Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.261
Cevap
89
Favori
184.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler işe yaradı

• Selamlar. Tivimate süresiz premium üyeliğe dahil olmak için PM atabilirsiniz.
  • 134 MB güncelleme gelmiş
  • Arkadaşlar merhaba,
    1 sene önce 4k olan modemi Amazondan almanya üzerinden ithalat ile aldım fakat aldığımdan beri kumanda pili kendiliğinden bitiyor cihazı sık kullanmadığımdan pilleri şarj ederek günü kurtardım hatta içinden çıkan piller 1 günü doldurmadan bitmişti. Amazonla görüştüm aldığım fiyat üzerinden iade alıyor ve servis desteği yok diyor işime gelmiyor açıkcası cihazdan da memnunum ne yapacağımı bilemedim full dolu pili 8 saat gibi bir sürede bitiyor. Kumandayı tamir yaptırabileceğim bir yer var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göksel722 -- 28 Mayıs 2024; 1:20:37 >
  • göksel722 kullanıcısına yanıt
    Düğmelerden biri basılı kalmış olabilirmi özellikle kapatma tuşunun yanındaki tuş normalde hiç bir fonksiyona sahip değil o baslı kalmış olabilir diğerleri zaten belli ederdi. Tuş sorunu yoksa zaten tamir edecek kimse bulman zor Çin'den muadil kumanda bakabilirsin
  • Bende chromecast kullanıyorum, bugün konu açtım okumanı tavsiye ediyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/tv-box-ve-geforce-now-uyumlu-cihaz--158962804#158962804
  • Aylak7 kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam yapalım.

• Google Chromecast i illa kablosuz mu kullanıyoruz. Kablolu hale döndürmek mümkün mü? Kablolu olduğunda veri akışında hiç kayıp olmuyor çünkü.
  • hipoallerjen H kullanıcısına yanıt
    Kablo takacağınız bir ethernet girişi yok. Kablosuz kullanıp şikayet eden de yok.

Siz neden kablo takmak istiyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 14 Temmuz 2024; 17:59:23 >
    Kaliteli ve uyumlu hub alıp kablolu kullanabilirsin
    Ben Hub ile bir ara kullandım. İnternette satışları mevcut. Ama gerek duymuyorum artık.
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    Ev iki katlı modem alt katta kablosuzda çekim gücü düşüyor. Ancak modemden üsta kata cat6 kablo çekmek mümkün. Kablodan alınacak verim daha fazla olur diye düşündüm. Şu an kablosuz kullanıyorum genel anlamda iyi ama belirli saatlerde çok donma oluyor. Film seyrederken ortada bir yuvarlak dönmesi sıkıcı oluyor.
    https://app.hb.biz/Tu9LAXMhMNus
    Bunu 129 liraya almıştım. Şimdi bayağı zamlanmis.
    Ben hala anlamadım. Modem alt katta ise yukarı kadar ethernet kablo mu çıkartacaksınız?

Üzerinde sadece USB C giriş olan bir cihazdan bahsediyoruz. Hub kullansanız hub'a güç girişi nereden olacak? PD portu olan birşey bulmanız lazım sanırım. O da kayıplı olacaktır diye düşünüyorum. Wifi çoklayıcı alıp kapsama alanını genişletebilirsiniz.

Prime Üyeleri İçin Fırsat: TP-Link TL-WA854RE N300 Mbps Wi-Fi Menzil Genişletici, 300Mbps Veri Aktarım Hızı

Bunlar hem 2.4 Ghz hem de 5 Ghz destekliyor.

4K içerik izleyecekseniz aşağıdakini alın.

Prime Üyeleri İçin Fırsat: TP-Link RE200 AC750 Mbps, 1 Ethernet Bağlantı Noktalı Wi-Fi Güçlendirici/Hotspot, Access Point Modu, Tüm Wi-Fi Yönlendiriciler ile Çalışır, Wi-Fi 5 Menzil Genişletici

amazon
    TP-Link RE200 AC750 Mbps, 1 Ethernet Bağlantı Noktalı Wi-Fi Güçlendirici/Hotspot, Access Point Modu, Tüm Wi-Fi Yönlendiriciler ile Çalışır, Wi-Fi 5 Menzil Genişletici
    https://www.amazon.com.tr/dp/B00KXULGJQ?ref=cm_sw_r_apan_dp_GN6XC8Y6HPMSGPVKKV9Y&ref_=cm_sw_r_apan_dp_GN6XC8Y6HPMSGPVKKV9Y&social_share=cm_sw_r_apan_dp_GN6XC8Y6HPMSGPVKKV9Y&starsLeft=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 17 Temmuz 2024; 11:39:21 >

• Hocam zaten 5ghz bağlantıda kabloyla hemen hemen hic fark yok. Bende 2 tane box var yan yana . Chromcast 5gzh kablosuz diger box kablo ile bağlı. Hiz farkı yok. 5ghz in en büyük sorunu menzil problemi . Arkadaşların önerdiği guclendiriciler işinizi çözecektir
  • xiaomi mi stick 1080p kullanıyorum ama artık hiç memnun değilim. aşırı yavaş ve kasıyor.

chromecast 4k veya mi stick 4k arasında 1000 tl fark var. hangisini alsam kafam rahat olur?
  • bcan402 kullanıcısına yanıt
    Aynı kasmalardan bir tık daha aşağısını chromecast de yaşarsınız. Stick 4k veya 2.nesil xiaomi box alın
  • Merhaba,

Google Chromecast HD Kumandalı Beyaz Android TV Box aldım fakat evdeki wi-fi bağlantısını görmüyor. Elle giriş yaptığımda da kabul etmiyor. Evde kablolunet var modem arayüzüne girmeye çalıştığımda kutu altındaki kullanıcı adı ve şifre girdiğimde ekran yenileniyor ve tekrar giriş alanına atıyor. Resetlediğim zamanda değişen bir şey olmuyor. Kurulumu bir türlü tamamlayamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

NOT: Aynı cihazı kardeşime alıp onun evde sorunsuz kurabildim aylardır kullanıyor.

• izooo İ kullanıcısına yanıt
    Google Home üzerinden kurulum yapıyorsunuz değil mi?
  • Merhaba

2018 Kasım ayında almış olduğum Google Choromecast 4K kumandasız var.Acaba içine uygulama apk yüklemek mümkün müdür.Bir yolu varsa bilen bir arkadaş olursa çok makbul geçer dualarımızı alır
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.