Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1043. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10411042104310441045
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabah itibari ile media mark ın note 4 kampanyasından yararlanıp terfi ettim. Gnex le yolları ayırma vakti geldi artık...
    Şu ana kadar olan herşey içi teşekkürler
    Güle güle nexus...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erreguay

Bu sabah itibari ile media mark ın note 4 kampanyasından yararlanıp terfi ettim. Gnex le yolları ayırma vakti geldi artık...
    Şu ana kadar olan herşey içi teşekkürler
    Güle güle nexus...

hayırlı olsun hocam, kaça aldınız acaba
  • JohnMullins kullanıcısına yanıt
    Saol 1799a aldım dün

• Merhaba arkadaşlar. Telefonumu root ettikten sonra Cyonegenmod 11-20150626-SNAPSHOT 4.4.4 sürümünü yükledim. Rehberim gmailde kayıtlı olduğu için silinmesi falan beni çok fazla endişelendirmedi. Belki silinmiyordur da neyse o önemli değil. Ancak şimdi gmailimdeki numaralarla senkronize etmek istiyorum ama numaraları senkronize edemiyorum. Anlamadım normalde rehber içine girdiğimde hesaplar deyip gmail'i seçiyordum olup bitiyordu. Ayrıca maillerimde senkronize olmuyor. Hesaplara geldiğimde gmail hesabı bulunmuyor. Eklemek istediğimde ise gmail hesabımı yazıyorum ileri dediğimde zaten bu hesap kullanılıyor diyor ama ne maillerimi ne de rehberimi göremiyorum. Sebebi nedir nasıl çözülür? Ayrıca bir şey daha gmail ekranında mailimin içinden senkronize et tikini de işaretliyorum yine olmuyor. teli kapayıp açarsam olur diyorum açıp kapıyorum tekrar gmailde senkronize alanına geldiğimde tik koyduğum yer boş oluyor. Tekrar tik koyuyorum ama değişen bişey yok olay böyle devam ediyor. Yardım edebilecek olan var mı?

Ayrıca telefonun aramalar kısmından ne zaman yeni bir kişiyi rehbere eklemek istesem "WHİSPER PUSH DURDU" arkasından yada biraz sonra da "GOOGLE PLAY HİZMETLERİ DURDU" uyarısı veriyor. Rehberde gmail hesabımı göremiyorum. Yardım eder misiniz?

Arkadaşlar şimdi farkettim de GOOGLE PLAY da açılmıyor. Of sinirlerim bozuldu ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesvesugibi17 -- 28 Eylül 2015; 11:28:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atesvesugibi17

Merhaba arkadaşlar. Telefonumu root ettikten sonra Cyonegenmod 11-20150626-SNAPSHOT 4.4.4 sürümünü yükledim. Rehberim gmailde kayıtlı olduğu için silinmesi falan beni çok fazla endişelendirmedi. Belki silinmiyordur da neyse o önemli değil. Ancak şimdi gmailimdeki numaralarla senkronize etmek istiyorum ama numaraları senkronize edemiyorum. Anlamadım normalde rehber içine girdiğimde hesaplar deyip gmail'i seçiyordum olup bitiyordu. Ayrıca maillerimde senkronize olmuyor. Hesaplara geldiğimde gmail hesabı bulunmuyor. Eklemek istediğimde ise gmail hesabımı yazıyorum ileri dediğimde zaten bu hesap kullanılıyor diyor ama ne maillerimi ne de rehberimi göremiyorum. Sebebi nedir nasıl çözülür? Ayrıca bir şey daha gmail ekranında mailimin içinden senkronize et tikini de işaretliyorum yine olmuyor. teli kapayıp açarsam olur diyorum açıp kapıyorum tekrar gmailde senkronize alanına geldiğimde tik koyduğum yer boş oluyor. Tekrar tik koyuyorum ama değişen bişey yok olay böyle devam ediyor. Yardım edebilecek olan var mı?

