlar, sorununuz devam ediyorsa söyle bir cihaz işinizi görür. hdmi giriş hdmi+toslink+stereo rca çıkış, ali'de çeşitleri mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CDF46233B

Merhaba arkadaşlar netflix için chromecast 2 almayı düşünüyorum bir kaç yerde okudum çok fazla ısınıyor diye ısınma durumu nedir fazla ısınıyormu ? kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
    Cihaz TV'nin arkasında takılı, ısınsa bundan haberiniz bile olmaz. Ben 2 yıldır kullanıyorum, artık cihaz'ın farkında bile değilim, kısa süre sonra içselleştirirsiniz merak etmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.