Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.271
Cevap
90
Favori
187.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Orijinalden alıntı: suÇ

Yaa ekrana yansıt sadece youtube de mi oluyor?misal atv'nin sitesinden dizi açtım,ekrana yansıt dedim ama ekranda dizinin ismi yazıyor,öylece kalıyor açılmıyor yaniyoutube'da soryn yok açılıyor dediğim gibi ama diğer sitelerden bu yansıtmayı açmıyor nedense

Merhaba. Bende sırf herhangi bir siteden film açtığım da TV ye yansıtıp, telefonu normal kullanıma devam etmek amaçlı aldım cihazı. Bu uygulama görevimi çok iyi yapıyor. Film oynarken sizde telefon da istediğinizi yapıyorsunuz. Film sitesine o program üzerinden girin.

play.google.com
    Web Video Cast | Browser to TV/Chromecast/Roku/+ - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instantbits.cast.webvideo

Bu uygulama, sitelerde veya film izleme uygulamaların da play e bastığınizda, filmi hangi uygulama ile açacağıni sorar ya, işte bu uygulamayı indirip listeden onu seçerseniz de TV de filmi oynatıyor. Çok kullanışlı.

play.google.com
    BubbleUPnP for DLNA / Chromecast / Smart TV - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bubblesoft.android.bubbleupnp

Hocam 2.verdiğin programı bende çok duydum ama beceremedim. Örneğin chromecast hertürlü video formatını desteklemiyor. Diyelim ben bir filmi telefona indirdim filmde chromecastın desteklemediği formatta. Altyazıyıda ayriyeten indirdim. Bunu altyazısı ile beraber tv den seyredebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turbetfurzey -- 10 Aralık 2016; 19:25:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Video formatı ile alakası yok. Şuana kadar açmadığı format yok. Chromecast in alakası yok format ile. O kablosuz yayını yapacağınız media player in desteklemesi yeterli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Video formatı ile alakası yok. Şuana kadar açmadığı format yok. Chromecast in alakası yok format ile. O kablosuz yayını yapacağınız media player in desteklemesi yeterli.

Hocam denedim gerçekten harika. Play Store den bedava sürümünü indirdim ama bedava sürümün ne gibi kısıtlaması var anlayamadım. Mkv filmi full oynattı. Yardımcı olabilir misiniz bu konuda full sürümü satın almayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbetfur2

quote:

Video formatı ile alakası yok. Şuana kadar açmadığı format yok. Chromecast in alakası yok format ile. O kablosuz yayını yapacağınız media player in desteklemesi yeterli.

Hocam denedim gerçekten harika. Play Store den bedava sürümünü indirdim ama bedava sürümün ne gibi kısıtlaması var anlayamadım. Mkv filmi full oynattı. Yardımcı olabilir misiniz bu konuda full sürümü satın almayı düşünüyorum.

ufak bir kaç özellık var ama asıl amaç reklamları kaldırıyor. premıuma yükseltirken bunları söyluyor.

pardon 1. verdğim program hakkında soruyorsun sandım. diğer prgramın premıum hakkında bilgim yok. malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeboys0 -- 11 Aralık 2016; 2:18:3 >

• Beyler Wifi olmadan kullanamıyormuyuz cihazı. İs yerine getirdim takayım film izlerim diye bir türlü kurulumu yapamadım. Wifi ağına bağlanmak istiyor. Nasıl yapabilirim. Başka bir yöntemi var mi?

• quote:

Beyler Wifi olmadan kullanamıyormuyuz cihazı. İs yerine getirdim takayım film izlerim diye bir türlü kurulumu yapamadım. Wifi ağına bağlanmak istiyor. Nasıl yapabilirim. Başka bir yöntemi var mi?

WiFi siz olmaz hocam

• Selamlar yeni çıktığı zamandan beri chromecast 2 kullanıyorum.Genel olarak çok memnunum Yalnız ip tv yi GSE iptv veya Gomixx iptv android uygulamaları ile aktaramıyorum. Aktarabilen varmı herhangi bir app ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teomanr -- 12 Aralık 2016; 19:35:12 >
  • quote:

quote:

Beyler Wifi olmadan kullanamıyormuyuz cihazı. İs yerine getirdim takayım film izlerim diye bir türlü kurulumu yapamadım. Wifi ağına bağlanmak istiyor. Nasıl yapabilirim. Başka bir yöntemi var mi?

WiFi siz olmaz hocam

Wifi internet bağlantısı olmadan sadece bilgisayar veya telefonun ekranını yansıtabilirsiniz, yani harici kablosuz monitör gibi kullanabilirsiniz. Chromecast'ın kendine ait bir wifi ağı vardır, bilgisayar veya telefon ile o ağa bağlanıp screen cast uygulamasıyla ekranı paylaşın. Bu şekilde mesela chromecast'ı projeksiyon cihazına bağlayıp bilgisayarda kayıtlı bir filmi oynatabilirsiniz, veya cep telefonundan bir prezentasyon yapabilirsiniz.

