Yorumun altina tesekkur ederiz sizi kahve icmeye bekleriz de gelince mıhla onu
Yok hocam gerçekten kötü yorum değil güzel yapmışlar ama yani isim soyisim vermiş diye sıkıntı oldu. Yorumuna cevap verebilsek o da yeterli olur ama yok öyle bir şey.
Geçenlerde spor salonuna kötü yorum yapan bir adamın tehdit edildiği konu vardı. O da google dan yapmıştı yorumu. Adamı iddia ettiğine göre google yorumundan bulmuşlardı.
Aklıma o konu geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: destinati0n
Geçenlerde spor salonuna kötü yorum yapan bir adamın tehdit edildiği konu vardı. O da google dan yapmıştı yorumu. Adamı iddia ettiğine göre google yorumundan bulmuşlardı.
Aklıma o konu geldi.
Yok hocam kötü olsa zaten söylerim şöyle yazmış böyle yazmış nasıl uyarabilirim diye ama sadece ismi editlemesi yeterli.
quote:
Orijinalden alıntı: Milfka
Yok hocam kötü olsa zaten söylerim şöyle yazmış böyle yazmış nasıl uyarabilirim diye ama sadece ismi editlemesi yeterli.
Alıntıları Göster
Çok can sıkıcı bir durum hocam, allah yardımcınız olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: destinati0n
Çok can sıkıcı bir durum hocam, allah yardımcınız olsun.
Alıntıları Göster
Eyvallah hocam bakacağız bir çaresine. Birkaç konuda gözüme çarptın, denk geldik, hoşuma gittin hocam. Senin de işin rast gitsin.
yorumu bildir kısmından rahatsız olduğunuz durumu açıklayın google yönetimi halleder
quote:
Eyvallah hocam bakacağız bir çaresine. Birkaç konuda gözüme çarptın, denk geldik, hoşuma gittin hocam. Senin de işin rast gitsin.
Alıntıları Göster
Sağ olun hocam, cümlemizin işi gücü rast gelsin alahın izniyle.
Madem normal bir yorum ss atın ya da mekanınızı söyleyin bakalım çok mu zor?
quote:
Çalışanı sevgilim yaptım hocam böylesi daha doğru 😛
Alıntıları Göster
Seni iyi sövüçlüyordur
quote:
Orijinalden alıntı: drejtc
Seni iyi sövüçlüyordur
Alıntıları Göster
Hocam işin aslı konuyu öyle yazdım ama ben onunla aynı yerde de çalışmıyorum ben öğretmenim. Ama bizim halkımızı özetlediğiniz için (işiniz olmayan şeylere burnunuzu sokma konusunda) mecbur söylüyorum. Herkesi kendi sevgiliniz sanmayın. Aa pardon sizin sevgiliniz de yoktur muhtemelen.
Googleye yaz kaldirin diye
quote:
Hocam işin aslı konuyu öyle yazdım ama ben onunla aynı yerde de çalışmıyorum ben öğretmenim. Ama bizim halkımızı özetlediğiniz için (işiniz olmayan şeylere burnunuzu sokma konusunda) mecbur söylüyorum. Herkesi kendi sevgiliniz sanmayın. Aa pardon sizin sevgiliniz de yoktur muhtemelen.
Alıntıları Göster
Arkadaşım patronu olduğunu söylüyorsun sonra da yok ben öğretmenim diyorsun, sen ne diyorsun
Patron işçi sevgili durumunda patronu herzaman sövüçlerler, işini düzgün yapmaz sürekli kaytarır kafasına göre işe gelmez, iş yerinde fazla mesai yapmadığı halde fazla mesai ücreti alır
Bu arada niye zoruna gitti bu kadar bel altı vurdun hemen yok sevgilisi yokmuş felan, demekki sövüçlüyor seni
Holy Templar
kullanıcısına yanıt
Bazı yaka kartlarında soyisim yazıyor
quote:
İnandırmak durumunda değilim. Buranın saygılı ve güvenilir bir forum olduğunu bilsem görüntüyü sizle paylaşırım ancak rahatsız olan kişi de sevgilim olduğu için gösteremem. İnanmamanız noktasında konuyu terk etmenizi istemekten başka yapacak bir şey yok.
Alıntıları Göster
inanmıyoruz zaten kafan raad olsun :)
quote:
Yok hocam gerçekten kötü yorum değil güzel yapmışlar ama yani isim soyisim vermiş diye sıkıntı oldu. Yorumuna cevap verebilsek o da yeterli olur ama yok öyle bir şey.
Alıntıları Göster
reis çevrendeki kişilerden yardım iste 30-40 kişinin telefonundan o yorumu spam uygunsuz diye işaretleyin, google kontrol etmeden otomatik siliyor
quote:
Orijinalden alıntı: astrofuzzy
reis çevrendeki kişilerden yardım iste 30-40 kişinin telefonundan o yorumu spam uygunsuz diye işaretleyin, google kontrol etmeden otomatik siliyor
Alıntıları Göster
Eyvallah hocam teşekkür ederim. Spamlayayım bizim aile telefonlarından.