< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Google drive whatsapp yedeğini iphone aktarma yapılır mı? (8. sayfa)
-
-
Merhaba, tabii. Pm atıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Wuluan
Hocam iphonedaki WhatsApp mesajlarımı Android bir telefona aktarmam mümkün müdür? -
Elimde google drive yedeği, android cihazdaki whatsapp klasörü ve iphone var, nasıl aktarım sağlayabilirim? android telefon olmadan -
Herkese merhaba,
Huawei P20 Pro'dan iPhone 11'e geçiş yapıyorum. Hiç bir şeyin önemi yok Whatsapp dışında. Tüm konuşmalarımı ve medyamı almak istiyorum yardımcı olabilecek var mı ? -
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: metaxa171
Elimde google drive yedeği, android cihazdaki whatsapp klasörü ve iphone var, nasıl aktarım sağlayabilirim? android telefon olmadan
Yedek olsa da Android cihaz olmadan yedeği maalesef aktaramayız. -
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: aramazmert
Herkese merhaba,
Huawei P20 Pro'dan iPhone 11'e geçiş yapıyorum. Hiç bir şeyin önemi yok Whatsapp dışında. Tüm konuşmalarımı ve medyamı almak istiyorum yardımcı olabilecek var mı ?
Discord sunucumuza gelirseniz yardımcı oluruz.
DC: https://discord.gg/9YzhvRZ -
Peki android bi cihaza whatsapp ı kursam ve yedeklemeyi yüklesem ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olur elbette
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de aynı dertten muzdaribim; yardımcı olabilirseniz sevinirim. -
Discord sunucuma gelirseniz yardımcı olurum.
İmza kısmında yazıyor.
@BLasTeaR hocamız sayesinde İPhone dan yeni almış olduğum xiaomi telefona bütün WhatsApp mesajlarımı başarıyla aktardık. Süreç biraz zahmetli olmasına rağmen geç saatlere kadar desteğini esirgemedi. Bilgisini konuşturdu ve olayı güzelce çözdü. Tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum.
Bana da yardım edebilecek var mı 2 gündür sabahlıyorum lütfennn
@BLasTeaR lütfen bana da yardımcı olun
@BLasTeaR Eski android cihazımda bulunan whatsapp yedeğini başarılı bir şekilde iPhone telefonuma aktardı. Kendisine teşekkür ederim.
-
Merhaba,
Arkadaşlar, eski telefonumdaki whatsapp klasorunu kopyalamaıstım. Numarası değişik olan yeni telefonumda nasıl açabilirim ?
-
Rica ederim, yeni cihazınızı da güle güle kullanın :)
-
Merhaba,
Discord sunucuma gelmediyseniz gelin, oradan yardımcı olurum.
-
Rica ederiz. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tarıky61
@BLasTeaR lütfen bana da yardımcı olunMerhaba,
Discord sunucuma gelmediyseniz gelin, oradan yardımcı olurum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dereli67Merhaba,
Arkadaşlar, eski telefonumdaki whatsapp klasorunu kopyalamaıstım. Numarası değişik olan yeni telefonumda nasıl açabilirim ?
Merhaba,
Numarası değişik olan derken? Aynı numaranın birkaç rakamını mı değiştirdiniz yoksa başka yeni numaraya mı taşımak istiyorsunuz?
Öncelikle yapmanız gereken; normalde yeni cihazınız yine aynı işletim sisteme sahipse (Android'den Android'e veya İos'tan İos'a gibi) kayıtlı Google hesabınız ile WhatsApp'tan oturum açıp WA'nın Ayarlar kısmından Numara değiştir deyip o şekilde değiştirmeniz gerekiyordu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X