• Dediğinız işlemi bir türlü yapamadım. Normal 4g ile bağlıyken kurumunu yaparken birde telefon Wifi ye bağlanıyor chromecast in. Ama en son da illa internet bağlantılı Wifi istiyor. Ne yaptıysam çözemedim o işi

• quote:

Dediğinız işlemi bir türlü yapamadım. Normal 4g ile bağlıyken kurumunu yaparken birde telefon Wifi ye bağlanıyor chromecast in. Ama en son da illa internet bağlantılı Wifi istiyor. Ne yaptıysam çözemedim o işi

Hocam ben çok denedim yukarıda dediğim gibi internet bağlantılı WiFi olmadı mı çalışmıyor

• quote:

quote:

Dediğinız işlemi bir türlü yapamadım. Normal 4g ile bağlıyken kurumunu yaparken birde telefon Wifi ye bağlanıyor chromecast in. Ama en son da illa internet bağlantılı Wifi istiyor. Ne yaptıysam çözemedim o işi

Hocam ben çok denedim yukarıda dediğim gibi internet bağlantılı WiFi olmadı mı çalışmıyor

Evet. Wifi olmadan kuramadım cihazı malesef kullanamadım. Normal Miracast gibi değil galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeboys0 -- 13 Aralık 2016; 14:46:51 >
  • Arkadaşlar merhaba iPad yada iphone nin ekranını choromecast 2 ye yansıtabildiniz mi bu android de oluyor Google cast uygulamasında mirroring denilen olay var ama iOS un Google cast uygulamasında mirroring yani iPad yada iPhone nin ekranını choromecast vasıtası ile tv ye aktarama özelliği yok bunun başka bir yolu varmı konu ile ilgili sizler Den yanıt bekliyorum bir de iOS için en iyi cast özellik li tarayıcı hangisi şimdi Den teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar günaydın çok acil yardıma ihtiyacım var. Sabah TV yı açtım hiç bir şekilde chromecast çalışmıyor. Üstünde ki beyaz ışık yanıp sönüyor. Ekrana google yazısı geliyor ondan sonra siyah ekran kalıyor. Ürün bozuldu mu yoksa yazılımsal mi?

• Arkadaşlar iPhone için en iyi uygulama Video Cast mi ?
  • ARKAKAŞLAR İPHONENİN EKRANINI CHOROMECAST A YANSITA BİL DİNİZ Mİ MİRRORRİNG DENİLEN OLAY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onderahmed

ARKAKAŞLAR İPHONENİN EKRANINI CHOROMECAST A YANSITA BİL DİNİZ Mİ MİRRORRİNG DENİLEN OLAY

Ekranı yansıtmak mümkün değil bildiğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onderahmed

ARKAKAŞLAR İPHONENİN EKRANINI CHOROMECAST A YANSITA BİL DİNİZ Mİ MİRRORRİNG DENİLEN OLAY

Sırf ios daki bu kısıtlamalar nedeniyle Android'e geçtim . İlla Apple TV alacaksın .

• Merhaba

Web sitelerindeki videolari google chrome browserindan ekrana yansitirken kesiliyordu. Web Video Caster ile sorun yasamadim, tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood

Merhaba

Web sitelerindeki videolari google chrome browserindan ekrana yansitirken kesiliyordu. Web Video Caster ile sorun yasamadim, tavsiye ederim.

Merhaba,
    bu uygulamayı iphone 6 ya indirdim. televizyon smart Tv ve içinde google chrome mevcut. Televizyona bağlanıyorum video yu oynatmaya başlayıp televizyonda oynat kısmına basıyorum Televizyon ekranında link çıkıyor çalışacakmış gibi ama görüntü bir türlü aktarılmıyor. bununla ilgili çözüm bilen biri var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efesb

quote:

Orijinalden alıntı: ironblood

Merhaba

Merhaba,
    bu uygulamayı iphone 6 ya indirdim. televizyon smart Tv ve içinde google chrome mevcut. Televizyona bağlanıyorum video yu oynatmaya başlayıp televizyonda oynat kısmına basıyorum Televizyon ekranında link çıkıyor çalışacakmış gibi ama görüntü bir türlü aktarılmıyor. bununla ilgili çözüm bilen biri var mı ?

Hocam online izlemek her zaman sıkıntı. Ben cihaza download Edip öyle Chrome casta yansıtıp izliyorum. Bubble UPnP veya megacast adlı programları kullanın.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.