< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (113. sayfa)
-
-
Selamlar...
Chromecast 4k almayı düşünüyorum. Tv'nin şubesinden besleyip adaptor kullanmadan izlemek mümkün müdür? Firestick 4k ve mi stick 4k.gibi cihazları bu şekilde kullanabiliyordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Desteklemiyor tv güç çıkışını maalesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adaptörsüz kullanılmıyor maalesef
Tv + tam akıcılı sağlayan var mı ilk açılışta özellikte menüde
Tv + tüm cihazlarda genelde ilk açılısda öyle
Google chromecast 4k için Kumanda nereden bulabiliriz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok zor. Yurt dışı falan sitelerden bulabirsin ama aşırı pahalıya gelir. Neredeyse chromecast parası orjinalleri. En kolay yapabalicegin şey Bluetooth özelliği olan başka kumandalara bakman. Hepsiburada gibi sitelerde var. Dikkat et Bluetooth özellikli olacak. İşte sırf bu yüzden chromecastleri tavsiye etmiyorum. Bendede var ama xiaomi mi box kullanıyorum. Xiaomilerin kumandalari sitelerde zibil gibi satılıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 4 Eylül 2024; 17:49:2 >
Tamamdır teşekkür ederim 🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim
Geç gördüm cevabınızı kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim. 👍🏻
Selamlar,
ev biraz akıllı hale getirmek için ufak ufak birşeyler yapmak istedim. evde tapo cameralar vardı bir kaç tane de wi-fi ile çalışan priz hava temizleyici falan. sonra google nest mini alıp google home üzerinden bunları sesli kontrol ederim demiştim eh işte biraz oldu ama kameraları canlı izleme ya da kayıtları izlemeyi google home üzerinden yapamıyorum. chromecast gereksinimi sürüyor önüme. tv için çok bi ihtiyacım yoktu aslında, LG Nano serisinden bi tv var o da google home ile anlaşamıyor ama chromecast kullanmayı düşünmemiştim. bu kameraları izleyebilmek için en ucuz yollu hangi chromecast i alsam işimi görür.
-
Arkadaşlar merhaba,
Ben de Google Chromecast aldım (4k olanı değil) ancak buna apk ve internet tarayısı kurmak istiyorum. En basit ve kısa yol hangiis acaba? Teşekkürler
-
Merhaba, bende yeni aldım cihazı fakat 20 dk da cihaz kendini otomatik kapatıyor. Ayarlardan değiştirdim yine de kapatıyor ve kumandadan açılmıyor. Cihazı güçten kesip 1 dakika beklemem gerekiyor sonra taktığımda açılıyor fakat 20 dk sonra tekrar kapanıyor. Geri mi göndermeliyim cihazı var mı benzer bir problem yaşayan
Kapanıyor derken herhangi bir video izlerken de kapanıyor ise sorun var. Ama boşta iken kapanıyor ise normal. Ayarlarda o ayarı iyi ayarladindan emin misin?
Birşey izlerken kendi kendine kapanması normal değil. Boşta dururken kapanma seçeneğini 30dk'ya ayarlayın. 30 dk cihazı kullanmaz iseniz kapansın.
Evet video izlerken direk kapanıyor kumandadan açılmıyor. Anca güçten çekip 1 dakika bekleyip tekrar taktığımda kendisi açılıyor. Ayarlarda kendi kendine kapatmayı denedim yine oluyor. Fabrika ayarlarına dönüp tekrar kurulum yaptım yine oluyor. İade mi edeyim cihazı hiçte böyle bir problem yaşayan görmedim bu cihazla ilgili yabancı forumları da araştırdım.
-
İade edin
adaptörü değiştirip tekrar denedinizmi?
-
yeni bir versiyonu incelemelerde görünmeye başlamış ama tam özellıklerı göremedim, ram? işlemci depolama vs..vs bilgilerine hakim olan varmı aramızda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X