Şimdi Ara

Google Earth US App Store'da (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu program ve iPhone'un kendi Maps programı yerimi hep İstanbul olarak gösteriyor bunun sebebi ne? Ben İstanbulda değilim halbuki.
  • ayno sorun bende de var...
  • ben izmirdeyim ve program izmir de evin yakınlarında bi yerde gösteriyor . bn de bahsi geçen sorun yok
    ayrıca multi touch özelliği çok güzel olmuş. haritayı 2 parmak yardımıyla çok rahat kullanabiliyorsunuz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcourb -- 28 Ekim 2008; 2:34:37 >
  • dikkat dikkat harita offline olarak çalışıyor...

edge ve wifi kapalı olduğu halde daha önce gezmiş olduğum yerleri programı kapatıp açtığımda gezebiliyorum...

birkaç foto

Google Earth US App Store'da

• Burada bir videosu var, fikir sahibi olmak isteyen arkadaşlar için.

http://www.pclabs.com.tr/2008/10/28/google-earth-iphonea-geldi/
  • teşekkürler
  • Top 25'de 2 numaraya ulaştı program 1 günde helal olsun ...
  • ben de beğendim kaliteli
  • ayrıca incik cincik ne ararsanız çıkıyor. restorantlar oteller vs
  • ipa sını bulan varmı acaba?
  • us stordan yukledim gayet başarılı bir program fakat gps özelliği yok yada ben bulamadım
  • Merhaba arkadaslar,

Ben TR App Store'a uyeyim, ayni zamanda US Store'a da uye olabiliyor muyum, eger mumkun ise nasil oluyor?

Tesekkur ederim.
  • ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

???

dostum kredi kartsız itunes hesabı nasıl alınır diye bir başlık var. orada ki yönergeleri izle. bu arada abd den hesap almak istiyorsanız yellowpages.com a girin oradan abd den bir hotel in adresi telefonu vs. öğrenin . kişi ismini de istediğiniz bir isim olarak sallayın. gerekli yerlere bu otel bilgilerini yazın . itunes abd hesabınız olsun. kesinlikle ve kesinlikle otel olmalı adresiniz öteki türlü hesap alamazsınız abd itunes storedan..
  • Eee peki bizim TR den aldığımız İtunes hesabını değiştirip US hesabına geçip kullanacağız.?

Yani hesaplar arasında geçiş yapabilecekmiyiz..
  • evet daha sonra TR hesabımızla bağlanabilecekmiyiz sorun çıkarmı ?herhalde bu işlem için safariden girip Itunes bağlantısı yapmadan gerçekleştirmek lazım doğrumu düşünüyorum ben yeni iphone cu ve turkcell den alınma 2.1 yüklü bir kullanıcıyım yardımcı olurmusunuz
  • iphone'da bağlantı hatası neden verir appstore?
  • quote:

Orjinalden alıntı: say

iphone'da bağlantı hatası neden verir appstore?

internet bağlantısında sorun vardır muhtemelen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mygokhan

Eee peki bizim TR den aldığımız İtunes hesabını değiştirip US hesabına geçip kullanacağız.?

Yani hesaplar arasında geçiş yapabilecekmiyiz..
    yapabiliyorsun dostum . hiç sıkıntı olmuyor. bnde hem tr hem abd hesabı var
  • apple store dan US hesabı alıp yukarıda arkadasın onerdiği yolla google earth hallettim çok teşekkürler sonra tekrar TR hesaba döndüm sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.