Şimdi Ara

Google Earth'ün Ay Haritasında Dev Cisim (Yaratık Resmen 600 km Yürümüş)YENİ VİDEO GELDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanmıyorum insanları heyecanlandırmak için mühendisin easter eggi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

27°34'26.35"N 19°36'4.75"W

bunu yazmışta aratınca çıkmıyor

http://www.google.com/moon/

27°34'26.35"N 19°36'4.75"W

Cisim ekleyerek bul.Yer işareti de olabilir.Ben de öyle arattığımda çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Geçen gün süper roketimle aya tatile gitmiştim paparaziler hemen yakalamış çok ayıp

pasaportum var, ama vize almak gerekiyor mu aya gitmek için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: visitorofflesh

Sanmıyorum insanları heyecanlandırmak için mühendisin easter eggi olabilir

Konum fix yemiş zaten.Youtube'da ilgili vıdeo 2 milyona yaklaşmış,Google acımamış fix koymuş.
  • Dostum aydan arazi almıştiķ vaktinde e mekan bizim olunca yolda yok zaten uzay yani boşluk , metrobüs le 674 saat ama misafirim ol 2 günde varırız.

• Aha be size dedim gerçek diye 400 metre ve dişiyse
  • Adamlar milyonlarca ışık yılı uzaklıktaki gezegenlerin, yıldızların,bulutsuların, galaksilerin fotoğrafını çekip inceliyorlar hemen dibimizdeki ay da yaratık olup olmadığını bilemeyecekler mi ? Mars falan neyse de ay mıı ?
  • ilk sayfadan
  • uzun toynaklı earth canavarınıda biliyoruz. easter egg sadece. earth de bir sürü böye şey var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaşaYiğit

Adamlar milyonlarca ışık yılı uzaklıktaki gezegenlerin, yıldızların,bulutsuların, galaksilerin fotoğrafını çekip inceliyorlar hemen dibimizdeki ay da yaratık olup olmadığını bilemeyecekler mi ? Mars falan neyse de ay mıı ?

Nasa ay hakkında alacağı bilgiyi 50,40 yıl önce almış zaten.Nasa'nın her konuda halka açık,paylaşımcı bir politika izlediğini düşünmek çok saçma olur.Nasa 10 yıl içinde gelişmiş teleskoplarla,diğer gezegenlerde hayat var mı,yok mu diye hazırlık yapıyor.Nasa'nın amacı uzayda fotoğraf çekip bunu insanlarla paylaşmaktan ibaret değil.Yüzlerce milyar doları bunun için harcadığını düşünmek saçma olur.Nasa Işık hızından fazla mesafe kat eden teknoloji üzerinde çalışıyor "Bakın,ışık hızından hızlı demiyorum"Ayrıca ben "ay'da canlı veya farklı bir yaşam formu var ve nasa bunu bize açıklamıyor" da demiyorum.Sadece ilgi çekmiş bir iddiayı paylaşmak istedim.

Burda kilit nokta,yani destek sayılabilecek nokta "Cismin yer değiştirdiği" geerçeği.

• İsik hizindan fazla mesafe kat ediyorsa isik hizindan hizlidir arkadasim

• quote:

Orijinalden alıntı: lps97

İsik hizindan fazla mesafe kat ediyorsa isik hizindan hizlidir arkadasim

Çok çok yanlış düşünüyorsun.Işınlanma konusunu size anlatmaya kalksam,en az 2 sayfa şey yazmam gerekecek.

Hız haraketli bir cismin aldığı yola denir.Hareket eden bir cisim en fazla saniyede 300000 km hızın 299999 km hızına erişebilir,ışık hızına ulaşması mümkün değildir.Işınlanma sayesinde,hız bizim kıyaslayacağımız durum olmaktan çıkacak.

Solucan deliklerini incele istersen.Ben pek parlak bilgiye sahip değilim bu konularda,sadece bildiklerimle yetiniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 10 Ağustos 2014; 0:37:07 >
  • uzaylılar benim peşimde
  • Gölgedir gölge
  • 300-400 metre boyundaysa ve fiziksel yapısı insana yakınsa ayak tabanlarının epey geniş olması gerekir ayakta durabilmesi için. E hareket halindeyse hani nerede o ayakların izleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I. C. Wiener

300-400 metre boyundaysa ve fiziksel yapısı insana yakınsa ayak tabanlarının epey geniş olması gerekir ayakta durabilmesi için. E hareket halindeyse hani nerede o ayakların izleri?

konu kilit üye ban forum ateşe verilsin adminler suya atılsın.

• Ayda atmosfer yok yani çukurlardan oluşan bir göz yanılması büyük ihtimalle

• quote:

300-400 metre boyundaysa ve fiziksel yapısı insana yakınsa ayak tabanlarının epey geniş olması gerekir ayakta durabilmesi için. E hareket halindeyse hani nerede o ayakların izleri?

O berbat görüntüde cismi gördüğümüze şükür edelim.Cismin bulunduğu alan belkide sert taş parçalarıyla doludur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 10 Ağustos 2014; 1:14:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naklan

quote:

O berbat görüntüde cismi gördüğümüze şükür edelim.Cismin bulunduğu alan belkide sert taş parçalarıyla doludur?

Olabilir, ama Ay'ın zemini bildiğim(iz) kadarıyla kum ve ben 300-400 metre boyunda bir varlığın en azından resimde ince bir çizgi şeklinde görebileceğimiz ayak izleri bırakabilecek ağırlıkta olacağını düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

• Deception'lar gelmiş. Yakında Amerika'yı istila ederler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.