Selam dostlar, aktarım yapabildim bilginize. |
Google drive whatsapp yedeğini iphone aktarma yapılır mı? (9. sayfa)
-
-
Eski telefonumdaki Whatsapp yedeklerini yeni olan başka numarama taşımak istiyorum. Eskı telefondan klasoru kopyalamıstım. Eskı telefon ıle yanı telefonumun google hesabı aynı.
-
Arkadaşım Discord sunucuma gelin, oradan daha sağlıklı yardmcı olurum.
Bana ulaşmak için Discord adresim: Pc Destek
-
quote:
Orijinalden alıntı: BLasTeaRArkadaşım Discord sunucuma gelin, oradan daha sağlıklı yardmcı olurum.
Bana ulaşmak için Discord adresim: Pc Destek
Hocam merhaba bana da yardimci olabilir misiniz? En son paylastiginiz discord linki calismiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ForeigndistanceHocam merhaba bana da yardimci olabilir misiniz? En son paylastiginiz discord linki calismiyor
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLasTeaR -- 24 Ekim 2020; 17:27:22 >
-
Abi gözünü seveyim, bana bir yardimci ol. 3 gündür çoluk çocuğun yüzünü unuttum bu meret yüzünden. İmdattt!!!
-
Merhaba,
Dc üzerinden yazdım. :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
Android telefonumdan iphone geçtim ama whatsap sohbetlerimi yükleyemiyorum yardımlarınızı rica ederim
-
-
@BLasTeaR 'a çok teşekkür ederim. Kendisi bana fazlasıyla yardım etti.
Anlayışı, nezaketi için teşekkür ederim.
Verilerinizin aktarımı konusunda şüpheniz olmasın.
-
Selam hocam yardımcı olur musunuz acil yardımınıza ihtiyacım var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DangerousRabbit@BLasTeaR 'a çok teşekkür ederim. Kendisi bana fazlasıyla yardım etti.
Anlayışı, nezaketi için teşekkür ederim.
Verilerinizin aktarımı konusunda şüpheniz olmasın.
Rica ederim, yeni cihazınızı güle güle kullanın :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Doğan 47Selam hocam yardımcı olur musunuz acil yardımınıza ihtiyacım var
-
@BLasTeaR sayesinde bütün mesajlarımı aktardım yeni telefona çok teşekkür ederim ona
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Programın linkini pm olarak gönderebilirmisiniz.
-
Arkadaşlar bu işlemi yaparsak telefon garantiden çıkıyor mu acaba bilginiz var mı? Yeni aldığım cihaza aktarmak istiyorum ama bir risk varsa ellemeyeyim.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: dark67Programın linkini pm olarak gönderebilirmisiniz.
Merhaba,
Yoğunluktan dolayı giremedim, şimdi atıyorum.
Kolay gelsin.
-
Merhaba,
Cihazla alakası yok, WA yedeğinizi yazılım ile diğer cihazınıza aktarılıyor o kadar. Cihaza herhangi bir zararı vs yoktur.
-
Discord sunucuma gelirseniz oradan daha sağlıklı yardımcı olurum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X