Şimdi Ara

Google’da mekana yorum yapan kişiyi bulma hk. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
14.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kukaraça

Yorumun altina tesekkur ederiz sizi kahve icmeye bekleriz de gelince mıhla onu

Yok hocam gerçekten kötü yorum değil güzel yapmışlar ama yani isim soyisim vermiş diye sıkıntı oldu. Yorumuna cevap verebilsek o da yeterli olur ama yok öyle bir şey.
  • Geçenlerde spor salonuna kötü yorum yapan bir adamın tehdit edildiği konu vardı. O da google dan yapmıştı yorumu. Adamı iddia ettiğine göre google yorumundan bulmuşlardı.

Aklıma o konu geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Geçenlerde spor salonuna kötü yorum yapan bir adamın tehdit edildiği konu vardı. O da google dan yapmıştı yorumu. Adamı iddia ettiğine göre google yorumundan bulmuşlardı.

Aklıma o konu geldi.

Yok hocam kötü olsa zaten söylerim şöyle yazmış böyle yazmış nasıl uyarabilirim diye ama sadece ismi editlemesi yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Yok hocam kötü olsa zaten söylerim şöyle yazmış böyle yazmış nasıl uyarabilirim diye ama sadece ismi editlemesi yeterli.

Alıntıları Göster
    Çok can sıkıcı bir durum hocam, allah yardımcınız olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Çok can sıkıcı bir durum hocam, allah yardımcınız olsun.

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam bakacağız bir çaresine. Birkaç konuda gözüme çarptın, denk geldik, hoşuma gittin hocam. Senin de işin rast gitsin.
  • yorumu bildir kısmından rahatsız olduğunuz durumu açıklayın google yönetimi halleder
  • quote:

Eyvallah hocam bakacağız bir çaresine. Birkaç konuda gözüme çarptın, denk geldik, hoşuma gittin hocam. Senin de işin rast gitsin.

Alıntıları Göster
    Sağ olun hocam, cümlemizin işi gücü rast gelsin alahın izniyle.

• Madem normal bir yorum ss atın ya da mekanınızı söyleyin bakalım çok mu zor?
  • quote:

Çalışanı sevgilim yaptım hocam böylesi daha doğru 😛

Alıntıları Göster
    Seni iyi sövüçlüyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Seni iyi sövüçlüyordur

Alıntıları Göster
    Hocam işin aslı konuyu öyle yazdım ama ben onunla aynı yerde de çalışmıyorum ben öğretmenim. Ama bizim halkımızı özetlediğiniz için (işiniz olmayan şeylere burnunuzu sokma konusunda) mecbur söylüyorum. Herkesi kendi sevgiliniz sanmayın. Aa pardon sizin sevgiliniz de yoktur muhtemelen.

• Googleye yaz kaldirin diye
  • quote:

Hocam işin aslı konuyu öyle yazdım ama ben onunla aynı yerde de çalışmıyorum ben öğretmenim. Ama bizim halkımızı özetlediğiniz için (işiniz olmayan şeylere burnunuzu sokma konusunda) mecbur söylüyorum. Herkesi kendi sevgiliniz sanmayın. Aa pardon sizin sevgiliniz de yoktur muhtemelen.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım patronu olduğunu söylüyorsun sonra da yok ben öğretmenim diyorsun, sen ne diyorsun

Patron işçi sevgili durumunda patronu herzaman sövüçlerler, işini düzgün yapmaz sürekli kaytarır kafasına göre işe gelmez, iş yerinde fazla mesai yapmadığı halde fazla mesai ücreti alır

Bu arada niye zoruna gitti bu kadar bel altı vurdun hemen yok sevgilisi yokmuş felan, demekki sövüçlüyor seni

• Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Bazı yaka kartlarında soyisim yazıyor
  • quote:

İnandırmak durumunda değilim. Buranın saygılı ve güvenilir bir forum olduğunu bilsem görüntüyü sizle paylaşırım ancak rahatsız olan kişi de sevgilim olduğu için gösteremem. İnanmamanız noktasında konuyu terk etmenizi istemekten başka yapacak bir şey yok.

Alıntıları Göster
    inanmıyoruz zaten kafan raad olsun :)
  • quote:

Yok hocam gerçekten kötü yorum değil güzel yapmışlar ama yani isim soyisim vermiş diye sıkıntı oldu. Yorumuna cevap verebilsek o da yeterli olur ama yok öyle bir şey.

Alıntıları Göster
    reis çevrendeki kişilerden yardım iste 30-40 kişinin telefonundan o yorumu spam uygunsuz diye işaretleyin, google kontrol etmeden otomatik siliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: astrofuzzy

reis çevrendeki kişilerden yardım iste 30-40 kişinin telefonundan o yorumu spam uygunsuz diye işaretleyin, google kontrol etmeden otomatik siliyor

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam teşekkür ederim. Spamlayayım bizim aile telefonlarından.
  • yorumu paylaşın spam atalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.