Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.271
Cevap
90
Favori
187.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dün son kez bir söktüm taktım başka prize taktım falan öyle bıraktım bugün tekrar test ediyorum şuan 2 saat oldu hala kapanmadı. İade süresini de geçirmek istemiyorum niye 2 gün öyle devamlı kapandı kendi kendine anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden 200 mbps hızdan fazlasını veremiyor bu cihaz ya evde 500 var telefon full çekerken bu niye böyle?

• tv’nin kendi android tv’si 4k hdr içerikleri sorunsuz oynatırken aynı wifiye bağlı chromecast donuyor neden böyle? hız kısıtlaması falan mı var cihazda?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wildecooke kullanıcısına yanıt
    Chromecast 2. Nesil ise kablosuz ağ bant genişliği yetmiyor olabilir. Sanırım 2.4 Ghz destekliyor, Android TV 'niz 5 Ghz wifi destekliyor olabilir.

Chromecast 2. Nesil ram kapasitesi de TV 'ye göre düşüktür. TV ram kapasitesi marka model'e göre 1.5, 2 veya 2.5 GB olabilir. Chromecast 'de RAM bu kadar değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bende 2k olanı kullanıyorum, evdeki internette herhangi bir problem olmamasına rağmen donuyor. ayarlardan wifi'yi kapatıp tekrar açınca geri bağlanıyor.

düzeltme imkanı yok mudur?

• Yeni Google TV Streamer çıkmış 1 ay sonra Tokyo’ya gideceğim. Burada fırsatçılar 10 bin TL den ilana koymuşlar. Şaka gibi ama fiyat orada 3000 TL. Bir iki tane alıp performansı görmek istiyorum. Şuankinden oldukça iyidir diye düşünüyorum. Bu da üzmüyor ama bazen ittirmek gerekebiliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt
    3 Şubat'ta bende Almanya'dan almak isiyorum buradaki ölücülerin eline düşmemek lazım

maşallah 3bine al 10bine sat mantıgı.

https://www.donanimhaber.com/elektronik-cihazlardan-alinacak-2025-bandrol-ucretleri-aciklandi--185828

Ben Amerika'dan bir sürü ONN TV getirdim kimse bandrol istemedi.

• Selamlar bu hafta bu cihazdan aldım ama apk yükleyemiyorum. Geliştirici özelliklerini etkinleştiriyorum artık geliştiricisin diyor ama apk yükleme iznini açamıyorum güvenlik ayarlarında bununla ilgili bir şey bulamadım. Güncellemede yapmıyor en güncel durumda diyor

• fvzkync F kullanıcısına yanıt

başka bir ayar yok hocam. apkyı nereden yüklüyorsan örneğin bir dosya yöneticisinden yüklüyorsan ilk önce izin vermez ayarlara yönlendirir. tek tıkla dosya yöneticisi uygulamasına izin verirsin. sonra yükler

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.