|
Google drive whatsapp yedeğini iphone aktarma yapılır mı? (11. sayfa)
-
-
Hocam merhabalar, android cihazdan ioasa geçtim whatsapp sohbet yedeklerini alamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum merhabalar aktarmayı nasıl yaptın yardımcı olabilir misin
Hocam merhabalar bana da yardımcı olma şansınız var mı -
Hocam merhabalar yardım olma imkanınız var mı? -
Hocam merhabalar bana da yardımcı olmanız mümkün müdür -
Hocam merhabalar bana da yardımcı olmanız mümkün müdür -
Merhaba,
Tabii, bunun için Discord sunucuma gelirseniz daha sağlıklı ilginirim..
Discord adresim: Pc Destek
-
Hocam Pm üzerinden yada discord üzerinden program linki verebilirseniz kendimde yaparım diye düşünüyorum işlemimle ilgili 3 gündür uğraşıyorum iş yeri belgeleri olduğu için işlemim acil yardımcı olur musun ? Discort üzerinden de yazdım
-
Hocam discord ekranından da yazdım ama bir dönüş olmadı şuan için -
Merhaba,
Yardımcı oluruz da sabah sabah yazmışsınız, biz de insanız yani bırakın da biraz dinlenelim, değil mi 😅
Dönüş yapıyorum. -
@BLasTeaR hocam selam. islemleri basariyla tamamladim tum medyalari ve 600k mesajlari aktardim fakat 1 sorunum mevcut
whatsapp chatlerin icerisinde fotograflar bulunmasina ragmen fotograflar uygulamasinda bu fotograflar gozukmuyor
-film rulosuna kaydet aktif
-
Ve aleykümselam.
Bu işlem sadece WA içerisinde bulunan Sohbet ve medyalarınızı aktarır.
Fotoğraflar uygulamasından da iPhone'a görselleri aktardınız mı? Aktarmadıysanız görünmez tabii ki. -
Uğur hocam iletişimi çok kuvvetli ve ciddi yardım sever bir insan, efendiliği ve güvenilirliği ile de fazlası ile dikkat çekiyor. Kendisi ile tanıştığıma çok memnun oldum
Anlık olarak kendisi ile 2 milyon 132 bin 797 mesaj ile bir rekor denemesi yapıyoruz android cihazımdan iphone a geçiş için
2 yıldır bu konuya yaptığı katkılar ve foruma verdiği destekte iyice profesyonelleşmiş.
Herkesi kendisinin Discord kanalında kendisi ile tanışmaya davet ediyorum, herkes adına da çok teşekkür ediyorum
-
Ben de Can arkadaşımızla tanıştığıma çok mutlu oldum 😊
Evet, rekor sizde 😅
Çok teşekkürler gerçekten, elimden geldiğince bilgilerimi aktarıyorum, ayrıca Desteğiniz için de çok ama çok teşekkür ediyorum😇
Discord adresime herkesi beklerim; https://discord.gg/uNqwGnR
-
Banada yardımcı olabilecek var mıdır android cihazdan iphone 11 e geçiş için
Merhaba,
Üstteki yorumumu görmüşsünüzdür, Discord sunucuma gelirseniz daha sağlıklı yardımcı olurum.
-
Hocam eksiksiz aktarım sağlıyor mu bu yazılım?
Elbette. Yorumları okumadınız sanırım :)
-
Teşekkür ederim hocam, peki bu işlemi yaparken iphone da WhatsApp yüklü ama kurulu olmayacak mı hesap?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X