Ayrıca telefonun aramalar kısmından ne zaman yeni bir kişiyi rehbere eklemek istesem "WHİSPER PUSH DURDU" arkasından yada biraz sonra da "GOOGLE PLAY HİZMETLERİ DURDU" uyarısı veriyor. Rehberde gmail hesabımı göremiyorum. Yardım eder misiniz?

Arkadaşlar şimdi farkettim de GOOGLE PLAY da açılmıyor. Of sinirlerim bozuldu ya...

Sorunu çözebildiniz mi? Umarım çözebilmişsinizdir. Neyse ben de diğer konuda sorduğum sorunun aynısını sorayım.

Emektar Nexusum ile yola devam ediyoruz. Cihaza 4.3'ten sonra güncelleme gelmedi. Hiç Kitkat ya da Lollipop sürümlerinden rom atanlar oldu mu cihazı? Varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Geçen gün kısa bir araştırma yaptım Türkçe Kitkat Rom atma rehberi gördüm 5.1.1 ve 5.0 Lollipop sürümlerinin de İngilizce olarak anlatımlı rehberini buldum. Yeni bir telefon alana kadar böyle bir şey denemeyeceğim ama deneyen sonuç alan varsa yazılarını esirgemesin.

Ayrıca bundan birkaç ay önce format atmam gerekmişti telefona. Format atmadan önce numaraları sim kartıma yedekleyeyim demiştim güvenemiyordum çünkü numaramı da Vodafone'a yeni taşımıştım. 50 defa içe akartar filan demişimdir. Buna rağmen formattan sonra eksik numaralarımın olduğunu gördüm. Eksikleri sonradan toparladım. Böyle saçma bir şey yaşayan var mı?

Wi-Fi'nin 3g'den daha fazla şarj götürdüğünü bilmiyordum hatta tam tersi sanıyordum ben. İlginç. Çünkü Wi-Fi açıkken sarjım 3g'de olduğundan daha çabuk bitiyor. Wi-Fi şarjı minimumda kullanma ayarı açık. Belki de şu batarya yiyen otomatik senkronizasyon yüzündendir. Onu kapadım öğrendiğim iyi oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feykbey -- 23 Ekim 2015; 17:33:05 >
  • Merhaba, Galaxy Nexus'um galiba brick oldu. Google yazısından sonra Cyanogenmode logosu çıkıyor, sonra kapanıyor. PC hiç bir şekilde algılamadı telefonu. USB'den takılıyken recovery mode ve download (odin) mode'a girebiliyorum fakat sonuç olumsuz. PC görmüyor öylece kalıyor alet. Lütfen bana bir çözüm önerin. Yapılabilecek bir şey midir en azından?
  • hezarfenburak kullanıcısına yanıt
    PC de doğru usb sürücüleri kurulu muydu? Hangi işlemi yaptınız da telefon duruma geldi. Ona göre yorumlayalım. Pc de işletim sistemi nedir? Ben odn yerine wugs toolkit kullanma taraftarıyım. Belki wugs tan yapabilecek birşeyler vardır.
  • qazxcv Q kullanıcısına yanıt
    Pc'ye nexus toolkit kurdum ve sürücüleri yükle seçeneğinden yükledim. Sonra samsung driver yükledim. Olmadı. Odin zaten görmüyo görse bişiler yapılır belki. İşletim sist. Win10. Tel bi süre arkadaşımdaydı, naptı bilmiyorum.

Recovery açılıyor mu? açılıyorsa otg den bir ihtimal? Brick olduğunda sadece google logosunda kalmıyor muydu? Cyanogenmod logosunun çıkması bence brick olmadığı yönünde
    Recovery açılıyor, recovery'yi seçince kapanıyor. Otg'den nasıl yapılabilir? Cyanogen logosu çıkıyor, biraz döndükten sonra kapanıyor.

