Şimdi Ara

Google Earth US App Store'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google Earth'ün iPhone versiyonu çıkmış, gayet de başarılı. Ancak şu anda sadece US App Store'dan indirilebiliyor. Eğer US Store hesabınız varsa buradan indirebilirsiniz.

• İyide iphone'da yüklü gelen maps uygulaması zaten google earth'ün aynısı değilmi? Ne gibi farklılıkları varmış bu uygulamanın, bir bilgin varmı acaba?
  • maps de sadece bi yere kadar uzaklaştırabiliyorsun görüntüyü mesela,onun için de tüm dünyada dolaşmak biraz zor oluyor,bunda ise aynı bilgisayardaki google earth gibi. Ayrıca google earth deki kullanıcıların koyduğu gerçek resimleri de görebiliyorsun.
  • Güzelmiş o zaman, denemek lazım Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 27 Ekim 2008; 14:41:30 >
  • rica ederim ben de şimdi inceliyorum,görüntüyü yatay konuma getirmek için ekrana iki parmağınızı koyup yukarı veya aşağı sürüklüyorsunuz,görüntüyü döndürmek için de yine ekrana iki parmağınızı koyup daire çizermiş gibi hareket ettiriyorsunuz. Ayrıca yatay ekranı da destekliyor.
  • Gps çalışıyor değil mi bunda da... Yoksa sadece bilgisayardaki gezinmek için mi?
  • Ah be birde info.plist' i değiştirilmiş Turkey store içinde açık hale gelmiş versiyonu düşse şuralara...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google Drive dan iOS a WhatsApp
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet gps de çalışıyor
  • nasıl yanı sımdı ınternetı kullanmadan ıphone dakı dahılı gps ıle yolumuzu bulabılıcekmıyız ????* seslı yanıt sıstemı fılan varmı yanı gps olayı nasıl ıslıyor??

quote:

Orjinalden alıntı: ugokce

evet gps de çalışıyor
  • Videosunu izlemek ve biraz daha detay için: TIKLAYINIZ !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jabba -- 27 Ekim 2008; 15:37:17 >
  • paralı mı peki?
  • Hayır Free bir uygulama..
  • E ben tikladim indirdim? Ne demek sadece US store?
  • iTunes hesabınız US olarak gözüküyor demek ki.. Siz veya başka birşey indirdiniz.. Apple'ın sitesinden itunes'a girin ve oradan What's News tıklayınca 6. sırada Google Earth var.. Ona tıklayın ve sonra linkini tıklayın görüceksiniz ki sizin store'unuzda bulunmuyor diyecektir şayet US dışı bir store hesabınız varsa..
  • baya guzel olmus.. telefonu yan tutup one arkaya dogru yatırıncada goruntuyu yatay yapıyor.
    bu arada uk storedan indirdim
  • bende ındırdım denedım ama gps fılan yok bulamadım sadece gezıntı yapa bılıyorsun okadar
  • gps var, sol alt köşede yuvarlak şekile basarsan olduğun konuma gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmelcan -- 27 Ekim 2008; 17:10:31 >
  • eee tamam onu yaptım bulundugum yerı buluyor ama mesela bır sokak adı yazdım yol gosterıyormu ???

quote:

Orjinalden alıntı: tmelcan

gps var, sol alt köşede yuvarlak şekile basarsan olduğun konuma gelir.
  • bilgi için teşekkürler...
  • UK storedan nasil indiriyorsunuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.