Fastboot açılıyor. Recovery seçilince kapanıyor galiba. Eğer Recovery açılsaydı otg ile herhangi bir rom kurar açılırdı telefon. Biraz xda da bakalım. Kim ne yapmış?

Arkadaşta duruyordu, garantiye yolladık. Yapmadılar suyla temas var demişler ama arkadaşım suya kesinlikle değmedi diyo.

Sürücülerin düzgün yüklenmediğini düşünüyorum. W10 da baya sorun çıkarmıştı bana

Hocam buradan güncel usb driver indirinhttp://developer.samsung.com/technical-doc/view.do?v=T000000117
    eğer daha önce samsung driver yüklediyseniz kaldırıp bunu yükleyin.
    kesinlikle bilgisayarı yeniden başlatın
    telefonu fastboota alıp bilgisayara bağlayınca aygıt yöneticisinde "android 1.0" bilinmeyen sürücü çıkacaktır
    Sürücüyü güncelleştir-->Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara --> Bilgisayarımdaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver
    buradan ADB Interface--> SAMSUNG Android ADB Interface seçip sürücümüzü yüklüyoruz.
    Nexus root toolkit telefonu görürse işimiz kolay olur.
    eğer görmezse google da "unbrick galaxy nexus" diye aratıp çıkan çözümleri denemeniz gerekir.

Hocam inanılmaz gelişmeler oldu :) Unbrick diye aradım, adb fastboot driverları hallettim nihayet pc gördü fastboot modu. Nexus toolkit ile Factory image attım, bootloader kilidini kapattım. Buraya kadar çok güzel. Açılışta Cyanogenmod yok artık, Orjinal android var. Ama android logosundan sonra çıkan Nexus logosundan sonra yine kapanıyor. Artık donanımsal olduğunu düşünmeye başladım.
    Bu daha kötü oldu sanki Aynı yerde hata verecek donanımsal bir sorun gelmiyor aklıma.
  • Hocam aynı durum bende oldu. Bende cyonegenmod rom attım telefona. Sendeki gibi oldu telefon açılış ekranında cyonegenmod yazan alanda ok dönüyor ve öylece kalıyordu. Bende recovery moda tekrar geçip romu ve gapps'i bir daha kurdum sorun çözüldü. Bence bunu da bir denemelisin. Birincide olmayıp takılırsa bir daha dene. Olana kadar :)
  • atesvesugibi17 kullanıcısına yanıt
    Çok uğraştım hocam,en son temiz stok rom atttım, bootloader kilidini kapattım telefoncuya verdim. Adam yapmış, "telefon normal açılıyo" diyo. "Şarj soketinde bi problem var ona uğraşıyorum" dedi. Gerçekten şüphelenmiştim şarj tutmuyordu alet. O da bi 40 tl falan tutar hallolur. Ben de değiştiririm soketi ama verdik artık adama :) önemli olan açılmasıydı olmuş bakalım.

• Aynen hocam. Aynısı bende oldu rom üstüne rom kurduğumda olmuyordu. Bak sen şimdi temiz kurulum deyince aklıma geldi. Bende bir kaç kere kurulumu yaptım aynı açılış ekranında kaldı. Sonra temiz kurulum yapayım dedim temizledim ve öyle kurulum yaptım sıkıntı bitti. Neyse artık dediğin gibi olan olmuş. İyi günler dilerim...
  • Merhaba gnexus kullanıyorum.şuan telefonda cm 11-20150330 maguro sürümü var.sistem şuan kasıyor çok fena ve son güncelleme gelmiş,ama not olarak "bu özellik uyumlu bir kurtarma bölümü gerektirir,aksi taktirde güncellemelerin elle yapılması beklenir."acaba bu kurtarma bölümü nedir?güncellemeyi yapmamda sıkıntı çıkar mı?
  • 
Sayfa: önceki 10411042104310441045
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.